Op zoek naar broeken voor lange meiden kwamen we bij Wildflower uit. Inmiddels 5 broeken, 3 verschillende modellen en kleuren verder en dolgelukkig met dit betaalbare merk broeken. Betaling, verzending en correspondentie loopt vlekkeloos. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar broeken met een langere lengtemaat. We wachten nog op de sportlegging, maar ook die schijnen eraan te komen.
Superblij mee! Altijd broeken gekocht met hoog water, maar sinds ik de tip kreeg om bij jullie mijn broeken te bestellen — en ze eindelijk lang genoeg waren — bestel ik bijna nergens anders meer. Thanks voor het maken van tall broeken!
Ik heb al een aantal broeken besteld en ben er heel blij mee. Ze zijn zeker lang genoeg. Ik ben 1.85 lang en kan net vaak slagen voor een broek die lang genoeg is. Maar hier wel. Elke keer binnen een paar dagen in huis. De omschrijving is duideljk zodat je kunt besluiten welke maat je precies moet kiezen. Soms valt het wat ruimer. Dus kortom, super!
Heel mooie broeken! Eindelijk eens een mooie broek die lang genoeg is :)
Eindelijk een broek die wel een mooie lange lengte heeft, heel blij mee!❤️
Ik ben 1,85 en heb altijd moeite met het vinden van een goede broek. Een vriendin vertelde me over the Wildflower Club en wauw ik ben verrast! Lengtemaat 36 past perfect, de broek is van goede kwaliteit en dan ook nog eens betaalbaar. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!
Ik heb via een collega eindelijk mijn favoriete broek gevonden. Ik was altijd aan het klungelen met de lengte maat, maar deze zit perfect, en ik ben fan. Ik ga zeker nog meer bestellen. Het kwam ook al de volgende dag binnen, dus super snel. Dank je wildflower club.
De website is super fijn en alle pakketjes zijn super snel geleverd. Eerst paste ik nooit broeken (lengtemaat 36) maar door de lengte en breedte maat los te kunnen kiezen passen al mijn broeken nu perfect. Ook gaan de broeken lekker mee met wat in de mode is! Bestel nu al een paar jaar bij de wildflowerclub en het zit altijd perfect!!
Mooi
Nog nooit problemen met producten ondervonden. Retourneren of ruilen is makkelijk en snel. Ook worden leveringen snel bezorgd en is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed!
Mooie pet in mooie kleur
Zo blij met de broeken van The Wildflower Club! Super goede kwaliteit en heel fijn voor lange meiden.
Hi Anne, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je aankopen! Heel veel plezier van je items! 💕 Liefs, Natasha | The Wildflower Club
De broeken zijn van prachtige kwaliteit, super lang maar echt zó krap. Als je ook maar enigszins heupen of billen hebt, gaat dit merk geewoon niet passen. De maten vallen erg klein. Als je erg lang bent, maar ook niet echt een kont of brede heupen, is dit merk waanzinnig. Als je wel billen en/of bredere heupen hebt: bespaar jezelf de teleurstelling.
Hi Janneke, Wat jammer om te horen dat de broeken voor jou te smal vallen. We begrijpen heel goed dat dat teleurstellend is. We staan er inderdaad om bekend dat onze broeken smal aansluiten in de taille, zodat ze mooi aansluiten zonder gap aan de achterkant. We zijn op dit moment bezig om de maatvoering van de grotere maten te verbeteren, zodat ze beter aansluiten bij verschillende body types. Hopelijk kunnen we je in de toekomst wél blij maken met de pasvorm. 💕 Liefs, Kim | The Wildflower Club
De broek is mooi, super lang (eindelijk een keer) en de bezorging is SUPER snel. !! Bedankt !!
Hi Linne, Wat leuk om te horen dat onze items goed bevallen! 💫 Veel plezier ervan 🌷 Liefs, Natasha | The Wildflower Club
Ik bestel inmiddels bijna al mijn kleding bij Wildflower. De broeken passen goed (ondanks flinke heupen) en de mouwen van mijn colbertje zijn zowaar bijna te lang, nooit meegemaakt! Ik raad het iedereen aan hier eens te shoppen!
Hi Saskia, Wat leuk om te lezen, jouw berichtje toverde meteen een glimlach op ons gezicht! 🥰 Veel plezier van je items! Liefs, Natasha | The Wildflower Club
Super blij met Wildflower. Eindelijk echt lange broeken en ook voor een mooie prijs. Top collectie
Hi Marion, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent! Heel veel plezier van je items 💕 Liefs, Natasha | The Wildflower Club
Everything went well, the order was delivered fast. I even emailed about a potential loose button to customer service and I got an answer fairly fast, that it was normal. I like that the notification (warning that it’s really long) pops up about L38, my friend who recommended this brand to me told me about it too, but I wouldn’t have known that L38 is reaaally long (for 190cm). The only downside of the website maybe is that I couldn't really filter out what was sold out! I was really hunting down black pants but i had to check each of them individually. Would be a great addition considering you are sold out of items really fast. (And yes I filtered by size, but it still showed the ones that are sold out). That’s it:)
Hi Maelle, Thank you so much for your lovely review and your feedback. We really appreciate it! 💕 Just to let you know: on our collection pages you can actually filter by colour, size, and length, but also by availability. Maybe you missed this option? If you select your size and length first, and then click on “In stock”, you’ll only see the items that are currently available. We hope this makes it easier to find what you’re looking for next time. And if there’s a specific pair of pants you’d love to get your hands on, feel free to message us. We’re happy to check when it will be back in stock. Love, The Wildflower Club | Jet
Ik heb altijd problemen gehad met broeken kopen die lang genoeg waren. Met deze site heb ik er geen problemen meer mee!! Ik kan kiezen welke ik leuk vind en hoef niet te kijken of ze lang genoeg zouden zijn. Echt super blij mee (ze worden ook nog eens snel geleverd!) ik bestel nooit meer ergens anders broeken. Ook hebben ze leuke sets en topjes voor erbij :)
Hi Lisanne, Wat lief dat je dit deelt 💕 We worden er helemaal blij van, dankjewel! Geniet van je items! 🌼 Liefs, Natasha | The Wildflower Club
Mijn dochter van 15 is dun en heeft lange benen. Elke broek met de juiste lengte is te groot rond haar middel of andersom. We kregen van iemand de tip om bij the Wildflower club te kijken. Eindelijk jeans die haar perfect passen en mooi staan. Ook niet duur. We hebben er gelijk 3 gekocht.
Hi Lonneke, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de jeans! Heel veel plezier van je items! 💕 Liefs, Natasha | The Wildflower Club
Ik ben zelf 185 lang met lange benen, en LEUKE lang broeken vind is altijd hel geweest! Maar eindelijk is dat probleem opgelost, ik HOU van mijn broeken van wildflower, ik kan zelfs nog een hakje aan!!!
Hi Silke, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent! Heel veel plezier van je bestelling 💕 Liefs, Natasha | The Wildflower Club
Alle broeken die ik bestel zijn top! Lengte en pasvorm zijn altijd goed.
Hi Hennie, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je aankopen! Heel veel plezier van je items! 💕 Liefs, Natasha | The Wildflower Club
ik heb altijd al moeite gehad met de juiste jeans vinden maargoed wie nou niet toch? Ik dacht op een gegeven moment dat ik met lengtemaat 34 opzich uit de voeten kon. Totdat een collegaatje vond dat mijn broeken bungelen in plaats van rusten op mijn schoen. Toen ik dacht hoorde kon ik dat niet meer niet zien. Dus ik ging met man en macht op zoek naar langere broeken, maar was niet baten. Tot ik hier terecht kwam, geweldig een broek die in de taille aansluit en ook nog eens lang genoeg is voor niet vreselijke prijzen! Geweldig!
Hi Allyssa, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent! Heel veel plezier van je bestelling 💕 Liefs, Natasha | The Wildflower Club
Sinds ik The Wildflower Club heb ontdekt, heb ik nooit meer last van te korte broeken. Alles past perfect en zit heerlijk. Inmiddels al 15 (joggings)broeken en pantalons verder... Ga vooral zo door!!!
Hi Femke, Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met je aankopen! Heel veel plezier van je bestelling! 💕 Liefs, Kim | The Wildflower Club
nu al regelmatig besteld hier en de broeken zijn echt perfect als je lange benen hebt. Ze zitten super lekker en staan ook nog eens mega leuk
Hi Laura, Wat leuk om te horen dat onze items goed bevallen! 💫 Veel plezier ervan 🌷 Liefs, Natasha | The Wildflower Club
Super snelle levering
De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)