Heel toffe teambuilding gehad in een prachtige omgeving!

We zijn ontvangen door vriendelijke mensen. De opdrachtjes waren heel tof, dus de sfeer zat er direct in. En ook de BBQ en tussendoortjes vielen in de smaak.

• Wat vond je van het programma?
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? N.v.t.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Inrit van de parking misschien ook met een pijl/bord aanduiden, want er staat op een bord 'uit', en zo was het niet duidelijk waar je als bezoeker kan parkeren. Wel meer dan voldoende parking eens je 't gevonden hebt. Super!

Pure fun ervaring !!!

Alles wat je van een teambuilding kan verwachten!!!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

super ervaring was volledig afgesloten van de hectische wereld

IK vond het goed 4 uur geen gsm en de dag erna genoot ik er nog van, deed echt deugd om 4 uur offline te zijn in deze wereld. Mijn brein was opgeladen super super voor herhaling vatbaar,

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen vriendelijke begeleiders
  • Zijn er verbeterpunten? neen
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? neen
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? neen

Top activiteiten en locatie

zeer leuke teambuilding, ik zeg het door. Heel lekkere en verzorgde bbq.

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Een fantastische teambuilding op een piekfijne boerderij ideaal om het kuddegevoel te versterken!

Een superfijne teambuilding op de boerderij met de koeien, kalfjes in de baby crèche, de katjes en het lieve hondje Luna! De activiteiten waren gevarieerd en versterkten het kuddegevoel binnen ons team. Alles was top verzorgd, van het lekkere 10-uurtje met verse pudding tot de heerlijke BBQ. We sloten de dag af met een vers ijsje in het zonnetje. De vriendelijke begeleider Danny maakt de dag compleet. Een echte aanrader!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

heel leuk en mooie setting

leuke teambuilding in een mooie setting, heerlijk afgesloten met een lekkere BBQ. Uiterst enthousiaste gastvrouw. Aanrader!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Professioneel en tot in de puntjes verzorgd!

Niettegenstaande er meerder groepen aanwezig waren, kregen we nooit het gevoel er met veel te zijn. Alles was perfect getimed zodat alle groepen niet in elkaars vaarwater kwamen. Fijn was ook de aandacht en toelichting voor de "boerenstiel".

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen professionaliteit
  • Zijn er verbeterpunten? fysiek niet voor iedereen haalbaar

Toffe teambuilding

Goede begeleiding, afwisselende spelletjes, mooie en verzorgde omgeving

• Zijn er verbeterpunten? Gratis water ter beschikking stellen

Superleuke activiteiten, vol actie en overgave en vooral veel lachen

Superleuke activiteiten, vol actie en overgave en vooral veel lachen

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen heel proper

Veel gelachen

Leuke locatie, fijne mensen en fijne opdrachten

Geweldig!

De teambuilding was geweldig! We hadden zeer goede begeleiding en soms uitdagende maar leuke spelletjes. We sloten af met een lekker BBQ.

Perfecte teambuildingsactiviteit

Lachen brullen gieren

Perfect georganiseerde dag met heel leuke spelletjes. Perfect voor teambuilding

• Zijn er verbeterpunten? Originele spelletjes

heel leuke ervaring,

goed georganiseerd

Fenomenaal geestig!!

Een topnamiddag met goed doordachte en uitdagende activiteiten die ons elkaar beter deed leren kennen en waar samenwerken noodzakelijk was. Een aanrader!!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Toffe meid met veel geduld!
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Duidelijk en goed geregeld
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

een superleuke gevarieerde teambuilding!

Warme welkom! Tof idee om de groepen te verdelen a.d.h.v. de bandjes in de koe! Veel gevarieerde spelletjes! Leuk om iets te drinken na het spelen van twee opdrachten.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Goed uitgelegd!
  • Zijn er verbeterpunten? Nee

Verrassend leuk

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Teambuilding was top! Spel, beweging, avontuur!

Organisatie was super!

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Beste & meest hilarische teambuilding waar je echt als team samenwerkt!

Farmfun Aalter: - een zeer warm en aangenaam onthaal - zeer fijne en motiverende spelbegeleiders - voldoende pauzemomenten voorzien van de nodige snacks en zelfgemaakte heerlijke pudding - foto’s die genomen werden door de begeleiders zorgden voor een memorabele herinnering - de grappige momenten zorgden voor een fantastische sfeer waardoor je bleef uitkijken naar de volgende opdracht - geen enkele opdracht was saai of vervelend - de place to be voor een geweldige teambuilding waar je als team/collega’s/vrienden nog sterker en hechter uitkomt! Kortom teambuilding om nooit te vergeten! Grote dankjewel aan FarmFun Aalter om onze dag onvergetelijk te maken!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Zeer duidelijke uitleg. En geweldig om te zien dat de begeleiders evenveel plezier beleven als wijzelf.
  • Zijn er verbeterpunten? Ik vond het TOP! Geweldig! Niets op aan te merken.
  • Was jij de organisator? Heb je moeilijkheden ervaren tijden het voortraject? Nergens moeilijkheden ondervonden, steeds een vlotte en vriendelijke communicatie met duidelijke instructies.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel

Fantastische teambuilding, dit smaakt naar meer!

Ik heb me in tijden niet meer zo goed geamuseerd! Zowel op sportief vlak als culinair: TOP! Reken daarbij de mooie omgeving (kraaknet en mooi ingericht), de natuur, de vriendelijke bediening en het lekkere dessertje tussendoor! Ik neem dit mee in mijn eigen vriendenkring, echt voor herhaling vatbaar. Goed bezig!

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Rustige, kalme manier om alles duidelijk uit te leggen.
  • Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Zeker wel
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Nee, doe zo verder!

Heel leuk en originele spelletjes

Ik vond het heel gezellig, origineel.

Super leuke teambuilding

Een echte teambuilding, met toffe activiteiten waarin elk talent kon ingezet worden. Superleuke ervaring!

TOP

Ik vond het een hele leuke locatie, leuk concept om als teambuilding te doen. Veel plezier gemaakt, heel veel gelachen en tot het uiterste gegaan om als team te kunnen winnen. Organisatie verdiend een dikke pluim!

• Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? N.v.t.

Prachtige locatie met zalige spelen.

Super fijne ervaring bij jullie op de boerderij. Begeleiding was vriendelijk en legde alles goed uit. Spelen waren verzorgd, origineel en gemaakt met mooie materialen. Alles was aanwezig om er een top voormiddag van te maken. Ook dranken, hapjes en eten was in orde.

• Wat vond je van het programma?
  • Als je wilt kun je extra toelichten wat je vooral is opgevallen Enthousiast en duidelijk.
  • Zijn er verbeterpunten? Sommige puntentellingen waren niet echt in verhouding. Zo won de ploeg bij het bouwen van de kar in de stal terwijl ze wel buiten de tijd alles hadden afgebroken. Hiervoor kregen ze gewoon een halve emmer die niet meetelde. Klopte niet echt volgens onze groep.

Een mooie teamactiviteit

Leuk namiddag

• Heeft deze teambuilding gezorgd voor een sterker kuddegevoel? Misschien
  • Wil je nog iets kwijt wat onze werking kan verbeteren? Bij de afrekening zag ik 10 euro staan voor thermos koffie, dat vind ik er wat over. Bij het avondeten had de man van de bbq al gedaan met bakken. We waren iets te laat om de teamactiviteit te starten, maar voor een vergoeding van 200 euro om te bakken is wat flexibiliteit. De witte wijn was niet lekker.

Barelstraat 16

9880 Aalter

+32 2 669 16 66

Over FarmFun Aalter

FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!