Erg leuke teambuilding. Toffe en vriendelijke medewerkers & organisatie. Vlotte afwerking van het programma. De opdrachten waren TOP.
Niet wetend wat verwachten maar het was een plezante en geslaagde dag!
Top , een aanrader
Het was een zeer leuke ervaring om mee te maken . Ook heel origineel . Zou zo terug gaan
Een leuke ervaring en zeer goed voor het team gevoel. Hadden veel geluk met de weergoden en ook veel bijgeleerd over het boerderij leven dankzij deskundig advies van Nore de dochter van de eigenaars . Applausje
Superleuke dag, veel gelachen en plezier gemaakt. Nog veel opgestoken over het 'boerenleven'.
Heel vriendelijke en gastvrij gezin. Leuke spelletjes ', zeer lekker eten. Alles mooi en goed verzorgd. Top idee, doe zeker zo voort!
Lang geleden dat ik me nog zo een heb kunnen uitleven! Zeer fijne ervaring!
Gastvrouw Ingrid stelde ons dadelijk op ons gemak. Ze gaf een goed overzicht van het dagverloop. Nadien gaf ze bij elke activiteit een passende uitleg. De boerderij is een fijn familiebedrijf met veel gezelligheid en orde! Jullie hebben leuke activiteiten bedacht; zowel het kruiwagenspel, spreuken-palenspel, kluisje kraken, hooigevecht, koeienmelkwagen vullen als het bandenspel , het zat allemaal goed in elkaar. En dan een lekkere, gezellige BBQ als afsluiter! De speciaal voor FarmFun opgerichte zaal heeft gezellige hoekjes binnen en buiten en is heel netjes. Heel erg bedankt!
Heel leuke dag op een knappe locatie.
Mijn ervaring was super goed, zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou het iedereen aanbevelen. Als tip: doe zo verder.
Ik heb een heel fijne namiddag achter de rug bij Farm Fun. De opdrachten zijn zeer gevarieerd en goed opgebouwd. Je wordt er met open armen ontvangen en goed gesoigneerd met een hapje en een drankje. Bij regenweer wordt er naar alternatieven gezocht. Kei fijn! Aanrader!
ik heb me zeer goed geamuseerd en vooral veel gelachen.
Het was een geweldige namiddag met zeer toffe activiteiten. Voor de organisatoren ook een dikke duim. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor herhaling vatbaar. Kei tof!
Toffe spelen. Leuk dat het niet alleen over kracht en snelheid gaat, maar dat een nodige dosis brains van pas komen.
duidelijke uitleg. niet overdreven competitief zo blijft het leuk maar toch een uitdaging knap materiaal veel vrijheid, kans om creativiteit te tonen voor elke leeftijd prachtige locatie ontspannen sfeer
Goede, heel toffe begeleiding, leuke sfeer, eweldige spelletjes, prachtige omgeving, zeer mooie accomodatie! De beste manier om het schooljaar met collega's af te sluiten.
Het was af! Goede organisatie, super spelletjes en héél vriendelijke gastvrouw. Echte aanrader.
Fantastische dag met fijne vrienden!
het was super leuk en de oudere kinderen hebben ook aan de spellen kunnen meedoen maar misschien is het leuk om ook iets voor de kleintjes te maken zodat die ook hun bezigheid hebben. TIP
Super toffe namiddag gehad. Ingrid en collega heeft ons een toffe namiddag bezorgd. Heel fijne spelletjes, mooie locatie en toffe sfeer. Een namiddag om nooit te vergeten! Een echte aanrader!
Toffe dag met collega's
Heel veel plezier gemaakt
Genoten van elk spel
Roerdompstraat 9 A
2440 Geel
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!