Prima levering

Alles netjes ontvangen met zelfs extra zakje kruidenmix!

Makkelijk en overzichtelijk bestellen en snelle levering

Duidelijke en makkelijke bestel site. Snelle levering en dan lekker kokkerellen.

Een zeer tevreden klant.

Snelle service, ziet er verzorgd uit en goede producten

Prima shop.

Bestellen, betalen en thuis krijgen gaat altijd goed en als beloning een zakje extra kruiden om uit te proberen.

Gewoon geweldig, geweldig gewoon,

Via vriendin producten leren kennen. Alleen jamer dat ze niet meer bij Jan Linders zijn. Ook AH en in België zijn ze niet verkrijgbaar. De Delhaize heeft een ruim assortiment Verstegenkruiden, maar niet de Toscaanse.

Goede snelle levering

Altijd een klein extraatje bij de verzending. Gewoon leuk.

Ik heb meerdere kruiden gekocht en eigenlijk alleen omdat ik de dieetzout niet meer in de supermarkt kan kopen. Ik gebruik altijd kruiden van Verstegen.

Heerlijke kruiden en specerijen

Ik vind de kruiden en specerijen de lekkerste die er zijn.

zeer tevreden van de fijne Verstegen Kruidenmengsels

vlotte manier om bestellingen te plaatsen, en snelle levering aan huis

Vlotte afhandeling

Adres gekregen van de diëtiste i.v.m.zoutloos eten. Duidelijke website en goede franco levering en vlotte afhandeling

klasse nu nog een grote bus lamskruiden heerlijk

heerlijke kruiden

Verstegen is nog het enige wat er in komt bij mij

Na een wat minder leuk voorval, waar Verstegen overigens niets aan kon doen hebben zij toch op meerdere manieren spijt betuigd, door deze actie en natuurlijk de kruiden die hier toch al massaal aanwezig waren nu toch echt helemaal over op de kruiden van Verstegen

Verzorgd!

Op alle fronten het gevoel dat er veel aandacht, zorg en liefde aan t product wordt besteed. De manier waarop ik mijn bestelling ontving doet mij deze beoordeling schrijven.

Snelle levering. Fijn! Zoals het hoort te gaan

goed en op tijd

Besteld, bestelling op tijd

geweldig

bestelling gedaan snel ontvangen en goed verpakt waren er blij en tevreden mee!

Bestelling netjes ontvangen inclusief extra zakje kruiden om uit te proberen!

Goede snelle goed verpakt

Snelle levering en was zeer goed verpakt

Ruime keuze en makkelijk te bestellen

Als in de winkel niet genoeg keus is in Verstegen kruiden, bestel ik op de website. De keuze is uitgebreid en overzichtelijk. Het wordt prima thuis geleverd. Top.

De napoli kruiden zijn heerlijk en in veel gerechten toepasbaar

Very Satisfying...I have been learning to order online because of covid...this is epic!!

I have been using your spices for years. My favorites are the Scampie & Garnalen...Mosselen & Kalkoen. I ordered a lot so that I could take some back with me to the US. We live in both countries. :) I do have a question though...years ago you had a Spice for Zalm. It was the best Zalm spices that I have ever tried. But you stopped selling it. I am wondering if you will ever bring that one back. I now use the Scampie & Garnalen spice for my Zalm. If you bring that one back please let me know. :)

hele nette service

snel en goed ingepakt geleverd

Heerlijk

Ik hou van de piri piri met rijst

Toppie

De bestelling heel vlot geleverd en

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS