Top rugzak en snel bezorgd

Fijne rugzak, goed en makkelijk verstelbaar. Handige opbergvakken. Tevreden.

Snelle levering mooi product, waarvan ook een gratis product ( sjaal)

Een hele positieve ervaring

Sokken besteld en kreeg daarbij een col sjaal er gratis bij. Ook de volgende dag al geleverd. Super hoor!!!

Fast delivery, good quality, very happy!

Snel geleverd, goede spullen en een leuke verassing!

Snel geleverd, goede spullen en een leuke verassing!

Aankoop, verzending en communicatie waren prima. Product voldoet ook aan de wensen.

Snelle correcte levering producten

Snelle correcte levering

Goede service en mooie producten

Ik heb een prachtige comfortabele backpack gekocht. Goede levering en leuk cadeau bij aankoop van mijn backpack.

De tas is perfect af te stellen voor kleinere mensen met veel spullen 1.70m Past veel in oa slaapzak, hangmat, kookgerei en slaapmat.

Nomad altijd goed

Altijd fijn om hier wat te bestellen

Fijn product en een snelle bezorging

De sokken van Nomad zijn heerlijk aan de voeten. Ze dempen tijdens het wandelen wat heel prettig is.

Ik hou van nomad

Uitstekende service!

Netje geleverd geen problemen.

Goed gevonden en makkelijk te bestellen. Binnen mum van tijd alles geregeld.

Makkelijk bestellen en snel leveren

Het nederlandse outdoor merk

Het aanbod is vaak wat divers. Maar zaken als matjes, slaapzakken en rugtassen zitten al die jaren al in het assortiment. Goede spullen met een normale prijs kwaliteit balans.

Qualiteit zoals je verwacht van nomad

Goed bedrijf met hoge kwaliteit

Goede ervaring

Product werd snel geleverd en ik ben er erg tevreden over

lopen en zitten goed

de sokken zitten goed aan de voet. Verder blijven ze in vorm en worden niet vochtig tijdens een wandeling.

Goede loopsokken, snel geleverd.

Eindelijk loopsokken gevonden die niet voorgeprogrammeerd zijn met L en R, wat helaas gemeengoed is geworden bij fabrikanten van loopsokken, maar waar je in de praktijk vooral last van hebt. In het halfdonker je sokken aantrekken is dankzij dat overbodige L-R een probleem geworden. Gelukkig niet bij de loopsokken van Nomad.

Mijn slaapmatje bleek lek te zijn. Mocht deze indienen voor reparatie. Toen reparatie niet mogelijk bleek te zijn kreeg ik een nieuwe thuisgestuurd.

Gewoon top

Klantvriendelijk en goede service en snelle verzending

De producten zijn van hoge kwaliteit

Om meer dan één product te bestellen werk niet goed bijvoorbeeld ik wil er drie dan staan er 13 en als je dat weghaalt en weer invul staat er bv 313

producten snel geleverd en precies wat afgesproken is

Online bestelling gedaan voor 2 backpacks. we kregen precies wat we besteld hadden tegen een zeer schappelijke prijs en uiterst snelle bezorging.

13 Stoomweg S

Nootdorp 2631 RR