Laden reviews...
294 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
I clienti elogiano la qualità dei prodotti e la rapidità delle consegne. Il processo di ordini online è semplice e gli imballaggi sono accurati. L’offerta è ampia e il rapporto qualità-prezzo è buono.
15 August 2021
Adufa
Rotterdam
Ik heb de Japanse mix besteld. Is alleen moeilijk te vinden in de zoekbalk.
14 August 2021
R
Oldenzaal
14 August 2021
frank
Velden
Er is echter 1 min punt(je) ik koop het rechtstreeks bij verstegen omdat ik denk dat het voordeliger is. Helaas ik betaal bij Verstegen voir de shoarma kruiden €4,62 terwijl ik het bij AH voor €3,62 kan halen??! Kunt U mij zeggen waarom het €1,- duurde r is bij jullie. Mvg. D. van Westenbrugge.
Beveelt niet aan
D.
Breda
We zijn erg blij met onze orientaalse kruiden, in de winkel niet meer te krijgen , maar gelukkig bij jullie wel …. Binnen twee dagen in huis …
Adri
Zoetermeer
Verstegen bio kipkruiden waren niet meer online te krijgen bij Jumbo. Gelukkig wel bij Verstegen! Snel geleverd, blij mee.
Mar
Herkingen
producten zijn van goede kwaliteit. De bestelling via de website is gemakkelijk. De betaling is eenvoudig. Netjes en degelijk verpakt. Vlotte en snelle levering
Hermine
Welle
Super handige site en snelle levering.
Barbara
Piershil
De bestelling wordt snel geleverd
Nelly
Zandvoort
misschien kunnen jullie ons winkels opnoemen in West-Vlaanderen (België) waar we deze produkten kunnen kopen, zodat we niet zoveel port moeten betalen.
Beveelt niet aan
Nicole
Izegem
Mijn vraag via de mail werd snel beantwoord. Alleen helaas is het product uit de roulatie genomen. Dat vind ik heel jammer
Ellen
HELLEVOETSLUIS
Correct verpakt en snelle levering super!
Tanja
Veldhoven
Prima ervaring. Snelle en correcte levering, die goed gevolgd kan worden. Goed voor 5 sterren.
Ans
Veghel
Vlotte levering en heerlijke marinade probeer zeker andere producten uit
11 August 2021
Els
Hooglede
De bestelling is prima geleverd, alleen had ik allemaal zouteloze producten besteld en kreeg een proefmonster voor een recept met 30 gr. Zout erin. Niet helemaal op elkaar afgesteld.
10 August 2021
Ria
Eerbeek
10 August 2021
Gerrit
St. Julien aux Bois, Frankrijk
Wij gebruiken dagelijks Oriëntaalse kruiden maar zijn hier nergens in de winkel te krijgen. Ik ben zo blij dat je dit makkelijk en snel via de website kan bestellen. Snel verzonden, volgende werkdag in huis!
Wendy
Goes
Als oud werknemer kende ik het product al jaren
Harry
Bergen op zoom
Eindelijk weer mijn Chili saus zonder suiker en kreeg nog een extraatje
Angelina
Delfgsuw
Omdat ik besloten heb om minder zout te gaan eten, ben ik op zoek gegaan naar betere keuzes. Je komt automatisch uit bij Verstegen, want hier hebben ze veel alternatieve opties. Snel verzonden en goed verpakt.
Maick
Almelo
Rick
IJsselstein
1 keer Verstegen altijd Verstegen.
Rani
Oude Wetering
De saus werd snel geleverd en is erg goed.
Patty
Ellemeet
Jullie heb beste kruiden ik gebruik alleen Jullie kruiden voor alles zeker van Lam die is erg goed met vlees gemengd en allemaal eigenlijk goed dus kan niets zeggen dat slechts is Ik ben zeeeeeeeeeeerrr tevreden Ik moet Jullie bedankt dat jullie zo goed zijn
Sirun Das
Gouda
De aardappel kruiden zijn bij mijn supermarkten niet meer verkrijgbaar, dus nu online besteld, snelle en goede levering, met zelfs nog een aardigheidje erbij
Nicole
De Meern