We zijn ontvangen door vriendelijke mensen. De opdrachtjes waren heel tof, dus de sfeer zat er direct in. En ook de BBQ en tussendoortjes vielen in de smaak.
Alles wat je van een teambuilding kan verwachten!!!
IK vond het goed 4 uur geen gsm en de dag erna genoot ik er nog van, deed echt deugd om 4 uur offline te zijn in deze wereld. Mijn brein was opgeladen super super voor herhaling vatbaar,
zeer leuke teambuilding, ik zeg het door. Heel lekkere en verzorgde bbq.
Een superfijne teambuilding op de boerderij met de koeien, kalfjes in de baby crèche, de katjes en het lieve hondje Luna! De activiteiten waren gevarieerd en versterkten het kuddegevoel binnen ons team. Alles was top verzorgd, van het lekkere 10-uurtje met verse pudding tot de heerlijke BBQ. We sloten de dag af met een vers ijsje in het zonnetje. De vriendelijke begeleider Danny maakt de dag compleet. Een echte aanrader!
leuke teambuilding in een mooie setting, heerlijk afgesloten met een lekkere BBQ. Uiterst enthousiaste gastvrouw. Aanrader!
Niettegenstaande er meerder groepen aanwezig waren, kregen we nooit het gevoel er met veel te zijn. Alles was perfect getimed zodat alle groepen niet in elkaars vaarwater kwamen. Fijn was ook de aandacht en toelichting voor de "boerenstiel".
Goede begeleiding, afwisselende spelletjes, mooie en verzorgde omgeving
Superleuke activiteiten, vol actie en overgave en vooral veel lachen
Leuke locatie, fijne mensen en fijne opdrachten
De teambuilding was geweldig! We hadden zeer goede begeleiding en soms uitdagende maar leuke spelletjes. We sloten af met een lekker BBQ.
Perfecte teambuildingsactiviteit
Perfect georganiseerde dag met heel leuke spelletjes. Perfect voor teambuilding
goed georganiseerd
Een topnamiddag met goed doordachte en uitdagende activiteiten die ons elkaar beter deed leren kennen en waar samenwerken noodzakelijk was. Een aanrader!!
Warme welkom! Tof idee om de groepen te verdelen a.d.h.v. de bandjes in de koe! Veel gevarieerde spelletjes! Leuk om iets te drinken na het spelen van twee opdrachten.
Verrassend leuk
Organisatie was super!
Farmfun Aalter: - een zeer warm en aangenaam onthaal - zeer fijne en motiverende spelbegeleiders - voldoende pauzemomenten voorzien van de nodige snacks en zelfgemaakte heerlijke pudding - foto’s die genomen werden door de begeleiders zorgden voor een memorabele herinnering - de grappige momenten zorgden voor een fantastische sfeer waardoor je bleef uitkijken naar de volgende opdracht - geen enkele opdracht was saai of vervelend - de place to be voor een geweldige teambuilding waar je als team/collega’s/vrienden nog sterker en hechter uitkomt! Kortom teambuilding om nooit te vergeten! Grote dankjewel aan FarmFun Aalter om onze dag onvergetelijk te maken!
Ik heb me in tijden niet meer zo goed geamuseerd! Zowel op sportief vlak als culinair: TOP! Reken daarbij de mooie omgeving (kraaknet en mooi ingericht), de natuur, de vriendelijke bediening en het lekkere dessertje tussendoor! Ik neem dit mee in mijn eigen vriendenkring, echt voor herhaling vatbaar. Goed bezig!
Ik vond het heel gezellig, origineel.
Een echte teambuilding, met toffe activiteiten waarin elk talent kon ingezet worden. Superleuke ervaring!
Ik vond het een hele leuke locatie, leuk concept om als teambuilding te doen. Veel plezier gemaakt, heel veel gelachen en tot het uiterste gegaan om als team te kunnen winnen. Organisatie verdiend een dikke pluim!
Super fijne ervaring bij jullie op de boerderij. Begeleiding was vriendelijk en legde alles goed uit. Spelen waren verzorgd, origineel en gemaakt met mooie materialen. Alles was aanwezig om er een top voormiddag van te maken. Ook dranken, hapjes en eten was in orde.
Leuk namiddag
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!