Net even anders, dan als andere kleding. Zo blij mee!
Hoi Willy, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kleding! Het is altijd mooi om iets te vinden dat net even anders is dan de rest. Geniet van je unieke stijl! 💖✨
Mooie kwaliteit. Wel te veel kleine maten bij SALE ipv grote maten. Zo jammer.
Hi Stefien, Dank je wel voor je feedback! We begrijpen je punt en vinden het ook jammer dat veel grotere maten in de SALE niet meer beschikbaar waren. We hopen je snel weer te kunnen verrassen met iets uit de mooie collecties! 😊
Waouw ! Topmerk waarin ik me heel goed voel...originele kleding.
Hallo Marleen, Wat een enthousiaste reactie, bedankt! 😄 Het is geweldig om te horen dat je je zo goed voelt in de kleding van Elsewhere. We doen ons best om originele en bijzondere items te creëren, en het is fantastisch dat je dat waardeert! Veel plezier met je outfits! 🌟👗
Fijne en mooie kleding. Met een eigen stijl
Hoi Grietje, Wat fijn om te horen! We zijn blij dat je de kleding niet alleen mooi vindt, maar ook de eigen stijl ervan waardeert. Mode is tenslotte een manier om jezelf te uiten, en het is geweldig dat je daar van kunt genieten!
Hoi Marian, Dank je wel! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service. We doen altijd ons best om het je zo makkelijk en prettig mogelijk te maken!
O.a. Elsewhere is al jaren mijn favoriete kledingmerk. Je hebt altijd net iets anders, hetgeen een ander niet heeft. Altijd zit er wel een apart stuk tussen dat bij mij past. Ik krijg vaak complimenten dat ik er altijd zo leuk uitzie.
Hallo! Wat een fantastische feedback! Het is geweldig om te horen dat Elsewhere al jaren een van jouw favoriete merk is en dat je altijd iets vindt wat je stijl helemaal aanvult. Complimenten over je look zijn natuurlijk altijd leuk om te krijgen — het is duidelijk dat je je eigen unieke stijl hebt! Bedankt voor het delen, en we hopen dat je nog vele jaren met plezier van onze kleding kunt genieten! 🖤✨
Lieferung sehr schnell, Qualität hervorragend, Die angegebenen Größen passen perfekt, Stylisch und lässig
Hallo Anja, Vielen Dank für dein tolles Feedback! Es freut uns sehr, dass die Lieferung schnell war und die Qualität deinen Erwartungen entspricht. Es ist auch super zu hören, dass die Größen perfekt passen und du den stilvollen, lässigen Look schätzt. Viel Freude mit deinen neuen Teilen! 🌟
Ik heb de sheperd dress gekocht. Is m i heel anders dan op de foto. Ben gestart met plooien achterkant in te strijken. Zelfs maat S is schouders passend maar verder heel groot en zeaar !! . Ik ga waarschijnlijk met elastiek met clippers meer model maken en hoop dat ik t met leuke majo en flinke schoenen en n grote colle kan stylen.. Was even schrikken vr grt
Bedankt voor je feedback! Het klinkt inderdaad als een jurk die wat meer aanpassingen nodig heeft om goed te passen en jouw persoonlijke stijl te laten uitkomen. Het idee om met elastiek en clips te werken klinkt als een slimme oplossing om de jurk meer vorm te geven! Met de juiste accessoires zoals een grote col en stoere schoenen kun je het helemaal naar je hand zetten. We hopen dat het je lukt om het naar wens te stylen en dat je er uiteindelijk veel plezier van hebt! 😊💖
Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je outfit!
En zonder verzendkosten, wat een service Was al tijden op zoek naar shirt/ mouwophouders. Super mooi, tevreden klant!
Hoi Alie, Wat fijn dat je eindelijk hebt gevonden waar je naar zocht! Super dat je tevreden bent met je nieuwe shirt en mouwophouders. Veel plezier ermee, en hopelijk blijf je zulke mooie vondsten doen!
Ik ben heel tevreden over de de kwaliteit van de kleding behalve over de trui die ik kocht. Ze plucht enorm en wolt op. Spijtig want het model is heel mooi. Verder heb ik eindelijk een merk gevonden dat qua styl helemaal bij mijn persoonlijkheid past En wanneer mijn maat uitverkocht is koop ik het bij Leezza. Merci Elsewhere.
Hallo Annemie, Bedankt voor je eerlijke feedback en mooie woorden over ons merk! We vinden het fijn om te horen dat onze stijl zo goed bij je persoonlijkheid past – dat betekent veel voor ons. Merci voor je loyaliteit en vertrouwen! 😊 Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Aparte stijl die steeds mee gaat in mijn kledingkast. Jaren later verveelt de kleding nog steeds niet.
Hoi Kiki, Wat een mooi compliment, dank je wel! We zijn blij om te horen dat onze stijl een blijvende plek heeft in jouw kledingkast. Het is geweldig dat je er na jaren nog steeds van geniet. Dat motiveert ons enorm. Veel plezier met het dragen, en we hopen je snel weer te inspireren! Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Gelukkig in de broek een maat kleiner nodig dan in de bovenstuk.
Hoi, Bedankt voor je reactie! Wat fijn om te horen dat de pasvorm goed bij je past. We vinden het belangrijk dat onze kleding comfortabel zit en goed aansluit. Veel draagplezier gewenst, en we hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Goed product en snelle levering tevens snelle afhandeling wanneer een product retour verzonden wordt
Hey Renée, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de afhandeling van retouren. We blijven ons inzetten voor een uitstekende service en zien je graag terug! Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
I like the style!
Hi Linda, Thank you so much for your enthusiasm! We're delighted to hear you love the style. Hope to see you back soon for more! Kind regards, Elsewhere Fashion
We waren te gast in Andelst. Deze ervaring was uniek. Nog nooit op zo'n rustige, luxe manier gewinkeld. Hartelijk dank voor jullie vriendelijkheid en vertrouwen.
Hoi Karin, Wat een prachtige review, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat je de ervaring in Andelst als uniek hebt ervaren. Rust, luxe en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te weten dat dit zo gewaardeerd wordt. Hartelijk dank voor je bezoek en mooie woorden – we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! 😊 Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Snelle levering en goede kwaliteit.
Hoi Willy, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn in de toekomst! Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Nog steeds grote fan van dit Nederlands merk Ook positief dat het binnen Europa gemaakt wordt Draag voornamelijk alleen maar elsewhere al vele jaren blijf het ook dragen
Hoi Gerda, Bedankt voor je mooie woorden en loyaliteit aan ons merk! Het betekent ontzettend veel voor ons dat je al jarenlang met zoveel plezier onze items draagt. We hopen je nog lang te mogen inspireren met onze collecties! Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
What a fantastic dress! You can dress it up or down and it doesn’t wrinkle. Really interesting cut and shape. Love the sculptured fabric too. Can’t wait to buy more of this brand.
Hello Louise, Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear you love the dress and its versatility. The unique cut and sculptured fabric are some of our favorite features too! We can’t wait to welcome you back for more pieces from our collection. 😊 Kind regards, Elsewhere Fashion
Mijn bestelling kwam snel en in perfecte staat thuis. Heel mooi gemaakt en de kleur is precies wat ik wilde. De maten zijn erg ruim genomen. Ik heb meestal XL/XXL maar bij Elswhere mode heb ik een L. Hou daar evt. rekening mee. De eerste zending moest ik retourneren. Dat terzijde. Het eindresultaat is prachtig! M.v.g. Mijnie van Wolven
Hi Mijnie, Bedankt voor jouw positieve review en feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons merk. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Al jaren klant ,blijft mooi . En verveeld nooit. Vind ook weleens elders in een winkel iets. Maar meeste keus bij U.
Hi Gea, Bedankt voor jouw positieve review en feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons merk. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Ik koop al vele jaren Elsewhere. Mooie kleding. Apart en goede kwaliteit.
Hi Edith, Bedankt voor jouw positieve review en feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons merk. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Seit vielen Jahren bin ich überzeugte Kundin von Elsewhere, damals in Nijmegen . Leider war das schöne Geschäft plötzlich nicht mehr dort, vielleicht war Corona schuldig??!!! Jetzt habe ich mit großer Freude Elsewhere online wieder entdeckt!
Hi Inge, Bedankt voor je beoordeling en positieve feedback. Onze studio bevindt zich vlak bij Nijmegen op Waaldijk 9, 6673 MC Andelst. We kijken uit naar je bezoek. Met vriendelijke groet, Elsewhere Team
Leuke, betaalbare kleding gekocht met korting, snelle levering
Hi Jose, Bedankt voor jouw positieve review en feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons merk. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Pasvorm zit mij als gegoten terwijl ik geen makkelijk figuur heb en de kwaliteit is super waardoor kleding jaren draagbaar blijft. Zowiezo tijdloos, dus ook leuk als je het, na jaren niet gedragen te hebben, het opnieuw herondekt! Vorige week in Andelst geweest en me heerlijk laten verwennen. Hoop wel dat jullie naast de vele zwarte collectie ook gekleurde creaties blijven ontwerpen!!
Hi Wendy, Bedankt voor jouw positieve review en feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons merk. We zien je graag terug op www.elsewherefashion.com Met vriendelijke groet, Elsewhere Fashion
Waaldijk 9
6673 MC Andelst
At Elsewhere, we believe that every woman should feel free to express her individuality through her personal style. We are a fashion brand that is dedicated to inspiring and encouraging women to embrace their unique qualities and embrace what makes them special. Our collections feature striking garments that are designed with attention to detail and comfort in mind. We offer honest pricing and strive to create comfortable, effortless ensembles that can be incorporated into a modern, signature wardrobe for everyday wear.