Mooie producten en fijne service

Prima geregeld

Duidelijke website, snelle levering. Alleen jammer dat ik geen bestelbevestiging heb ontvangen

Goed matras nette levering

Het matras is een stuk dikker dan de 5 en ligt daardoor veel lekkerder. Levering was vlot.

Hoge kwaliteit, snelle levering en scherpe prijzen

Binnen 24 uur goederen geleverd. Mooie wandelsokken, van goede kwaliteit tegen scherpste prijzen....

Wat je koopt daar, het is prima kwaliteit.

Goed product, correcte levering.

De sokken kwamen zo als gewenst. Helaas geen bevestiging na bestelling zodat je twijfelt of je alles wel goed hebt gedaan.

top rugzak

alles is helemaal top aleen mis ik een groter voorvakje

Geweldig geslapen

Ik had niet verwacht dat de mat zo goed zou zijn, overduidelijk 5 sterren.

Bestelling nog steeds niet ontvangen.

Er staat binnen 24 uur verzonden. Heb al 3 keer gebeld, eerste keer was er iets misgegaan met de order doorzetten naar magazijn. Tweede en derde keer werd er gezegd dat de bestelling verzonden is. Ik krijg het gevoel dat je aan het lijntje wordt gehouden!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Zeer tevreden over de Nomad ski sokken en wandelstokken. Het hele gezin heeft ze. Ze zitten comfortabel, goede pasvorm. Ook tevreden over andere Nomad producten.

Alles zoals omschreven

Netjes en keurig zoals omschreven. Netjes verzonden en binnen een paar dagen binnen.

Super fijne slaapzak

Super fijne slaapzak. Onze docht gebruikt deze meteen ipv alleen in de vakantie. Kwaliteit is goed te noemen. de rits werkt perfect.

Perfecte sokken

Altijd last van kleine blaren, maar na het dragen van deze sokken heb ik daar geen last meer van.

Probleemloze procedure van bestellen en ontvangen

Probleemloze procedure van bestellen en ontvangen

Snel en duidelijk

Duidelijke website

Snel gevonden wat ik nodig heb. Omschrijving klopt met ontvangen product.

Snelle levering, goed product

De backpack werd snel geleverd. Heb al jaren zelf een backpack van Nomad, doet het fantastisch.

très bon site avec excellents conseils

Commande et livraison rapides. Renseignements demandés au service clients. Réponse très rapide (en Français) et très précise.

slecht

Heb betaald maar het bestelde #121549 nog steeds niet ontvangen.

top

buiten gewoon

Prima sokken als instapper

Beginner vind dit prima sokken

Alles naar wens

volgens belofte

De website en afhandeling prima maar een betere communicatie zou prettig zijn. Bv dat de bestelling is ontvangen en is verstuurd nu moesten we maar afwachten of het allemaal goed gegaan was

Prima product, weinig communicatie

Na de bestelling geen bericht meer gekregen. Je weet dus niet of de bestelling en de betaling goed zijn gegaan. Je weet niet wanneer bezorgd gaat worden……. Het is stil. Tot het product wordt afgeleverd. Wel een kwaliteitsproduct. Dat dan weer wel. Heerlijke skikousen.

Goed bedrijf met uitstekende producten!

Een fijne bedrijf welke uitstekende outdoor producten levert tegen een prima prijs.

13 Stoomweg S

Nootdorp 2631 RR