Helaas afzakkers

Voor zulke dure kousen verwacht je toch dat ze niet afzakken?

Kwalitatief hoogstaande producten

Ik heb tot nu toe verschillende producten bij Nomad besteld en ik ervaar altijd super goede kwaliteit. Ook de leveringsvoorwaarden en service voldoen aan de verwachtingen

Snel en netjes verstuurd

Top producten en prima geleverd

Erg fijn en betrouwbaar

Snelle verzending, alleen helaas niet helemaal duidelijk hoe ik iets retour moet sturen (verzendlabel of stappen die ik moet doorlopen als ik het pakketje retour wil sturen zijn niet aanwezig).

Product niet juist omschreven.

Er stond 'wolmelange', maar 9 procent wol en de rest acryl vind ik geen wolmelange. Verder stond er dat de handschoenen iedereen zouden passen omdat ze rekbaar zijn. Dat ze rekbaar waren klopte, maar toch zódanig klein dat het niet lekker zat.

Mooie buitensport producten

Alles voor de buitensporter. Wel zou de vormgeving nog wat meer herkenbaar mogen zijn.

Nice and worst

Nice items

Producten zijn top en levering is snel. Klantenservice goed bereikbaar voor vragen.

levering prima ,alleen heb ik nog een keer moeten bellen of de zending al verstuurd was .na het belletje kreeg ik meteen een track voor de zending.

Makkelijk

Snelle bestelling en levering

Snel

Snelle levering, netjes verpakt

Nomad Inca Pro 1250

Heerlijk lekkere warm voor zo'n compacte slaapzak. Mooie kleur. Handig klein. Hij voelt ook genoeg zacht aan voor de synthetische stof.

Snel en goed

Snelle levering Bestelde producten bevallen prima !

Accuraat

Heldere bestelprocedure en snelle levering

Mooie slaapzak, vlot geleverd

De triple s premium plus slaapzak bevalt goed. De levering ging vlot

Geen op- of aanmerkingen

Snel en goed op de hoogte gehouden van je aankoop. Snelle levering. Ik heb veel ervaring met diverse merken wandelsokken, die van Nomad zijn absoluut de beste. (lees:sterkste)

Bestelling op tijd ontvangen

Snel besteld en geleverd

Snel geregeld

Het bedrijf maakt waar wat ze adverteren Snelle service en een top product

Veel gemak

Een grote rugzak met draagcomfort en alles bij de hand door het land

Geweldige sokken van nomad

Super fijne socks van jullie

Snelle levering Keurig verpakt Geweldige rugzak voor een zeer goede prijs

snelle levering van een goed produkt

Na bestelling de volgende dag in huis van 3-pack sokken die voldoen aan de verwachting.

Snelle levering, kwaliteit

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Goed advies gekregen. Mooie producten. Voldoen aan verwachtingen.

13 Stoomweg S

Nootdorp 2631 RR