Topp

Makkelijke site, snelle levering, goede kwaliteit

Uitstekend product(zoals altijd) communicatie kan beter

Blij met mijn nieuwe slaapzak, communicatie na aankoop mag wel iets beter. Geen bevestiging via de mail, niet aangegeven dat DHL het bezorgt, en in de bevestiging van DHL staat dan weer niks over wat voor pakketje het is;)

Goede website, maar opvolging levering kan iets beter

Website is goed opgebouwd met voldoende info. Alleen van het leverproces zou het handig zijn dat we een opvolginsmail krijgen wanneer het verstuurd is.

Ik ben sowieso blij met mijn product, maar ik had ook een vraag hierover aan de klantenservice en dit is erg snel (per email) en netjes afgehandeld. Fijn bedrijf met mooie producten. Ik zal hier in de toekomst zeker nog een keer shoppen!

Prima snelle service

Besteld en snel in huis. Zou nog wel graag factuur via mail krijgen. Bevestiging en eventueel retourinstructie zou welkom zijn, omdat het om een kado gaat

Ontzettend tevreden met de Nomad rugzak voor onze dochter als voorbereiding voor de Jamboree in Zuid-Korea daar gaat de rugzak mee na toe. Zelf heb ik al 35 jaar een Nomad rug zak vele scouting hikes mee gelopen super gewoon dik tevreden dus met de Nomad rugzak

Producten van goede kwaliteit

Snelle levering, kwalitatief goed product

Geef ik graag cadeau!

Snel geleverd!

Van order tot levering..snel!

Contact gehad en alles is opgelost

Fijn merk, fijne webshop

Groot aanbod, goede producten

Goede snelle service

Mijn idee hoe het hoort Deafjandong vondt ik perfect dit is hoe je het als klant graag ziet

Goede prijs qualiteit rugzak, de vorige heb 30 jaar gebruikt dus als deze dezelfde levensduur heeft…..

Rugzak prima levering minder

Ik had de rugzak op een vrijdagavond besteld, nooit een orderbevestiging gehad. De daaropvolgende maandagmiddag had ik een mail gestuurd met de vraag of mijn order goed was aangekomen aangezien ik nul communicatie had ontvangen. De volgende dag kreeg ik een mail van DHL dat er een pakket bezorgd zou worden, dat bleek de rugzak te zijn. Nog steeds geen reactie ontvangen van Nomad zelf maar de rugzak is ontvangen binnen de verwachte levertijd en ik ben tevreden met de rugzak.

Goede prijs, snel geleverd

Product was goed geprijsd en daarnaast erg snel geleverd.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Ik heb een 55 liter rugzak gekocht en vind de prijs/kwaliteit verhouding erg goed.

Geen bevestigingsmail

Geen bevestigingsmail van mijn bestelling. Na 5 dagen geen bericht van DHL. Op de website is er geen link om de status van mijn bestelling te kunnen controleren.

Prima product, mooi geprijsd

Reis rugzak gekocht. Aanbieding. Werd snel geleverd. Ervaring met Nomad is goed dus hoop met deze ook.

Ik heb een packpacktas gekocht

Fantastisch geholpen op Website en op de mail heel vriendelijk en goed en snel geholpen. Ik ga nog meer reis spullen bestellen!!

Bezit eenzelfde jasje van enige tijd geleden, vandaar de aankoop.

De fabrieks verpakking was geopend, het zou een retourzending geweest kunnen zijn. Aan het produkt mankeerde niets.

Binnen een dag geleverd, ook snel geld terug

Snelle levering, goede kwaliteit

Vrijdags besteld en dinsdags binnen. Het product was goed verpakt en voldeed volledig aan mijn wensen (mijn tent moest in de rugzak passen). Het enige wat beter zou kunnen is dat er een bevestigingsmail vanuit Nomad zelf gestuurd kon worden met daarin een bevestiging van de bestelling en betaling, die miste ik.

Mijn ervaring over de Nomad company is in één woord fantastisch!

Mijn ervaring is dat het zeer aardige medewerkers zijn, waar ik de volgende keer zo weer ga bestellen. Ik had een verkeerde rugzak binnengekregen welke ik direct nodig had en heb daarna met spoed de nieuwe rugzak binnengekregen en door hen een ruime compesatie ontvangen voor de overlast. Top geregeld Nomad! Ik zal jullie company met goede producten aanbevelen.

Perfect!

Heerlijke sokken!