Zeer leuke en uiteenlopende opdrachten/activiteiten. Thema komt ook overal terug, heel leuk. Fijne spelleider. Verzorgd met drankjes en kleine snacks. BBQ was zeer lekker. Zeer mooie accommodatie. Aanrader!
Leuke spellen, mooie locatie en heel fijne sfeer
Was een hele geslaagde dag!!
Zeer goed georganiseerd, leuke spelletjes . Er werden voldoende pauzes voorzien gezien de enorme hitte.Er waren gekoelde dranken en fruit ter beschikking. Door het onweer liep de barbecue wat in het honderd maar er werden direct oplossingen gezocht en het eten was zeer lekker en kwaliteitsvol. Begeleiders zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader. Enige tip : er zijn toiletten en douches ter beschikking, voorzie misschien ook gewoon een 'omkleedkamer', dat zou handiger zijn.
Super leuk!
Het was een dag om nooit te vergeten!
Een fantastische, boerenstebeste, tijdvergetende namiddag beleefd bij jullie op het prachtige domein/ hoeve in Aalter.
Great day with lots of laughter
Toffe (soms wel uitputtende ;-)) opdrachten!
Toffe mix van spelletjes, de sfeer is verbindend, de games zijn eenvoudig en toch voldoende uitdagend, een aanrader!
Top dagje gehad met de leukste team.
Wat een toffe namiddag! Het begon al met een ludieke manier om groepen/kuddes samen te stellen. Super leuke, uitdagende opdrachten waaraan iedereen kon deelnemen. Enthousiaste begeleiders die mee opgingen in het spel. Prachtige locatie, zeer netjes! Na afloop konden we genieten van een zeer verzorgde boekenplank. Op vraag werd er rekening gehouden met allergenen! Dankjewel!
Ik vond het een top dag met top activiteiten, een top begeleidster, op een top locatie met top dieren.
Was superleuk
Het team werd zeer vriendelijk ontvangen. De gastvrije ontvangst en de aangename sfeer zorgden voor een positieve start van de teamdag. We waarderen de inspanningen die werden geleverd om iedereen zich welkom te laten voelen.
Aangename locatie: goed bereikbaar, ruime parking, netjes en veilig. Originele spelen, fysiek voldoende intensief maar in principe voor iedereen behapbaar.
Competetief op een plezante manier met voldoende variatie.
Ik heb gewoon gedaan wat ze zeiden, ben op die buis gaan zitten, en ben ervan geduwd. De ondergrond daar was precies een soort van plateau waardoor ik nu gekneusde ribben heb ter hoogte waarvan die plateau ophield.
actief
Zeer leuke teamnamiddag gehad, waardoor het kuddegevoel nog sterker is geworden.
Heel leuke ervaring en toch ook heel benoemenswaardig dat het een heel mooi en verzorgd domein is. Zeker aan te raden.
Leuke originele opdrachten, uitdagend genoeg, maar niet te moeilijk.
Heel leuke ervaring en een super leuke tijd gehad
heel toffe ervaring, das pas teambuilding. mooi verzorgd, proper, een unieke ervaring
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!