snel verzonden. goed verpakt

Product als omschreven

Goed product!

fout geleverde bestelling met uitstekende oplossing

De helft van de bestelling is goed gegaan, snel geleverd ook wat er fijn is, andere helft was niet meegeleverd geen info hierover na bestellen, dus wachten op 2e deel. 2e deel geleverd, echter wel de maat sok, maar hetzelfde paar als wat eerder al geleverd was, niet 2 paar met merino wol. Na melding van de foute levering bij de klantenservice ben ik persoonlijk telefonisch benaderd en is alles naar tevredenheid afgehandeld.

Kreeg alleen geen bevestiging, ook niet in spam. En geen info over de levertijd. Maar bij telefonische navraag werd is prima geonformeerd en werd gezegd dat dit vaker voorkomt

Ruim en warm

Goede service, snel geleverd en fijne producten

Besteld en een dag later ontvangen, prima de luxe!

Snel geleverd, netjes verpakt. Mooie kwaliteit slaapzak. Kan er jaren mee vooruit.

Prima shop

Goede service, snelle levering, goed product

Wederom een snelle levering voor een goed produkt.

Mijn sokken weer aangevuld met bekende sok van Nomad.

Fijne service alleen gek dat bovenin staat gratis retourneren en als je wil retourneren moet je toch betalen. Daar zou ik even naar kijken

Snelle service en levering

De site is erg duidelijk, de slaapzak was goed geprijsd en volgende dag direct geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit en dus voor mij een reden om ook rechtstreeks te bestellen. Nadeel: je ontvangt geen bevestigingsmail (wel direct een korting na de eerste bestelling) en geen verzendinstructies.

Goed contact en snelle levering

We hadden goed advies gekregen over de tent en de mogelijkheden. Hierna ook snelle levering waarvoor de klantenservice had gezorgd. Nu zijn we met de tent op vakantie volledig naar behoren!

Goeie tent

Alleen hij is voor mij iets te groot. Ik ga de tent retourneren en ik koop de Bedouin 2 tent ervoor terug. Deze lijkt me iets compacter.

Krijg waar voor mijn geld!

Mooie kwaliteit en een goed ontwerp.

Op het strand van Noordwijk heb ik een tent gezien die mij erg handig leek te zijn. Ik kon hem op de Nomadsite gelijk vinden en heb er twee besteld, die binnen twee dagen geleverd zijn. Ik heb ze thuis als test opgesteld en ze zijn inderdaad precies dat wat ik wilde.

Geweldig!

Snelle levering en top kwaliteit!

Goed bedrijf

Goed bedrijf

Superfijne eerste ervaring

Niets op aan te merken, product snel en gratis geleverd. Slaapzak nog niet kunnen testen maar heb er volste vertrouwen in.

Perfecte sokken!

Prima service en snel geleverd

Perfecte backpack

Topaz 50: Ontzettend fijne backpack met veel mogelijkheden! Echt een aanrader

Helemaal goed

Makkelijk bestellen en betaling. Vlot afgeleverd.

Supersnel geleverd en topkwaliteit

Niet eens 24 uur later had ik mijn mat al in huis, love it!

Goed product!

Na bestelling op tijd aangeleverd! Het is onze derde N slaapzaal!

Correcte omschrijving van de slaapzak en een snelle levering

13 Stoomweg S

Nootdorp 2631 RR