Filter

top

snelle levering en lekker spul zigeuner saus en sate saus

Super snelle levering, top

Kan beter

Kruiden in dit geval vega Japanse mix zijn hard en niet strooibaar. Moet eerst steeds met vork losgestoken worden voor gebruik. Smaak is top

Snelle en goede levering

Voor herhaling vatbaar

Voor herhaling vatbaar 'Uitstekend en een zeer snelle service

Geweldig, super snel geleverd

Goede site met een uitgebreide webshop. Zeer veel keus, goede prijs en super snel geleverd!

Snelle levering alles op voorraad

Bestelgemak en snel geleverd

Artikel werd niet meer bij Albert Heijn in mijn woonplaats verkocht. Gelukkig kan het ook rechtstreeks bij Verstegen.

Niet meer weg te denken in de keuken

Super snelle levering

1x bestellen

Prima service, heerlijke kruiden!

Hier zijn onze Italiaanse kruiden te verkrijgen, deze zijn heerlijk. Klantvriendelijke webwinkel, leversnelheid is hoog. Communicatie is goed. Kortom, top.

Snel en goed

Ik ging op zoek naar bepaalde producten, wist niet dat je kruiden gewoon ook on-line kon bestellen. Na in een 10-tal supermarkten te hebben gezocht, vond ik het on-line, super. Daarbij had ik het ook nog eens binnen een dag in huis!

Snelle nette levering!

Snelle levering met een leuke gratis attentie mee geleverd. Top!

Alles mooi op tijd ontvangen en keurig verpakt. Super!!!

Kruidig

Ik ben hartpatiënt en mag geen zout , gelukkig is er Dieetzout natriumarm en Uw magazijn moet uitpuilen met dat spul want in de winkel is het niet te krijgen . Misschien een grote actie doen naar de winkeliers zodat U heel veel consumenten een groot plezier zal doen .Ik ben ontzettend blij dat ik bij U terecht kon .SUPER? Met vriendelijke groet Eddy Spoor

Het is een cadeau voor een vriendin...

Het is een cadeau voor een vriendin die mij helpt met boodschappen doen sinds september 2021. Na een valpartij medio augustus 2021.

Snelle levering en topkwaliteit

De Italiaanse kruidenmix van Verstegen is van topklasse, helaas niet in alle supermarkten verkrijgbaar maar snel leverbaar via hun site, waar we veelvuldig gebruik van maken. De Toscane is onze favoriet. Vandaag besteld, morgen in huis. Klopt!

Groot assortiment en duidelijke site

gekregen wat ik wilde

snelle afhandeling en bezorging ik ben een tevreden mens

Supersnel geleverd.

Probleemloos en snel geleverd.

Dolgelukkig met mijn natriumarme producten waardoor ik weer weer smakelijk eet.

Geweldig, eindelijk weer de natriumbeperkte kruidenmixen en original blend producten die mij in staat stellen zonder zout héél smakelijk te koken. De Italiaanse kruidenmix Sicilië kon ik nergens bestellen; ik ben hier zo blij mee. Het extra zakje kruidenmix ( natriumarm) met recept voor gebruik, vond ik zeer attent. De bestelling werd zeer snel geleverd. Ook het feit dat al het verpakkingsmateriaal bij het oud papier kan vind ik een zeer goede keus . Ik ga zeker nog meer producten bestellen en uitproberen.

Snelle goeie levering

Goed verpakt ook