prima voorelkaar en snel geleverd

prima produkt voor een goede prijs en snel geleverd

Bestelltes und bezahltes Teil wird nicht geliefert

Habe zum ersten Mal hier bestellt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering & een goede prijs/kwaliteit

Snelle levering & een goede prijs/kwaliteit. Bestelling werd een dag eerder geleverd als vooraf aangegeven.

Ongeëvenaard

Supersnelle service en topkwaliteit!

prima gleverd

Precies het goede geleverd

top

snelle levering en vriendelijke medewerkers

Prompt!

Goede, overzichtelijke internet-site. Bestellen zonder poes-pas. Prompte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Perfekt

Gerne jederzeit wieder!!!

Perfecte service

Snel en goed geholpen bij afhaalen

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Had mijn bestelling keurig en goed stevig verpakt in goede orde ontvangen. ga zeker meer bij Techniek Totaal in de toekomst bestellen!!

Schneller freundlicher Kontakt

Für mich war es ein sehr freundlicher und schneller Kontakt, sogar die Abholung an einem Samstag wurde möglich gemacht. Wenn wieder Teile benötigt werden werde ich auf jeden Fall wieder Kontakt aufnehmen.

Es hat alles sehr gut geklappt, bis hin zur Zustellung Ware ist Topp

Es hat alles sehr gut geklappt, bis hin zur Zustellung Ware ist Topp

Schnelle Lieferung,Top

Artikel wie beschrieben,leider nicht Versandkosten frei.

Schnelle Lieferung, einwandfreie Ware, gerne wieder!

Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis. Schnelle Lieferung.

Goed een meedenkend

Goed en meedenkend

Alles Ok

Alles Ok

Na de bestelling en betaling geen enkele reactie meer van techniek totaal

Na enkele mailtjes van mijn kant kreeg ik weer reactie met als antwoord dat het druk was ik had meer het idee dat ik vergeten was. Blijf altijd eerlijk naar de klant. Na de mail van mijn kant was de bestelling binnen 2dagen op bestemming Vriendelijk groet Thijs

very easy and quick to choise the parts

The team is very professional and responds quickly to emails. These days it's rare to find companies that actually know what parts we're talking about; most have never even seen an oil filter in real life and don't even know what it's for. But at Techniek Total, you're dealing with true enthusiasts and experts. I own a vintage 1959 Porsche 108L Diesel tractor, and I will definitely be ordering parts from them in the future.

Hat alles einwandfrei geklappt.

Alles super.

Sher gut

Sher schnell, trotz der Entfernung... meine Erfahrung top! Macht weiter so! Ihr seid ein tolles team

Schneller Versand - guter Preis

So soll online Handel funktionieren. Danke

Das gekaufte Produkt ist qualitativ hochwertig.

SCHNELLE Lieferung!

Bezorgen duurde lang

Ik had olie besteld. Dat voldoet uiteraard aan de verwachtingen. Helaas duurde de bezorging wel meer dan een week.

Sehr guter Service

Ich habe das erstemal bei ihnen bestellt und war sehr zufrieden mit der schnellen Lieferung.