Zeer snel geleverd Super kruiden Meet dan tevreden.

Goede kwaliteit kruiden

Zorgvuldig ingepakt zonder plastic

Vlotte levering en goede kwaliteit

De bestelde artikelen werden zeer vlot geleverd en voldoen volledig aan mijn wensen !

De beste

Bestel tegenwoordig altijd bij Verstegen online. Makkelijk, geweldig assortiment en zeer goed van smaak. Kwaliteit van de kruiden is super! Overzichtelijke website. Snel in huis.

Voor en correct

Mijn bestelling werd vlot en correct uitgevoerd.

Gewoon goed!!!

Vlotte service. Goed verpakt. Weet nu voor de toekomst hoe ik het kan bestellen.

prima geregeld

goed product, en super snel geleverd, ga ik meer doen meer keuze dan in de winkel, dus blij mee.

Snelle levering, goede producten

Bedankt.

Snelle en goede levering

Netjes verpakt, snel in huis en zelfs een kadootje erbij (zakje kruidenbotermix)

Fijn

Was zeer makkelijk te bestellen en snel geleverd

Goed geregeld, snel geleverd

Foutloos parcour

Prima goed geregeld

Prima snel geleverd en duidelijke website

Uitstekende ervaring

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Altijd snel betrouwbaar en netjes ingepakt

Zeer goede dienstverlening

Goede kwaliteit, snelle levering!

Voor de 3e keer besteld bij Verstegen Spices & Sauces en weer naar volle tevredenheid! De bestelling wordt netjes verpakt, snel geleverd en de kwaliteit is heel goed. Ik blijf hier zeker mijn kruiden, specerijen en sauzen bestellen!

Heel snel.

De website was overzichtelijk, het bestemmeling gemakkelijk en de levering was verassend vlot.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Via de webshop makkelijk je kruiden selecteren, aantal ingeven en online betalen. Verschillende betaalmogelijkheden. Altijd handig. Met twee dagen pakketje in huis.

Op mijn emailadres reactie gehad en ik ben goed geïnformeerd wat mijn vraag betrof. Goede en snelle service en bezorging van mijn pakket....keurig verzorgd. Kortom...superblij met mijn kruidenmix.

Mega lekkere kruiden

Mijn vlees en vis krijgt steeds de beste smaak met jullie kruiden

Goeie service

Goed verpakt, en op tijd binnen gekregen

GOED

jAMMER DAT DEZE KRUIDEN NIET MEER IN EEN GEWONE WINKEL VERKOPEN!

Prima kwaliteit

Net wat ik zocht om minder zout te gebruiken en smaakvol

Supersnelle levering van de lekkerste kruiden.

Gemakkelijk te bestellen in de webshop, binnen 2 dagen ontvangen en lekkere natriumarme kruidenmixen.

Snelle en zorgvuldige service

Zie bovenstaande

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire