Doen wat de website belooft

Gezocht naar zoutarme producten. Een hele serie voorradig, besteld en per omgaande ontvangen. Chapeau.

Netjes

Netjes verpakt

prima en duidelijk

voor t eerst bij verstegen besteld omdat ik stoof kruiden niet in de winkel kan krijgen.

Is altijd goed volgende keer weer

Goede snelle service

Ruime keuze, mooie website en snelle levering.

Prima verpakt, als een kado!

Snel en eenvoudig te bestellen en prima verpakt.

Snelle en goede service van Top producten

Verstegen spices & sauces heeft top producten. Elk gerecht fleurt op door het gebruik van de kruiden. Online bestellen ging heel gemakkelijk en een dag later had ik de kruiden al thuis MET 2 cadeautjes. Hoe leuk is dat!

Super snel en eenvoudig

Gewoon kei gaaaf

supergoed

Heel erg bedankt voor de snelle toezending. En....ook nog een gratis toegift. Later

Prima afgehandeld

Super geleverd.

Fijn

Prima en ook nog wat gratis erbij

Goed verpakt met een extraatje

Ik ben blij dat ik als consument ook bij u kan bestellen. Het bestelde was goed verpakt en vond het attent dat er 2 extraatjes bij zaten . Ik vind alleen wel dat de verzendkosten prijzig zijn.

super produkt

altijd goede produkten

Heerlijk

Veel keuze in kruiden die ik in de winkel nooit zie.

Super bedrijf

De broccoli uit de oven is een succes en alle andere sauzen en kruiden zijn van hoge kwaliteit. Met dus de bedoelde aroma’s daarom koop ik verstegen .

Prima smaak, snel geleverd en perfect verpakt!!

Eindelijk een lijn met guilt free chilisaus die minder/geen suiker bevat zonder aan smaak in te leveren.

Kan niet beter

Uitstekend assortiment Goede sevice Snelle levering

Voor herhaling vatbaar!!

Prettige side om te "winkelen", alles is duidelijk en makkelijk bestellen! De levering is goed verzorgd en wát je krijgt is in één woord: SÚPER!! Je krijgt wat je bestelt!! Én...de extraatjes vond ik heel leuk en lekker! ;-) Ik vind het betrouwbaar bestellen bij u!

Fijne webwinkel, snelle verzending. Kreeg ook gratis proefkruiden en saus mee

Snel en goed verpakt

Bestelling was goed verpakt, en snel bezorgd.

Snelle levering en je krijgt nog wat extra’s

Goede verpakking en leuk die extra dingetjes erbij

Snelle correcte levering

Altijd verzorgt en netjes!

Bestel geregeld! Altijd goed!

prima is snel binnen en heerlijke kruiden

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS