Het was een geweldige namiddag met zeer toffe activiteiten. Voor de organisatoren ook een dikke duim. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor herhaling vatbaar. Kei tof!
Toffe spelen. Leuk dat het niet alleen over kracht en snelheid gaat, maar dat een nodige dosis brains van pas komen.
duidelijke uitleg. niet overdreven competitief zo blijft het leuk maar toch een uitdaging knap materiaal veel vrijheid, kans om creativiteit te tonen voor elke leeftijd prachtige locatie ontspannen sfeer
Goede, heel toffe begeleiding, leuke sfeer, eweldige spelletjes, prachtige omgeving, zeer mooie accomodatie! De beste manier om het schooljaar met collega's af te sluiten.
Het was af! Goede organisatie, super spelletjes en héél vriendelijke gastvrouw. Echte aanrader.
Fantastische dag met fijne vrienden!
het was super leuk en de oudere kinderen hebben ook aan de spellen kunnen meedoen maar misschien is het leuk om ook iets voor de kleintjes te maken zodat die ook hun bezigheid hebben. TIP
Super toffe namiddag gehad. Ingrid en collega heeft ons een toffe namiddag bezorgd. Heel fijne spelletjes, mooie locatie en toffe sfeer. Een namiddag om nooit te vergeten! Een echte aanrader!
Toffe dag met collega's
Heel veel plezier gemaakt
Genoten van elk spel
Ongelooflijk
Topdag!
Leuke spelletjes, een geweldige gastvrouw En een toplocatie!
Super mooie locatie en geweldig leuke spelletjes. Ingrid heeft ons fantastisch goed begeleid en uitgedaagd. We weten weer waar onze spieren zitten :)
Super leuke ervaring. Een Concept dat de teamspirit echt wel naar een hoog niveau tilt.
Leuke combinatie van denken en uithouding.
Inge en Matthijs hebben ons de hele namiddag begeleidt. Het waren heel enthousiaste en aangename spelbegeleiders die onze farmgames in goed banen leidde. Eerst hebben we kunnen genieten van heel verse broodjes in een grote, overdekte en mooie tent. We waren hier de eerste groep die deze nieuwe locatie mocht ontdekken. Voor mij was het de tweede keer dat ik de farmgames mocht ervaren maar voor de rest van onze vrijgezellengroep was het hun eerste keer. Iedereen vond het, ondanks het slechte weer, heel leuk en ze vonden het allemaal voor herhaling vatbaar! Een dikke dankjewel!
Het was super leuk om te doen ook zeer goed in elkaar gestoken!! Lang niet zo hard gelachen
Het was een super toffe dag. Echt heel leuk . Goed gelachen en de spelen waren ook echt top. Zeker een aanrader .
Roerdompstraat 9 A
2440 Geel
FarmFun staat voor bijzondere teambuildingactiviteiten, zotte vrijgezellendagen en zoveel meer. In een charmante, unieke en uitdagende setting beleven jong en oud, sportief en minder sportief, denkers en doeners een farmtastisch avontuur!