snelle levering en goede ondersteuning

Campingset 'comfort' was in enkele dagen geleverd. We wilden toch de 'compacte' uitvoering. Zijn goed door een medewerker geholpen. Ook de 'compact' set was snel geleverd.

Professioneel en kwaliteit

Telefonisch contact is top, helder en duidelijk. De medewerkers gaven mij gedegen advies voor een nieuwe slaapzak. Ander contact ging over een kwijtgeraakte factuur en de aanvraag voor een kopiebon, binnen 5 minuten zat deze in mn mailbox

Een dikke 10!!

Super tas. Goed formaat en veel handigheidjes. De levering echt super snel. Top!!

Fijne kwaliteit en snel geleverd

Doordachte kwaliteit heeft een prijs …

Elke keer weer blijkt dat als je iets meer uitgeeft voor een goede kwaliteit zich dat op termijn terug betaald in gebruiks genot en duurzaamheid

Whaauw deze nomadcamping stoelen zitten als gegoten!

Omdat we met een kleine auto op kampeervakantie gaan proberen we spullen mee te nemen die nuttig zijn, niet veel plek in nemen en bijdragen aan een ontspannen vakantie! Deze NOMAD campingset voldoet daar met een dikke vette plus aan! Deze set neemt niet veel plek in, de stoelen met hoge rug en de tafel zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, de set is licht, staat stevig en de stoelen zitten heerlijk geriefelijk en als gegoten! Wij zijn daar erg blij mee!

Tevreden

Besteld en snel geleverd.

Vlotte afhandeling!

Snelle levering en product volgens specificaties.

snelle en levering en goed product

Mooi ontwerp, heel lichtgewicht

Stevige rugzak, handig voor gebruik

Getest voor de vakantie

Snelle correcte levering

Snelle en goede service

Mooie, ruime backpack. Goede prijs en snelle levering. Meer dan tevreden!

uitstekend produkt !!

correcte levering en een uitstekend produkt, met goede bijsluiter, we zijn er blij mee en gaan nu regelmatig pick- nicken .

geen enkele reactie na aankoop

levering mid junie beloofd

Goed!

Zeer vriendelijk en snel

Top product, webshop laat te wensen over

Stoelen en tafels voldoen prima aan de verwachtingen. Rondom de aanschaf nul communicatie van nomad. Geen bestel of verzend bevestiging. Zelfs niet na telefonisch contact. Vervolgens wel een vraag om een review achteraf, dus mail adres is blijkbaar wel bekend?!?

Mooie set

Comfortable stoelen die heel klein opgevouwen kunnen worden en licht zijn. Ze hadden wel iets breder kunnen zijn. Maar het kan zijn dat de stof later ietsje meer rekt.

Snelle en keurige levering

Binnen 24 uur na mijn bestelling, werd hij al geleverd

prima en snel

snelle en soepele bestelling, vlotte levering

Onvoldoende

Helaas geen bevestiging mail gekregen van het bestelde product. Ook geen factuur ontvangen.

Duidelijke omschrijvingen en specificaties van de eigenschappen

Snel geleverd. Tas is zoals beschreven. Goede kwaliteit, stevig. Waar voor je geld.

Goed materiaal, goede service

Goed materiaal, goede service