Correct geleverd en op tijd
Bedankt voor uw maximale beoordeling en bedankt voor uw vertrouwen in Techniek Totaal! Tot ziens in onze webshop ;)
Parts were not shipped until I questioned why they had not arrived then they were returned to sender before even leaving the Netherlands still no parts very poor service very disappointing
Good morning, We are very sorry to hear that something went wrong with the delivery of your order. Because one product had to be reordered, your order was shipped after one week. We did not communicate this properly, and we apologise for this! I see that your package was returned by the carrier for no valid reason. We will pick this up immediately, and your order will be sent again today! Friendly regards, Team Techniek Totaal
Das bestelle Ersatzteil ist wie beschrieben und eins A. Die versandverpackung jedoch mangelhft. Ein 45kg schweres Teil im Orginal Karton versendet mit zwei Plastik Bändern. Die Verpackung kam total zerrissen an, ein Wunder dass das Versandetikett überhaupt noch lesbar war.
Guten Morgen Andreas, vielen Dank für Ihr Feedback! Gut zu hören, dass Sie mit dem Produkt zufrieden sind! Schade, dass es nicht gut verpackt war. Entschuldigung dafür! Wir werden versuchen, dies zu verbessern! Mit freundlichen Grüßen, Team Techniek Totaal
Ha Patrick, Heel erg bedankt voor uw bestelling in onze webshop en fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te plaatsen. We zijn blij om te horen dat tevreden bent met het product en onze service! Met vriendelijke groet, Team Techniek Totaal
Ich habe 2 Dichtungen bestellt. Steht auch so im Lieferschein. Im Umschlag steckte nur eine Dichtung.
Guten Tag Entschuldigen Sie, dass Ihre Bestellung nicht vollständig gelieferd wurde! Wir werden Ihnen das Teil kostenlos zusenden! MfG, Team Techniek Totaal
Snelle levering van hún artikelen
Gewoon een goede webshop met afhaal mogelijkheden.
Goedemorgen Bedankt voor uw maximale beoordeling! Heel fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop en de prijzen! We hopen u snel weer te kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Team Techniek Totaal
Gute Auswahl der Ersatzteile, schneller Versand, Gebühren etwas hoch. Serviceteam kümmert sich um die Probleme.
Guten Morgen, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Die Pakete sollten gleichzeitig geliefert werden, wir entschuldigen uns für das Missverständnis. Es freut uns zu hören, dass Sie mit unserem Service ansonsten zufrieden sind! Mit freundlichen Grüßen, Team Techniek Totaal
Super Ware, schnelle Lieferung und gute Verpackung sowie Kommunikation! Gerne wieder.
Guten Morgen, Vielen Dank für Ihre maximale Bewertung! Bis bald in unserem Webshop ;) Mit freundlichen Grüßen, Team Techniek Totaal
Goed en snel
Ga zo do door, steef er wel naar om telefonisch bereikbaar te gaan zijn in de toekomst. Geeft je klantvriendelijkheid een boost
Bedankt voor uw reactie! Er fijn dat u zo tevreden was met uw bestelling! Op dit moment zijn we alleen telefonisch bereikbaar na het invullen van het contactformulier of het sturen van een mail. En we proberen alle mails heel snel te beantwoorden. We streven er inderdaad naar streven dit zsm te verbeteren, zodra we enkele mensen aan ons team hebben toegevoegd. Heel erg bedankt voor de nuttige feedback! Vriendelijke groet, Team Techniek Totaal
Ik kreeg wat ik zocht , vond alleen de bezorg kosten tegen vallen voor die 4 sierlijst bevestiging klemmetjes . Konden zo door de brievenbus
Alles zeer snel en netjes geleverd, zeker een aanrader.
Schneller und freundlicher Service. Die Bestellungen kommen pünktlich an und es gab keine Beanstandungen. Ich empfehle Sie weiter und werde weiterhin mit Ihnen zusammenarbeiten.
Schnell und unkompliziert
Schön zu hören, danke für Ihre Bewertung!
Ik kocht de clusterklok van international omdat het IH logo bij jullie op de site met een rode I staat afgebeeld wat ik veel mooier vond.. De teleurstelling was groot toen ik hem uit de doos haalde !! Deze had ik ook elders kunnen bestellen gr
Goedemorgen, Vervelend dat het klokje niet zo was als u had verwacht. Inderdaad was dit klokje tot begin dit jaar uitgevoerd met een rode I, zoals afgebeeld. Sinds kort kunnen we alleen het klokje met witte I leveren. We zullen de foto op de website wijzigen. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Vriendelijke groet, Team Techniek Totaal
Ich bin immer Zufrieden mit den Lieferungen gewesen. Die Artikel waren sehr gut Verpackt und sind schnell geliefert worden.
Vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns, dass Sie zufrieden sind!
Ik had een bestelling geplaatst bij deze webshop en die werd de zelfde dag verzonden. Na enkele dagen kreeg ik een melding van Bpost dat de zending niet kon geleverd worden, wegens een voor mij onduidelijke reden, en dat ik contact moest opnemen met de verkoper. On misselijk een mail verstuurd en ik kreeg korte tijd later een antwoord terug dat ze het pakket nogmaals gingen versturen. En inderdaad, een dag later werd het pakket netjes afgeleverd. Top service van deze handelaar. Stress-Vrije en vlotte communicatie, snelle oplossingen en vooral goede producten/prijzen. Dit is een TOP webshop. Een voorbeeld van hoe het moet.
Heel erg bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden was met ons service en communicatie. Tot ziens in onze webwinkel! Vriendelijke groet, Team Techniek Totaal
Eerste keer dat ik hier iets heb gekocht Prima service en snelle levering.
Echt snel geleverd
Zeer tevreden over alles snelle levering en een scherpe prijs aanrader
Alles zoals je mag verwachten van een professioneel bedrijf
Even iets nabesteld en door de snelle reactie is dit nog mee kunnen vertrekken met die van vorige dag. Van harte bedankt. Mvg, Bert
Fijne ervaring