Zeker een aanrader!
Mooie locatie, enthousiaste spelbegeleiders, goede afwisseling in activiteiten en voor ieder wat wils. Een aanrader voor elk team!
genoten
Was echt een super toffe teambuilding. Niet de standaard spelletjes. Maar echt origineel uit de hoek komen.
Van ontvangst tot afsluit een heel leuke namiddag en avond gehad! Leuke, gevarieerde activiteiten met enthousiaste begeleiders!
activiteiten voor jong en oud, minder en meer lastig maak je het zelf
Je kan er op een aangename manier kennis opdoen van het boerenleven. Ook kan je er leuke activiteiten doen op eigen tempo. Goed team om te begeleiden en vooral veel plezier maken een goede en leuke tijd gehad.
Prachtige namiddag gehad ,zelfs als gepensioneerde kon ik mee genieten v d activiteiten met een topteam aan animators,pra chtige en zeer nette locatie.Alles top en zeer goed gerund. Deze plek is zeker aan te raden .
Hele leuke spelnamiddag gehad met de collega's, begeleiding en omkadering waren top! Hele lekkere barbecue gehad als afsluiter.
Prachtige locatie - enthousiaste en supervriendelijke medewerkers - topactiviteit
Zeer afwisselend programma met voor iedereen wat wils.
We hebben genoten, gelachen, gezweet en ons uit de naad gewerkt om toch maar zoveel als mogelijk Koeros in ons jute zakje te krijgen. We hebben spieren gebruikt waarvan we niet meer wisten dat we ze hadden...wat een leuke dag hebben we gehad in Farmfun Aalter. Een aanrader!
Wij hebben ons goed geamuseerd. Alles was een goed georganiseerd, dranken - koud en eten - lekker.
Er werd een teambuilding gepland vanuit onze organisatie in Farmfun.Er werd voordien wat sceptisch gereageerd.Zou het niet té avontuurlijk en ´wild´ worden.Ik zelf had iets ´van we zullen wel zien´. Het wer inderdaad een super dag.De spelletjes waren voor iedereen toegankelijk.Ook voor minder sportieve mensen zoals ik.De mensen van de organisatie waren heel vriendelijk.Ook het eten was top.Honger hebben we zeker niet gehad!Eerst een boterkoek,tijdens de pauze een vanille/chocoladepapje/een belegd broodje als middagmaal en in de namiddag fietjes met een snack.Na de middag stond er een wandeling met zoektocht gepland.Dit was ook heel tof en goed georganiseerd.Kortom het was een dag boven onze verwachtingen en zeker voor herhaling vatbaar.Proficiat aan het team die deze dag tot een succes bracht!
De opdrachten zaten zeer goed in elkaar. In elke opdracht was er iets voor elk wat wils. De opdrachten werden ook telkens goed begeleid en uitgelegd .
Heel goed georganiseerd en leuke teambuilding. De begeleiding en accommodatie zijn top! Voor herhaling vatbaar !
Heel toffe dag gehad en veel gelachen met de collega’s
Was echt koegoed. 10 op 10 is te wijnig.
Het was heel leuk
Het waren allemaal toffe spelletjes en een ideale manier om de collega's beter te leren kennen. Normaal ben ik niet zo competitief, maar ik voelde toch de aangename adrenaline van te willen winnen. Ook heel tof dat je tussen de spelletjes door kon chillen in de tent, met drankjes, fruit en heerlijke pudding van de koeien. En de barbecue was ook heel lekker en uitgebreid.
De opdrachten bij FarmFun waren heel origineel en er was voor elk wat wils. Denkopdrachten wisselden af met echte doe-opdrachten wat het heel gevarieerd maakte. Het mooie kader en de lekker BBQ achteraf maakten het compleet.
De spelletjes zijn heel goed bedacht en doen je echt goed samenwerken. Het ontvangst, vieruurtje en de bbq was ook perfect in orde. Ik zou deze activiteit aan iedereen aanraden.
De activiteiten waren gevarieerd en zeer leuk. Goede begeleiding. Prachtige boerderij!
Het was een leuke teambuilding op een andere manier. Eens niet de standaard lasershooting of paintball!
Superleuk! Toffe spelen, tussen wedijverende groepjes, in het ganse kader van de 'farm' : op de wei, in de schuur, in de koeienstal ... Een aanrader als teambuilding !
Whoops! Wellicht een tikfoutje in de totaalbeoordeling als ik dat zo lees. Maar geen erg, we zijn blij met je leuke review! Groetjes van bij de koetjes.
Barelstraat 16
9880 Aalter
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een Farmtastisch avontuur!