Laden reviews...
322 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de kwaliteit en het brede assortiment. Bestellen online gaat vlot en pakkingen zijn goed verzorgd. Levering is meestal snel en betrouwbaar, vaak tegen een scherpe prijs.
Ik ben super tevreden. De levering was snel en helemaal correct.
11 May 2026
Jetske
Leeuwarden
Helaas ben ik niet tevreden over de levering. Ik heb na 4 dagen nog steeds geen bestelling in huis. Op de site staat vandaag bestellen morgen marineren ...dat is dus niet zo.
11 May 2026
Desire
SIEBENGEWALD
Goedemorgen,
Zoals besproken is het pakket helaas vermist geraakt bij PostNL. Wij hebben daarom per ommegaande een nieuwe order ingeschoten en we gaan er vanuit dat deze wel direct de volgende dag geleverd gaat worden bij u. Onze excuses voor het ongemak!
Met vriendelijke groet,
Team Verstegen Webshop
Uiteraard de goede kruiden, die ik al jaren gebruik en nu eens bij de bron zelf gekocht. Razend snelle levering! Ik ga dus nooit meer naar de kruiden opzoek bij een supermarkt. Hier alle kruiden die je maar kunt wensen.
Bas
Hendrik-Ido-Ambacht
De beste gevriesdroogde kruiden.
Yolanda
Zwolle
Levering was snel en netjes. Smaak was bekend en en prima. Heb nu en aantal mengsels in huis die Natriumarm zijn en die ik niet in de supermarkt kan krijgen.
Marco
Kudelstaart
Het bestellen van de bruschetta kruiden ging erg makkelijk. In de winkels zijn deze bijna niet verkrijgbaar. Verstegen kruiden zijn gewoon het lekkerste.
8 May 2026
Winny
Kollum
Ik ben gek van de Pure producten van Verstegen. Ik gebruik vooral de pure kipkruiden met het lage zoutgehalte, super. Bestellen en verzending verliep makkelijk, goed en levering was snel en producten goed beschermd verpakt. Top!
Luuk
Culemborg
Jolanda
Uithoorn
nvt
Loek
Badhoevedorp
Levering bijzonder snel en erg tevreden over de kruiden. De natrium arme vleeskruiden kon ik nergens meer krijgen in de supermarkt vandaar dat ik online ging zoeken.
6 May 2026
Janny
Grubbenvorst
Mijn bestelde kruiden kreeg ik 1 of 2 dagen later. Er zaten ook glazen potjes bij, deze waren allemaal apart in stevig kartonnen papier gewikkeld, Zodat er niets mee kon gebeuren.
6 May 2026
Marijke
Blaricum
Ruime keuze en snelle levering
5 May 2026
Jenny
Genemuiden
Net als vorige leveringen.
5 May 2026
theo
Haaren
De bestelling was zeer snel afgeleverd.
3 May 2026
Edu
Nistelrode
Snel geleverd en netjes verpakt.
3 May 2026
Marcel
Nijmegen
Je kan meer producten kopen online dan in meeste winkels.
1 May 2026
Edward
Rotterdam
Bestelling geplaats. Tweede dag reeds bezorgd. Was eigenlijk wel verbaasd. Is in ieder geval voor herhaling vatbaar.
29 April 2026
Peter
Ederveen
Online besteld en echt heel snel in huis
29 April 2026
Albert
Emmer-Compascuum
Voortreffelijk product. Accurate levering Redelijke prijs ! Wat wil je nog meer .?
26 April 2026
Ben
Boxmeer
Sinds begin jaren 80 maak ik al gebruik van Verstegen kruiden. De eerste 30 jaar als Slager in mijn eigen bedrijf. En nu als pensionado, voor de vele gerechten die ik maak. Recent (deze week) 2 flessen a 870ml marinade op oliebasis ontvangen. Nu blijkt dat de ene fles maar 2 maanden houdbaar is en de andere fles maanden. Nu ben ik een fervent koker, maar zoveel in zo’n korte termijn gaat mij niet lukken. Ik hoop dat in de toekomst gekeken kan worden naar deze data bij particuliere bestellingen.
25 April 2026
Frans
Oud-Vossemeer
Dank voor de zeer goede en snelle service, had een bijna over de houdbaarheidsdatum een jerrycan Saus ontvangen, helaas en na een gesprek met de persoon van de webshop, dhr Sjoerd was dat snel en adequaat geregeld binnen zeer korte tijd en de volgende dag was het nieuwe jerrycan met de correcte houdbaarheid datum onderweg naar mij. Dank u wel voor deze goede service.
25 April 2026
Ben van KAMBEN BV
Bosch en Duin
The web shop for professionals was large, but I have missed some products like clove powder and salad herbs. But all in all, a good possibility to get Verstegen products. But I'm missing the sales and shipping in other European countries, like Germany, Austria or Switzerland.
22 April 2026
Dirk
Goes
Geweldig, zondag besteld en maandag was alles binnen. Super
21 April 2026
Zijn zeer fijne kruiden
20 April 2026
Anita
Almelo
Verstegen Spices & Sauces is een familiebedrijf met inmiddels de 4e generatie aan het roer. Voor ons zijn kruiden en specerijen hét fundament van smaak. Verstegen levert daarom alleen de allerbeste kwaliteit kruiden, specerijen en sauzen!
Industrieweg 161
3044 AS Rotterdam