Super snelle reactie en levering

Snel en goed geregeld

Bestelling vlot afgehandeld en goed uitgevoerd.

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit en klantvriendelijk

Bestelling weer tiptop in orde geleverd

Goede communicatie omtrent de bestelling. Vlotte levering. Producten goed en netjes verpakt. En ook altijd leuk, een kleine attentie bij de bestelling. Zakje gehaktkruiden deze keer.

Snelle en keurige levering

Voor de eerste keer besteld. Grote keuze aan artikelen, makkelijk bestellen, snel geleverd en heel goed verpakt.

Goede en overzichtelijke site, snelle levering!

Snel en Nette levering

Bestellen gaat simpel en de Levering snel en netjes verpakt!

Kruiden die het er toe doen.

Verschillende kruiden geprobeerd , maar kom steeds weer terug bij Verstegen. Lamskruiden van Verstegen zijn onvervangbaar.

Quick delivery but no engliish webshop

The order arrived very quickly. The ordering couldn't be done in english language.

Snelle service en top product!

Ik vind het heel jammer dat deze saté saus bij jullie uit het assortiment gaat. Dit is van alle merken veruit de beste saus. De nieuwe saus van jullie vind ik echt niet lekker en ik zal dan ook genoodzaakt zijn om straks over te stappen naar een ander merk. Heel jammer. Mvg Nicolle

Snelle levering en leuk verpakt.

Bestelling was snel verzonden en is leuk ingepakt, alles wat ik heb besteld kwam netjes aan en heeft allemaal een ruime houdbaarheidsdatum, uiteraard bestellen wij nog eens bij Verstegen... Kortom top!

De Japanse kruiden zijn in geen 1 winkel meer te koop , dus heb ze meteen online besteld, zo blij, want het is zo lekker op rollade, karbonade!!!!

Heel fijn

Goede communicatie over het bezorgen.

Op tijd geleverd

Bestellen on line lukt na veel tijd, dit keer heel veel tijd

Jullie producten zijn top, helaas jullie prof website is moeilijk en tijdrovend, de hulp daarna werd een misser. De ene mdwrkr zegt mij te begrijpen en de ander laat mij zakken.

hele fijne kruiden

het zijn hele fijne kruiden

Mijn favoriete kruiden gelukkig weer in huis.

Omdat in onze omgeving voor ons lastig aan de grote potten Italiaanse kruiden is te komen, maar bestel via website. Was er snel!

Simpel, goede keuze en kwalitatief bezorgd

Geen verdere opmerkingen

Snel en correct geleverd

Fantastische sauzen

Onnavolgbaar en niet te overtreffen.

Snelle levering en netjes ingepakt! Heerlijke kruiden en hoop zo dat ze nooit het assortiment uit gaan(oriëntaalse kruiden).

Doordat het aanbod natriumarme in de winkel zeer beperkt is, is online bestellen ideaal

Geen BIOLOGISCHE KIPKRUIDEN

In de winkelkon ik geen biologische kipkruiden meer krijgen. Bij jullie opgezocht en daar stond dat ze uir het assortiment gaan heel jammer . Toen maar 10 potjes besteld, eindelijk een lekkere kipkruiden en dan over.

Keurig verzorgd en heerlijke kruidenmixen

Keurig verzorgd en verpakt en heerlijke kruidenmixen Ik ben zeer tevreden

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS