als familie was deze teambuilding een echte competitie met en tegen elkaar met veel spel plezier.
Het was fijn om verschillende spelletjes te spelen in 2 groepen en te strijden tegen elkaar. Het was ook variërend waardoor het voor ieder wat wils had.
Geweldige sfeer en zeer vriendelijk onthaal. Teambuilding met 50 collega's werd door iedereen goed onthaald. Gemakkelijk te regelen en vlotte communicatie in de voorbereiding. We kunnen het elke groep aanbevelen!
Super leuk om met vriendengroep op ludieke manier de vriendschapsband te versterken.
Top-locatie! Top-ontvangst! Top-ontbijt! Top-teambuilding!
Iedereen heeft er enorm van genoten.
Een heel toffe ervaring een aanrader voor iedereen
Een vrijgezellenactiviteit om te gieren en te schateren. Enorm vriendelijke en bereidwillige mensen. Top ervaring.
Leuke opdrachten. Enthousiaste begeleider. Speciaal dat er meerdere ploegen tegelijk bezig kunnen zijn zonder mekaar te storen. En kentering was ook top!
leuke spelletjes
Fantastiche teambuilding gehad met ons team!
Geweldige locatie, geweldige mensen! Kortom, wij hadden een waanzinnig leuke voormiddag!
Veel verschillende spelen die allemaal leuk waren. Goeie mix van denken, concentratie en beweging.
Was blij datik Met bijna alles kon meedoen.
Zeer plezant. Geweldig hoe men met relatief eenvoudige middelen zulke toffe spelen kan maken. En heel knap hoe in bepaalde spelen meerdere gekende spelen gecombineerd zijn zoals het spel met de kaasbollen, daarin zit sjoelbak en 4 op een rij en dan ook nog eens fietsen, heel goed bedacht allemaal. Nooit een toffere en betere teambuilding gehad als bij jullie ! Heel zeker wil ik ook nog vermelden dat dit voor mij de allereerste "grotere" BBQ was waar men eindelijk ook eens een pittigere saus heeft ( Andalouse ) in plaats van enkel maar mayonaisse, cocktailsaus e.d. De BBQ was ook uitstekend, voldoende en lekker zowel voor wat betreft vlees, groenten, brood, saus. Propere toiletten ook !
Heel fijne teambuildingactiviteit. Iedereen heeft goed gelachen en altijd fijn om elkaar op een ontspannen manier beter te leren kennen. De opdrachten zelf waren erg origineel. Ook de BBQ 's avonds was erg lekker met veel groentjes. Het was een fantastische dag voor een fantastisch team! Go team OP van 't Kader vzw!!
Het was een top ervaring. We hebben heel veel gelachen en genoten van elk moment. De plek bood een prachtige omkadering, super vriendelijk onthaal en fijne begeleiding.
Het was voor onze teambuilding. Op het werk sta je alleen hier heb je de kans elkaar beter te leren kennen.
Was een zalige ervaring leuk ontvangst super vriendelijke mensen en de spelletjes voor iedereen toegankelijk
Ons bedrijf zocht en vond een zomerfeest met mogelijkheden voor iedereen, van jong tot minder jong en sportief tot minder sportief. Een onvergetelijk avontuur en onbewust werd onze groep een mooi team waarin iedereen zich goed voelde. Afsluitend een heerlijke barbecue. Het wordt zoeken om dit nog eens te evenaren.
Warm en wat afzien, maar bovenal gezellig, lekker, lachen,... zalige belevenis.
We kregen een zeer leuk/gezellig/enthousiast ontvangst! Zeer leuke denk/actie spelletjes (soms wat verwarring bij de uitleg) De BBQ was zeer lekker! Grote variantie aan vlees en groeten. Ook fijn dat er iets voorzien was voor de veggie en vegan in onze groep! Top dag gehad!
teamwork staat centraal op een leuke ontspannen (soms inspannen) manier. Individuele krachten herkennen en gebruiken in groep zonder dat het echt een opdracht wordt. Zeer leuke ervaring en zeker aan te raden om te genieten van teamspirit. Dag zat zeer goed in elkaar en lekker gegeten. Aanrader dus
We hebben met z'n allen een SUPERleuke dag beleefd bij FarmFun te Geel! Alle collega's waren loeiend enthousiast over de teambuilding! Er zit veel variatie in de spellen en we hebben enorm gelachen tijdens het spelen van de spellen. We werden warm omthaald en ook de catering was top! Zeker een aanrader ;-)
Dit was nog eens een échte teambuilding ervaring. We hebben met z'n allen genoten van deze momenten. Ook heel fijn is dat de eigenaars ons team extra lang heeft toegelaten tot de zon is ondergegaan!
Roerdompstraat 9 A
2440 Geel
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!