Betrouwbaar en snelle levering

Goede service, snelle verzending, uitstekende producten

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

Mooie producten, kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over de dienst. Website is overzichtelijk en t product was snel binnen. Gebruik gemaakt van deze site na een aanrader van een backpacker vriendin. Zeker voor herhaling vatbaar.

Nomad is onovertroffen

Hoewel de oude Nomad slaapzakken (15 jaar geleden gekocht) nog prima meekunnen besloten we nieuwe te kopen. En die voelen wederom kwalitatief zeer goed aan.

top

Mooie lichte slaapzak, klein formaat, fijne stof en…, snel geleverd!

We kregen geen bestel bevestiging, het was even onduidelijk wanneer het binnen kwam en of het goed besteld was. Maar het was er uiteindelijk heel vlot!

Hele goede kwaliteit voor een mooi bedrag

Snelle levering Goede producten Degelijk Goede geprijsd

Zeer goed door persoonlijke zorg

Waardering voor de service van Leander Bakkeren, en bedankt voor het presentje, prachtig tasje. O ja, sokken zijn perfect. Groetjes, Henk van der Loo.

Snelle levering, goede service.

Backpack besteld, binnen 48 uur had ik de tas al thuis terwijl ik op zondag had besteld. Echt super!

Prima product, prima levering

Product dat ik heb besteld voldoet aan de verwachting. Stevige kwaliteit. Netjes op tijd geleverd.

Heel tevreden met product. Daarnaast tevreden over de minimale verpakking.

Goed product, snelle levering

Een prima slaapzak, lekker warm, kan voorlopig nog lang mee voor meer kampeerplekken voor onze kinderen! Snelle levering

Goede service , snelle levering, mooi product!

Goed telefonisch advies gekregen over de back pack die ik wilde bestellen. Mooie kleur en binnen 2 dagen thuis geleverd. Erg tevreden!

Product is snel geleverd en komt overeen met de verwachting.

Prima product, ideaal voor trektocht van enkele dagen met tent en toebehoren. Comfort op echt lange tochten moet ik nog testen. Wellicht dat bredere schouderbanden dan prettig zijn, aan de andere kant kunnen die ook in de weg zitten. Heupband is breed en stevig, prima dus.

Product snel in huis. Mooie backpack

Goede kleur voor een goede rugzak

Rode rugzak,haast niet te vinden. Toch gelukt. En Nomad is mijn favoriete merk voor rugtassen dus win win

Goed!

De bezorging was snel. Ook heb ik contact gehad via de mail, daar kreeg ik snel reactie op.

Waarschijnlijk wel goed

Can door afwezigheid geen oordeel vellen.

Snel en keurig afgeleverd

Super goed

Perfecte rugzak, goede service

De juiste rugzak snel gevonden, bezorging op tijd.

Uitstekende service

Batura rugzsk snel geleverd, kwaliteit is zoals ik van Nomad gewend ben met mijn oudere Eagle 55 l. backpack.

Redelijk

De bestelling ging vlot, alleen ik kreeg verder geen informatie over de bezorging per email. Pakket is wel na 3 dagen geleverd. Binnen de aangegeven tijd op de website

Product besteld via de site en werd vervolgens gelijk opgestuurd, bestelling en levering verliep soepel.

13 Stoomweg S

Nootdorp 2631 RR