uitstekend

Ik heb vegetarische mix besteld op basis van erwten eiwit. We zijn heel tevreden hierover. Lekker snel klaar, goed van smaak, heel makkelijk om mee te nemen op vakantie, gezond en heel betaalbaar. een topper wat mij betreft.

Goed van smaak.

prima verpakt alles inorde en snel

prima verpakt alles inorde en snel

Snel en conform afspraak geleverd

Erg slecht ingepakt

Erg slecht ingepakt ben ik van jullie niet gewend valt me mee dat er geen een stuk was. En nog bedankt voor het kruidenpotje wat als verrrassing bij de bestelling stond die zat er niet bij.

Niet in de winkel verkrijgbaar maar wel op de deurmat.

Nordic spice lag ooit in de supermarkt maar nu niet meer. Ik zag op het internet dat het nog wel werd verkocht en bestelde een paar potjes en voilá. Het was er ook nog eens supersnel. Nog voor dat het potje thuis leeg was.

De heerlijke Pepersaus besteld en de levering was snel, er waren alleen kleinverpakingen , de grote zakjes moet ik bij de slager halen, die zijn helaas niet meer online te bestellen .

Top prima service

Product goed,bezorging slecht

Helaas waren er 3 potten satesaus kapot. Daardoor zat de satesaus door de hele doos en aan de potten. Waarschijnlijk is er mee gegooid tijdens de bezorging.

Waarom niet overal blends te koop, in supermarkts .

ik ben tevreden over de levering

mijn bestelling was er snel en daarover ben ik tevreden . Wel vind ik het jammer dat de kruiden die ik besteld heb niet meer in de winkel te koop zijn. Dat maakt ze wel erg duur.

Uitgebreide keuze van producten die vervolgens snel geleverd werden.

De kruiden kende ik al behalve het aromazout. Ik wist niet van het bestaan totdat ik op de tv een recept zag met aromazout en ben gaan googlen. Is heerlijk.

Slecht

Heb mijn pakje nogvsteets niet binnen

Normaal goed

Heb normaal een zeer goede ervaring maar kreeg nu de bestelling binnen met open busjes. Heb hierover gebeld en mail gezonden met foto maar alleen antwoord gekregen dat de mail was ontvangen verder nog niets. Dus mijn ervaring met een zending die ik bij deze niet helemaal goed heb ontvangen , kan ik nog niet vertellen daar het nog niet is afgehandeld. Maar ga er vanuit dat dit helemaal goed komt.

Matig

Van de 19 zakjes waren er meerdere lek. 1 was zelfs bijna door de midden gesneden, waardoor alles onder de **** zat. Beetje slordig allemaal

Zo jammer dat Kneed & Klaar uit de handel is, maar gelukkig zijn er online nog wat zakjes te bestellen!

Altijd oké

Op tijd, compleet en goed verpakt.

Top producten.

Het ging allemaal van een leien dakje qua bestellen en bezorgen. Uitstekende producten, maar ik mis de kleine zakjes gehaktmix zonder paneermeel heel erg in de supermarkten. En dat ik er niet meer dan 13 kan bestellen. Heel erg jammer.

Gewoon goed geregeld.

Eenvoudig te bestellen, en goede producten.

Snel bezorgd.

Ik hou van een grote voorraad, dus online bestellen was handig.

Service is goed

Het is jammer dat er in de winkels geen kleine potjes tip top kruiden zout meer verkrijgbaar zijn nu heb ik zo’n grote onhandige pot van 950 past niet in mijn kruidenla

Zeer verzorgde levering

Pakketje is snel bezorgd en de verpakking was op maat en makkelijk te openen

Prima verzorging en snel bezorgd

top...

genoeg informaties..netjes ingepakt.. de beste kruiden voor mijn zalm..

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire