top service!

Makkelijk om de bestelling te plaatsen, correcte levering zoals beloofd. Uiterst tevreden. ik bestel hier zeker weer.

Vlotte levering.

Snelle bestelling.

alles ging correct

wij hebben de indruk dat alles vlot en correct verliep

Snelle en correcte levering

x

Vlotte levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snel en correct geleverd!

Zoals steeds een hele fijne en snelle opvolging van de bestelling!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

tevreden over de levering, maar geleverde niet volledig volgens bestelling

ik bestelde bij de vileda ultraspeed pro double ready-to-go kit ook extra een vileda ultraspeed pro trio mop 40 cm maar er werd een zelfde mop als die bij de kit zit geleverd terwijl op de bestelbon duidelijk de andere vermeld staat. (zie bestelnummer BE-730299) Vind ik wel jammer maar zou dan de vileda ultraspeed pro trio mop 40 cm nog eens extra moeten bestellen wat extra uitgaven inhoudt. Van het product en de leveringstijd op zich ben ik wel tevreden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Veel aanbod, verzending kan sneller

Op website wordt geadverteerd met: "voor 15.00 besteld is dezelfde dag verzonden". Ik bestelde iets op dinsdag 16 mei om 11.00 en de bestelling werd pas op maandag 22 mei verzonden.

Goed produkt

Veel moeite voir mij met want ik ben Franstalig en geen possibilteit OM de taal Veranderd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Délai de livraison un peu long

Produit de qualité et prix intérressant, mais délai de livraison un peu long ( 3 semaines pour la dernière )

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Adres gekregen van vrienden, die waren content

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De webwinkel van Smartcleaningcenter is voor mij veruit "DE BESTE"

Op zoek naar een nieuw poestssysteem, kwamen we uit bij Smartcleaningcenter. Een heel goede webwinkel. Bij elk product een mooie foto en de prijs en vooral een goed verstaanbare uitleg. Boven een bepaald bedrag is de verzending gratis. Zeker positief is de snelheid van levering. Vandaag besteld, morgen aan huis. Gewoonweg TOP. Onze voorkeur ging ook naar smartcleaningcenter omdat ze een uitgebreid gamma van producten hebben die je nergens anders kan krijgen. Wij zullen dan zeker ook Smartcleaningcenter aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen. Doe zo verder en dan zal jullie winkel een voorbeeld zijn en vooral blijven voor alle andere wegshop op het net. Beste groetjes. Jos

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede, snelle info om mijn probleem op te lossen

Per mail info gevraagd. Dag later antwoord met voorstel tot oplossing

Niets op aan te merken

• Zou u ons aanbevelen? Yes

onze poetsdame was aangenaam verrast.

het was even wachten maar kwaliteit lijkt prima.

prima werkt goed

het is de eerste maal , maar vindt het prima

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijzen, snelle levering.

Groot aanbod aan producten tegen scherpe prijzen.

Top bedrijf

Correcte, duidelijke website en perfecte levering volgens afspraak !

Goede, correcte service

Degelijk materiaal

Schitterend

Vlot besteld en vlot geleverd!!

geen informatie of opvolging

Het team en het bedrijf hielpen me erg goed, ook na de verkoop was er een positieve service

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Doet wat het belooft !

Gemakkelijk besteld, gemakkelijk geleverd, gemakkelijk in gebruik!

Verkeerde bestelling

Een goed bedrijf en zeer vriendelijk, maar ik heb het verkeerde besteld want deze passen niet.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wat langer meten wachten door bestelling te plaatsen op Belgische website die eigenlijk nog niet actief was maar vriendelijk geholpen geweest om dit recht te zetten

Huygensweg 9

2952 BM Alblasserdam