Filter

Matig

Vind het heel jammer dat de stamppot kruiden er uit gaan ,met mij zijn er een heleboel Nederlanders die zoutloos of zoutarm moeten !!!!!eten en daar is al niet zoveel voor. Dus ik denk dat ik verder weinig gebruik van jullie ga maken en verder ga zoeken ,helaas

Snelle bezorging, top

Ik had zin in een bepaald recept maar wonend in een dorp, is een bepaald ingrediënt niet te krijgen. Googelen waar te koop, gewoon via de webshop, meteen verschillende mixen besteld, volgende dag binnen met een extraatje, dus zeer tevreden.

compleet, goed en snel

goede kruiden collectie die eenvoudig kan worden besteld en zeer snel wordt geleverd

bestelling geplaatst en snel ontvangen, heerlijk Japanse kruiden, als ik kook gebruik ik het altijd....lekker op kip of karbonaadjes maar ok bij gebakken aardappeltjes....

Kan ook in 1 woord, Toppie

Mijn ervaring met verstegen top kruiden jammer dat niet alles in de winkel ligt en dat er vaak gewisseld wordt van potjes. De Japanse kruiden liggen nu al een hele tijd niet in de winkel maar dat zal zijn reden wel hebben.

Perfect geregeld

Mooi verzorgd, lekker koken nu

Top service, duidelijke site en snel verzonden. En bij iedere bestelling zit er altijd een product om uit te proberen.

Satesaus besteld en werd keurig verpakt netjes geleverd. Is alleen wel heel erg jammer dat deze satesaus uit het assortiment wordt gehaald. De nieuwe variant vinden wij niet lekker.

Goed en snelle afhandeling

Het ging soepel. Kreeg alleen geen orderbevestiging per mail. Fijn dat ik extra pakjes kruiden mocht uitkiezen.

Snelle levering, allles compleet en netjes verpakt en zelfs een klein extraatje.

Kwaliteit, klantvriendelijk als je een vraag stelt en snelle levering

Uitstekend!

Snelle levering, netjes verpakt. En erg leuk een proefzakje met kruiden!

de levering klopt altijd

goede service en snelle verzending.

Gelukkig nog de enige lekkere pindasaus weten te bemachtigen. THT november dit jaar. Flink aantal emmertje nog weten te bemachtigen. Goed geholpen. Erg jammer dat na 25 jaar lekkere pindasaus, het over is maar dan, aan alles komt een einde… Op naar een ander merk want die nieuwe pinda saus laten de ratten zelfs staan…

Verzorgd, netjes en snel geleverd

Aanrader

Hele lekkere kruiden ga zeker weer bestellen.

Betrouwbare website

Fijne website met soms leuke acties. Ook voor kleinere bestelling omdat de lat voor verzendkosten normaal ligt. Het belangrijkste: heerlijke producten die helaas vaak niet verkrijgbaar zijn in de supermarkt.

Ik zocht natriumarme kruiden. Omdat ik die veel smaakvoller vind. Niet te krijgen in de supermarkt. Wel online gelukkig

Snel ontvangen

Over moeten stappen op zoutarm en dat is in de supermarkt moeilijk te krijgen. Nu een ruimere keus in huis.

Snelle levering!

Fijne producten!

Fijn dat er zo’n uitgebreide serie glazen potjes met zoutloze kruiden is gekomen die een hele fijne smaak aan je groentes , pasta’s, vis, rijst enz. geven. Heel smakelijk allemaal!!

Super goed

Dit was de eerste keer dat ik wat besteld heb maar alles is prima verlopen.

Mijn favoriete (simpele? goedkope?) kleine zakjes gehaktkruiden zonder toegevoegd paneermeel verdwenen bij de ene na de andere supermarkt uit de schappen. Hinderlijk, als je ze niet wilt gebruiken om ballen te maken maar een schotel te kruiden. Gelukkig nog wel rechtstreeks te bestellen. Ze gaan toch niet uit de handel, hè?

Snelle levering, gemakkelijke site, goed verpakt.

Mooie kruiden, opletten met de aantallen bij het bestellen.

Fijn om kruiden te kunnen bestellen die niet altijd bij de Jumbo liggen, maar 17 stuks van een artikel in mijn winkelwagen door een haperende website doet even schrikken.

161 Industrieweg

Rotterdam 3044 AS