Goede ervaring

Vlot geleverd. Duidelijke website.

De website is duidelijk met een goede zoekfunctie. Technische informatie is ook duidelijk. Wel zou ik het interessant vinden om door middel van bijvoorbeeld een tekening iets meer informatie te krijgen over hoe de slaapzak technisch is opgebouwd. Ook over de gebruikte isolatie materialen.

Top product

Erg tevreden over de backpack. Prijs kwaliteit is top!

Lekkere stoeltjes

Mooie, lichte stoeltjes, zitten lekker!

Levering zwaar onvoldoende

Bijna twee weken producten onderweg. Dit kan gewoon niet en staat haaks op wat medegedeeld bij aankoop.

Goed product en snel geleverd

Goed draagcomfort

Goede aflevering en service

Was goed. Efficiënt. Prima!!

Gewoon doen wat is afgesproken!

Snel werk

Product snel ontvangen.

Goede kwaliteit, ligt lekker

We hadden al de dreamzone 10.0 duo mat, en hebben nu voor onze kinderen de dreamzone 10.0 enkele erbij. Goede kwaliteit, slaapt heerlijk!

Nette levering en fijne website

Nette levering en fijne website

Nomad blijft kwaliteit!

We zijn erg tevreden met onze Nomad producten goede prijs goede kwaliteit

Sokken passen perfect en snelle levering .

Levering volgens planning

Echte Nomad kwaliteit

Zoals verwacht degelijke kwaliteit van Nomad

kwaliteit!

goede informatie die overeen komt met de realiteit

Stoel goed

De aangekondigde bestelling, door de pdp,, werd gedurende de dag uren verv vervroegd. Laat dan die eerdere aankondiging van de tijd van bestelling weg

Uitstekende aankoop

Bestellen ging vlot, de volgende dag een tack&trace ontvangen en weer een dag later het pakket in huis.

Overzichtelijke website

Snel gevonden wat ik zocht.

Makkelijk en duidelijk

Keuze was makkelijk te maken. Alles was duidelijk.

na 8 dagen nog steeds niks ontvangen

Op zaterdag besteld, pas op dinsdag verstuurd. Link in DHL-link niet up to date, zodat er geen ander bezorg-optie kon worden gekozen. Woensdag geen briefje in de bus gezien of ander bericht van DHL. Link niet up-to-date, erg onduidelijk waar pakket nu was. Vrijdagavond vertelde robot van de DHL-chat mij dat pakket terug was gestuurd. Zaterdagochtend link ge-update dat het pakket donderdag (2 dagen geleden dus) zou worden aangeboden. Geen idee waar pakket nu is, waarschijnlijk weer bij Nomad? Nog geen bericht ontvangen. Jammer van dat mooie weer, had graag in de Lounge Set in de zon gezeten. Dit is vast niet de schuld van Nomad, maar van DHL - ik zou zeggen: misschien een andere bezorger in de hand nemen?

Goede producten, snelle verzending

En dan ook nog snelle en prettige klantenservice. Wat wil een mens nog meer!

Goede kwaliteit

Wij hebben voor onze kinderen zomer slaapzakken gekocht en zijn erg tevreden over de kwaliteit.

Nomad it is!

Fijne snelle service, goed verpakt artikel. Zeer tevreden!

snel verzonden en super goede kwaliteit!

We kwamen er achter dat onze nylon tent toch wel erg snel warm is. Dus snel voor de vakantie nog opzoek gegaan naar een betere tent. Bij Nomad gevonden. Heel blij mee en "bouw" kwaliteit is van enorm hoog niveau

13 Stoomweg S

Nootdorp 2631 RR