Een zeer fijne dag waarbij er veel gelachen is en een echte fijne teamervaring!
heel veel plezier gehad. heeft het groepsgevoel zeker een boost gegeven
Verscheidene opdrachten waardoor ieders talent naar boven komt! Zeer leuke activiteit. De smosjes konden iets krokanter, maar dat is het enige werkpuntje dat ik kon bedenken.
Het was een zeer leuke en fijne teambuilding!
Supertoffe opdrachten, origineel en uitdagende teambuilding!
Zeer verschillende en uitdagende opdrachten. Zeer fijn om binnen jouw team samen te werken en te strijden tegen het andere team. Zeer vriendelijke gastvrouw!
We hadden en superleuke namiddag met de collega's onder leiding van 2 heel enthousiaste dames. Enkel jammer van de 2 opdrachten in het stro die voor mij niet haalbaar waren owv allergie.
de ontvangst, de vriendelijkheid, de spelletjes de omgeving zo prachtig allemaal
Prima als teambuilding met grotere groep (wanneer meerdere teams mogelijk).
Beestig leuk
We hebben goed gelachen
afwisselend, voor ieder wat wils, te doen door iedereen. mooie entourage
Een zeer uitgestippelde competitieve teambuilding, voor elk wat wils, zelfs de minder actieven onder ons. Heel hard gelachen, heel hard mijn best gedaan, en de dag nadien had ik er nog plezier van (ai ai de spiertjes).
Vrijdag zijn wij met onze afdeling op teambuilding geweest. Dit is mij supergoed meegevallen. De spelletjes zorgen voor voldoende afwisseling en zijn uitdagend genoeg. Wel soms fysiek vrij zwaar, maar het moet natuurlijk niet té gemakkelijk zijn :) De locatie is ook top. Heel mooie nette boerderij. Ik zou hier zeker nog eens komen
Zeer fijne teambuilding ervaring. Leuke spellen, goede organisatie en zeer fijne mensen.
Geschikt voor iedereen. Smeedt echt een band
Het was in 1 zin geweldig,fijn om het samenhorigheidsgevoel van onze dienst nog maar eens mee te maken!
Heel leuke teambuilding! Toffe activiteiten die door de sympathieke begeleiding steeds in goede banen geleid werden. Ook dikke pluim voor de catering, drankaanbod de hele dag was ruim en gevarieerd en ook de BBQ achteraf was tot in de puntjes verzorgd. Kortom, aanrader en wij komen zeker nog eens terug!
Super leuke namiddag gehad, met leuke activiteiten. Verdeeld in 6 groepen en telkens bepaalde opdrachten tegen een andere ploeg. Ondanks dat we niet veel spelletjes hebben gewonnen was het gewoon top om deel te nemen. Zeker een aanrader voor iedereen.
Het was een super fijne teambuilding waarbij iedereen ook super enthousiast was!
Prima onthaal, vriendelijk personeel
Een heel leuke ervaring. De activiteiten zaten super goed in elkaar, leuke spelletjes. We hebben met z’n allen veel plezier gehad, veel gelachen en op het einde lekker gegeten! Deze teambuilding is voor herhaling vatbaar. Ook leuk meegenomen dat je een kijkje kan nemen achter de schermen van het melkveebedrijf.
Fantastische teambuilding gehad in Geel. Leuke locatie, fijne activiteiten en een zeer aangename begeleiding. De afsluitende bbq was buiten verwachting van een hoog niveau. Zeker voor herhaling vatbaar!
Leuk en gevarieerd programma, unieke locatie.
Super fijne activiteiten, veel afwisseling, goed georganiseerd, lekker eten en drinken, leuke sfeer, vriendelijke mensen...
Roerdompstraat 9 A
2440 Geel
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!