Super.

Kwaliteit is echt super. 1 tip iets meer info over de producten zou de juiste keuze maken gemakkelijker maken.

Uitstekend product, maar geen bevestiging van bestelling.

De travelbag is een erg goed product. Wat ik wel vervelend vond was dat ik na bestelling in de webshop geen enkele bevestiging kreeg van bestelling en/of betaling. Je krijgt dan het idee dat het een scam is. Ook nadat de tas was afgeleverd kreeg ik geen factuur o.i.d. in mijn mailbox.

Fijne website en een snelle levering

Het is een fijne, werkbare website en mijn bestelling was super snel geleverd.

Product goed, levering duurt te lang

Product op voorraad. Besteld 5 WERKDAGEN voor mijn vakantie. Sokken komen te laat. Ik ben tegen een 24uurs maatschappij (mensen horen snachts te slapen). Maar wek niet de intentie dan het snel geleverd word.

Goede mooie sokken

Ik heb al Nomad sokken en wilde deze weer bestellen. Het model dat ik heb was er niet meer maar in overleg met Nomad kreeg ik een goed advies. Snelle levering en goede website. Lekkere sokken met een goede pasvorm.

Super kwaliteit en voldoet aan onze verwachting.

heb ik nog niet

Precies wat je verwacht

Verzendinformatie kwam in spambox waardoor de levering nog als een verrassing kwam, maar keurig verpakt en producten kwalitatief op orde, zoals wat je verwacht bij een merk als Nomad. Website kan nog wel wat efficiënter werken.

bestelling snel binnen, de backpack boven verwachting, blij mee

Snel geleverd, goede kwaliteit

Het is een mooie en sterke backpack

Zie vorige vraag

Snelle levering, super!

Mooie backpack

Makkelijk afstelbaar

Ik ben tevreden, sommige dingen kunnen idd beter

Zoals zo velen hier schrijven vond ik ook de communicatie rondom het bestelproces nogal schaars, maar door de reviews wist ik dus dat ik maar geduld moest hebben. Levering zelf was gewoon vlot en compleet. Niets op aan te merken. De productomschrijvingen op de website zouden ook nog wat beter / uitgebreider kunnen. Had dus een kleine "oprolbare" rugzak (Spot 16L) gekocht voor onderweg. Wat mij niet duidelijk was: deze rugzak heeft echt NUL versteviging in de rug. En ook geen vak aan de achterkant waar je bijvoorbeeld iets in zou kunnen schuiven om dat wel te krijgen. Dus scherpe onderwerpen prikken zo in je rug en de rugzak zelf heeft geen vorm. Het is een beetje het materiaal wat je van de hebruikbare boodschappentassen kent. Eigenlijk totaal niet wat ik zocht, maar voor dat geld (was in de aanbieding) mag men ook weer niet mopperen. Ik vind Nomad echt een prima merk, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Maar hun communicatie zouden ze nog wel kunnen verbeteren. Ik mis een beetje een eenduidige verhaallijn, het persoonlijke, de passie voor de natuur overbrengen, zoals merken als Fjällräven, Patagonia, Lundhags etc dat wel doen. Misschien misplaatste Nederlandse bescheidenheid?

Prima matje

Kwaliteit lijkt goed. 1 puntje van kritiek, het matje 6.3 premium word verkocht met de tekst 2 inblaasventielen. Dit is er echt maar 1! En de foto op de voorkant van het product is de 10 cm mat (mat 2 inblaas ventielen). Beetje slechte informatie voorziening dus van de marketing afdeling! Verder prima product!

Prima bedje

Heerlijk bed , lekker compact

Snel en behulpzaam

Ik had een advies vraag over een nieuwe slaapzak en de medewerker heeft snel een super advies gegeven.

Super products

I made my first purchase of a nomad product. A sleeping bag which exceeded my expectations. I first encountered nomad at bever. I decided to buy from them online and shopping, and selection were very simple and intuitive. My only request would be sending an email confirmation of order and shipment. Otherwise perfect score.

duidelijke overzichtelijke website met volop keuze

Geen bevestiging bestelling

Slaapzak gekocht. De slaapzak voldoet aan de verwachtingen. Nomad stuurt helaas geen bevestiging van de bestelling,. Daar kan de service dus verbeterd worden.

Overzichtelijke site en snelle levering

Website is duidelijk met producten die nog op voorraad zijn. Nadeel is wel dat producten die uitverkocht zijn of niet meer leverbaar ook niet meer te vinden zijn via de site. Kan handig zijn om nieuwe en oude producten met elkaar te vergelijken.

Mooie tas

Helaas terug moeten sturen omdat de maat niet goed was. Maar service en levering waren goed en snel. En product was ook prima.

Poor client service, order confirmation

I have ordered 70l backpack from you, didnt get any order confirmatiom letter, then I have canceled my order and after two days I get message that I cannot cancel my order because it was sended.

Snel geleverd, vriendelijke klanten service

Snelle levering, goede prijs en mooi product!

Voor mijn reis naar Nieuw-Zeeland was ik op zoek naar een mooie backpack voor niet teveel geld. In de Nomad Batura 70 heb ik deze denk ik gevonden! Ik moet er natuurlijk nog mee op reis, maar de eerste indruk is goed. Het enige minpuntje dat ik tot nu toe kan vinden is dat alle vakken op slot kunnen behalve de bovenkant, waardoor de tas dus nooit helemaal op slot zou kunnen. Daar zou voor mij nog een verbeterpuntje in zitten. Verder duidelijke en snelle service van Nomad!

13 Stoomweg S

Nootdorp 2631 RR