Goede afwisseling van verchillende opdrachten, wat toch even de tijd geeft om te recupureren want soms is het vrij pittig als je volledig geeft.
Had eerlijk gezegd niet verwacht zo gezellig ging zijn . We vonden ons precies thuis heel gezellige mensen en organisatoren. Was moeite waard . Raad het aan iedereen!
Grappig leuk plezant en creatief
heel gezellige namiddag gehad met een geweldig team van animatoren. Veel variatie in de spelletjes. Zeker een aanrader
Prima organisatie, leuke dag voor temmambuilding ❤️
We hadden teambuilding met ons bedrijf. We hebben zo hard gelachen met de opdrachten. Het geklungel van de collega's werkt serieus op de lachspieren. Het samenwerken staat wel voorop. Alles was super geregeld.We waren volledig ontzorgd. Eten was TOP! Superlieve gastvrouw en de schattigste alpaca's.
Allemaal super leuk georganiseerd toffe spelletjes en vriendelijke personeel!
Allemaal toffe activiteiten in een zeer ontspannen sfeer en mooie omgeving. Het totaalplaatje klopte, het ganse concept was mooi ingekaderd als "farm/teambuilding event. Er was voor elk wat wils. Met de BBQ als afsluiter hebben we genoten van een super beestige dag. Eén van de beste teambuildingconcepten tot nu toe.
De titel Farm Fun is houdt exact in wat je op de boerderij beleefd.
De spelletjes waren geweldig en werden goed opgevolgd .
Was heel aangenaam , wel heel intens maar super leuk , toffe mensen , ok zou het iedereen aanraden en zeker opnieuw willen doen , TOP
Onze teambuilding was perfect geregeld. Leuke games, goede begeleiding, leuk sfeer. Achteraf lekker gegeten in een mooie omgeving. Absolute aanrader.
De spelletjes waren heel leuk en we hebben heel hard gelachen. De begeleiders van de spelletjes zijn heel tof. Zeker voor herhaling vatbaar
Ondanks de hitte heb ik mij goed geamuseerd en volledig gesmeten tijdens de spelletjes. Ook de catering was helemaal in orde.
Ontzettend leuke spelletjes en een heerlijke bbq. Topmensen!!
De opdrachten waren heel gevarieerd en voor iedereen te doen Het meisje dat ons begeleide deed dat ook supergoed
de geknipte activiteiten voor een competitieve groep als ons
We hebben een supertijd gehad met onze volleybalploeg. De boerderijspelletjes pastten volledig in onze kraam, daar we nogal competitief zijn ingesteld en we in 2 groepen mochten spelen.... we hebben ons hartje opgehaald. Ambiance, leute, lachen, soms een beetje afzien, wat vallen en weer opstaan..... SUPER ! Ook fijn dat we tijdens de pauze een fruitmandje kregen. We hadden het arrangement met drinken erbij en een breugheltafel (tapas schotels) met broodjes achteraf, ook heel lekker. De begeleiding was ook heel tof, ze legde alles goed uit en moedigde ons tijdens het hele spel aan ! Een aanrader voor jong en oud ! want wij zijn ook van 30+-ers tot 70+-ers.
tof
De spelen waren goed uitgewerkt, plezant. De sportieve en minder sportieve collega's konden zich er in vinden. Geweldige locatie. Zeer proper bedrijf. Mooie feesttent en terras. Kwalitatieve spelen. BBQ was lekker en ruim voldoende.
Hey Martine DanKOEwel voor de eerlijke reactie. Zijn we blij mee want daar leren we tenslotte uit! Heb even wat nagekeken. Het klopt dat de vraag gekomen was om nadien nog wat te blijven hangen. Dat dat tot in de vroege uurtjes zou zijn hadden we idd niet op gerekend. ;) Wat die hapjes betreft, ik zag onze suggestie voor koffiekoeken, boerenplank, borrelhapjes of luxebroodjes, maar dat is uiteindelijk niet bij geboekt. Wel vervelend dat de koe-mmunicatie hier wat mis gelopen is. Hopelijk hebben jullie er wel nog van genoten! Patrick.
was een top ervaring ook voor sommige van het team die eerst wat terughoudend waren.
Dacht spelletjes pff maar toch aangenaam verrast, mooi weer mooie locatie
het enige kleine minpuntje was de enorme hitte die dag 32 graden in de zon , maar het blijft een zeer leuke ervaring , onze teambuilding was geslaagd , ik raad het iedereen aan . En nog leuker als je team het oudste is en wint van de jongeren :) we hadden ook een super toffe spelbegeleider een dikke duim voor haar .
Een van de leukste teambuilding die ik al gedaan heb, toffe en gevarieerde pdrachten en als extraatje nog even langs de kalfjes geweest
Het was een super leuke middag, een echte teambuilding dankzij julie goede begeleiding, bedankt
Roerdompstraat 9 A
2440 Geel
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!