Goede, overzichtelijke internet-site. Bestellen zonder poes-pas. Prompte levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Gerne jederzeit wieder!!!
Snel en goed geholpen bij afhaalen
Had mijn bestelling keurig en goed stevig verpakt in goede orde ontvangen. ga zeker meer bij Techniek Totaal in de toekomst bestellen!!
Für mich war es ein sehr freundlicher und schneller Kontakt, sogar die Abholung an einem Samstag wurde möglich gemacht. Wenn wieder Teile benötigt werden werde ich auf jeden Fall wieder Kontakt aufnehmen.
Das freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service rundum zufrieden sind! Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder unterstützen zu dürfen ;)
Es hat alles sehr gut geklappt, bis hin zur Zustellung Ware ist Topp
Artikel wie beschrieben,leider nicht Versandkosten frei.
Sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis. Schnelle Lieferung.
Goed en meedenkend
Alles Ok
Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung, Johan!
Na enkele mailtjes van mijn kant kreeg ik weer reactie met als antwoord dat het druk was ik had meer het idee dat ik vergeten was. Blijf altijd eerlijk naar de klant. Na de mail van mijn kant was de bestelling binnen 2dagen op bestemming Vriendelijk groet Thijs
Goedemiddag Thijs, Uw beoordeling begrijpen we volkomen. We begrijpen dat u ontevreden bent dat de levering langer duurde dan normaal. Uw mail van maandag 17:00 uur en dinsdag 9:00, hebben we uiteindelijk pas dinsdag 12:30 beantwoordt. Uw bestelling was voor de kerst geplaatst en was pas dinsdag na kerst verzonden. We willen altijd eerlijk en transparant blijven, en het klopt dat uw bestelling dinsdagmiddag een van de oudste bestellingen was die nog open stond. Deze is daarom zsm verwerkt. Echter zijn de dagen rondom kerst en oud/nieuw de drukste dagen voor ons. Omdat we in veel minder werkdagen alle bestellingen en mails moeten verwerken. Ik begrijp dat u absoluut niet tevreden bent, en we zullen ook volgend jaar rond deze periode er alles aan doen om vertraging of langere levertijden te voorkomen! Nogmaals onze oprechte excuses! Vriendelijke groeten, Team Techniek Totaal
The team is very professional and responds quickly to emails. These days it's rare to find companies that actually know what parts we're talking about; most have never even seen an oil filter in real life and don't even know what it's for. But at Techniek Total, you're dealing with true enthusiasts and experts. I own a vintage 1959 Porsche 108L Diesel tractor, and I will definitely be ordering parts from them in the future.
Thank you for your great review! Nice to hear, what a great first review of 2026;) Let’s make it a wonderful year. Good luck with your Porsche tractor!
Alles super.
Sher schnell, trotz der Entfernung... meine Erfahrung top! Macht weiter so! Ihr seid ein tolles team
So soll online Handel funktionieren. Danke
SCHNELLE Lieferung!
Ik had olie besteld. Dat voldoet uiteraard aan de verwachtingen. Helaas duurde de bezorging wel meer dan een week.
Ich habe das erstemal bei ihnen bestellt und war sehr zufrieden mit der schnellen Lieferung.
Übersichtliche Webseite Mega schnelle Lieferung dank DHL, wo die Pakete nicht nur übern Zaun gelegt werden sondern an den gewünschten Ablageort ankommen.
Ik heb een paar dagen moeten wachten Dat er op de site 1/2 dagen zou duren
Sehr gute Kommunikation Perfekte Lieferung Leider ist ein Spiegelglas gerissen, vermutlich beim Transport Können Sie mir einen neuen Spiegel oder Glas senden?
Schnelle Lieferung , Ware okay. Einziger Minuspunkt: kein telefonischer deutschsprachiger Kontakt möglich
Als nieuwkomer googelde ik naar breakclean in spuitbus, zodoende kwam ik bij Techniek totaal terecht, de website heel duidelijk met alle bedrijfsgegevens netjes onderaan de pagina. Ga zo door zou ik zeggen.
Alles super