Verstegen heeft nog wel die lekkere oriëntaalse kruiden dus bestel ze op hun website. Snelle levering, kan ik zeer waarderen.

Besteld en de volgende dag al in huis

Ik ben heel erg tevreden over de grote keuze en dr super snelle verzending. Hartelijk dank!!

Snel antwoord en een goed voorstel

Ik had een vraag over Oriëntaalse mix omdat ik dit niet meer in de winkels zag staan. Verstegen heeft mij hierop keurig en snel beantwoord dat dit uit het assortiment gaat maar nog wel wat voorraad online bij hun te koop is. Bestelling geplaatst en de volgende dag werd het al geleverd.

Snel Geleverd

Bij familie in NL laten afleveren omdat Verstegen niet naar Belgie verzenden ! Verwijst ons daartoe naar Verstegen.be maar die hebben het product niet in het assortiment ! Had cijfer 10 gegeven als we er niet voor naar NL hadden hoeven rijden.

Correcte levering. Fijne specerijen.

Orientaals gebruik ik als vervanging voor zout en peper. gebruik het al vele jaren. jammer dat AH, Jumbo deze niet meer in hun assortiment hebben.

Makkelijk en gezod alternatief

Producten staan in de schijf van het voedingscentrum. Helaas niet in winkels gevonden maar binnen 1 dag thuis bezorgd. Na 4 voor mij op proef bestelde zakjes kan ik een grotere hoeveelheid bestellen en dus zonder portokosten.

Ongekend assortiment en bliksemsnelle levering

Als de vakken in de supermarkt maar niet gevuld worden met je favoriete kruiden, vind je ze online! Top!

Prima, snelle levering

Prima! Duidelijke website, snelle levering.

Was allang opzoek naar bepaalde soorten kruiden.

Mijn eerste bestelling is zeer positief, de producten waren makkelijk te bestellen, en had ze de volgende dag in huis.

Goed en snel geleverd.dank

Goeie service!!!

Online bestellen, snel geleverd

Omdat helaas in de supermarkt niet meer te koop is heb ik online besteld

Heerlijk product

Niet alleen om bruschetta te maken maar ook o.a. in macaroni ,spagettie en sla dressing

De sausjes zijn de lekkerste

Top producten

Voor mij persoonlijk vind ik Verstegen topproducten verkoopt

Altijd na bestelling super snel geleverd!!

Super geregeld

Snel geleverd Overzichtelijke website

Lekkere kruiden en goede service

Grote keuze aan kruiden, er zijn ook mooie voordelige parketten. Aanrader

Verstegen.... Stijgen ver overal bovenuit !

Keurige nette duidelijke website, makkelijk in stappen, op naar je betaling. Daarna keurig op de hoogte gehouden van de status van je verzending. Snel bezorgd en héél netjes ingepakt. Nu gaan we genieten van jullie kruiden en specerijen. Dikke 5 sterren voor jullie *****

Zeer fijne producten en fijne bestel ervaring!

Kwaliteitsproducten zoals gehoopt Gemakkelijk producten zoeken op de website zonder noodzaak voor inloggen etc... Gaat op website het snelste als je weet hoe de kruiden heten. Wel wat lastiger te vinden als je de naam niet weet (scrollen door lijst etc..), al kan je wel per categorie kijken. Producten uitstekend verpakt!! (kunnen anderen wat van leren) Ontvangst binnen enkele werkdagen dus dat gaat snel

Snel bezorgd, netjes verpakt

Alleen jammer dat deze kant- en klaar produkten (vega Kneed en Klaar) eruitgaan. Heb 30 zakjes besteld. Zaten goed verpakt. Top!

snel bezorgd, goed ingepakt

Alle spullen netjes ontvangen voor soms nog een goedkopere prijs dan in de winkel. Netjes en zorgvuldig ingepakt, snel bezorgd

Alles is naar wens verlopen

Snel gevonden wat ik zocht en werd vervolgens snel geleverd, top!

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS