Snelle bezorging

Eenvoudig bestellen, duidelijke website. Snel bezorgd.

Niks op aan te merken

Geen bijzonderheden

Fijne webshop en snelle levering

In de webshop is het makkelijk winkelen. Vervolgens is de levering van het product snel. Positieve ervaring.

Praktisch & duurzame producten.

Snelle levering van het bestelde product, De lounge stoeltjes zitten heerlijk, zijn klein en compact om mee te nemen naar de camping.

Wat een fantastisch bed!

Ideale extra slaapplek. Voor kampeermat wel wat groot en een hoop gedoe om hem leeg te krijgen. Het matras ligt fantastisch.

topproduct besteld en snel gekregen

Op verschillende plaatsen van te voren bekeken, daarna besteld bij Nomad. Niet goedkoop maar wel precies wat we zochten. Bestelling ging prima, bezorging was snel. We hebben de tent uiteraard even opgezet: fijne begeleidende instructies, mooi verzorgd allemaal en toch nog weer extra, verrassende, details.

Snel en goed

Goed product en een snelle levering.

Snel geleverd en kwalitatief product

Snel geleverd en een goed kwalitatieve backpack

wacht nog steeds op mijn bestelling

In eerste instantie zelf verkeerde stoeltjes besteld; bleken te laag. Bestelling was vlot geleverde en ook terug sturen was geen probleem, dus vol vertrouwen opnieuw stoeltjes besteld die wederom vlot geleverd zouden kunnen worden. Bij DHL ging het echter mis: gechat hierover en volgens hen was de bestelling in hun depot (teug) beland. Ik kon hier zelf niets aan doen om de bestelling te verkrijgen en moest contact opnemen met Nomad om de bestelling mijn kant op te krijgen. Tot op heden wacht ik nog op de stoeltjes die mee zouden moet op vakantie die op 16/6 van start gaat. Ik ben hier niet blij mee

Mooi licht stoeltje.

Mooi compact licht stoeltje wat makkelijk is mee te nemen. Het is makkelijk in elkaar te zetten en zit prima. Ook als je wat ouder bent kun je er nog goed uit opstaan, niet te laag. Ik zou het wel fijn gevonden hebben als de zithoogte was vermeld, nu was het een beetje een gok.

Vlotte levering

Vlotte levering

Set van twee vouwstoelen besteld. Kwaliteit is goed, zit heerlijk! Wat je mocht verwachten kreeg je ook.

Juiste informatie

Aflevering vlg. afspraak.

Bestelling snel en netjes geleverd

Betrouwbare webshop, prettige site en vlotte levering.

Akkoord

Goede zaak, goede service, duidelijke omschrijving

Prima matje snel geleverd

Goede site met duidelijke beschrijving Prima matje Werking ventiel was even uitzoeken omdat je in het begin voorzichtig bent om niks te forceren Manual of filmpje was handig geweest

Mooie producten

Mooie producten met een professionele uitstraling

Heerlijk warm

Ik heb het altijd koud, daarom is een warme slaapzak voor mij heel belangrijk. In deze slaapzak heb ik het altijd comfortabel en warm, zonder dat je gaat zweten. Voor ons voortaan altijd Nomad.

Zeer klantvriendelijk en verhelderend

Op internet hadden we een lichtgewicht slaapzak Nomad Taurus gev onden, voor de zekerheid hebben we telefonisch contact opgenomen, dit was zeer verhelderend, het bleek dat er nog lichtere slaapzakken waren, namelijk de Nomad Orion, dit hadden we anders niet geweten, de slaapzakken zijn snel opgestuurd en ze zijn schitterend, zer licht en heerlijk warm.

De bestelling werd keurig op tijd geleverd.

Goede rugzak

Toffe rugzak als daypack!

Goede tijdige levering

Bestellen ging simpel, snelle levering en goed verpakt

Perfect geregeld

Snel besteld , snel ontvangen

Geweldig merk

Ideale backpack

Bestellen eenvoudig en levering snel

Bestellen ging eenvoudig en snel

13 Stoomweg S

Nootdorp 2631 RR