Super blij <3

Ik ben ontzettend blij met de broeken die ik heb gekocht! Het is altijd een uitdaging om broeken te vinden die lang genoeg zijn, maar deze passen perfect. Eindelijk een merk dat begrijpt wat lange benen nodig hebben. Daarnaast wil ik de klantenservice ook een groot compliment geven. Ze waren ontzettend behulpzaam en vriendelijk, en hebben me snel geholpen met mijn vragen. Topservice! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Mega fijne broek!

En informatie op de website klopt als een bus!

Leukste winkel voor tall meiden:)

Alles is erg duidelijk aangegeven en makkelijk te vinden! Het retouren van mijn bestelling vond ik wel wat ingewikkelder, maar voor de rest super fijn geholpen.

GE-WEL-DIG!!

Super fijne en mega lange broeken! Met de lengte 1.88 en dan vaak de teleurstelling hebben dat een broek te kort is heb ik sinds dat ik the wild flower club heb ontdekt opeens te LANGE broeken!! Ik ben hier super tevreden over en ze zijn super klantvriendelijk! Een echte aanrader dus!

Wouw, echt lang!

Wat een leuk en hip model! Eindelijk een flared die ook lang is. Meestal valt lengtemaat 36 goed behalve bij flare model. Lengtemaat 38 valt geweldig, met schoenen aan komt ie op de grond! En wat een heerlijke stretch. De M valt ruim, twijfel je tussen 2 maten kies dan de kleinste.

Chill

Ik heb altijd moeite om lange broeken te vinden (ben zelf 181cm). Wildflower club is echt een uitkomst voor mij, super chill!!!!

Eindelijk een plek waar ik lange broeken kan vinden!

Ik heb nu al meerdere broeken van de wildflowerclub in mijn kast liggen en ik kan niks anders zeggen dat ik super enthousiast ben. Ik loop al vanaf jongs af aan tegen het probleem van te korte broeken aan. Nu kan ik eindelijk én broeken kopen die lang genoeg zijn én verschillende soorten broeken (niet alleen die ene spijkerbroek waar je in kwam) én voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ben jullie erg dankbaar! Je voelt je comfortabel met je lengte hierdoor!

Zo fijn dat er voor lange meiden zowel nette, vlotte, en hippe broeken en jurkjes zijn! Eindelijk wordt er rekening gehouden met de lange jongere meiden/dames!! Zo blij mee

Mega blij!

Mega blij met mijn nieuwe pantalon! Met mijn 1 meter 84 hoef ook ik nu eindelijk geen broeken met hoog water meer aan. Top!

Eindelijk een broek die past!

Onze lange uienetdochter was al langere tijd op zoek naar broeken / jeans die pasten. Maar ook er niet anders bijlopen dan haar klasgenoten. Na vele teleurstellingen in de winkels dat alle broeken te kort zijn heeft ze nu bij wildflowers meerdere passende broeken gevonden.

Ik ben 1.86 en voor het eerst vind ik broeken die lang genoeg zijn en ook nog eens heel mooi zijn! Twee besteld en meteen raak.

Zo ontzettend mooie, maar vooral lange broeken !

Ik ben zo onwijs blij met de Wildflower club! Ik kon nooit broeken vinden die lang genoeg waren (ben 184cm) en nu eindelijk heb ik broeken die zo mooi lang zijn. Er is een ruime keuze in diverse modellen en kleuren, waardoor het shoppen voor een lange meid niet meer saai is en je zelfs keuzes moet maken. Momenteel bestaat mijn gehele kast uit broeken van de Wildflower club en kan ik niet meer zonder. Ook de service is heel fijn, je ontvangst snel reactie en krijgt antwoord op alle vragen. Al met al zo blij met deze zussen die gestart zijn met dit bedrijf !!

Geweldig!

Ik ben 1,90 en heb altijd moeite gehad met lengte maat broeken zoeken. De broeken van wildflower zitten perfect! Eindelijk niet meer hoeven settelen met een broek die eigenlijk te klein is. Daarnaast ook nog is ruime keuzes uit verschillende soorten broeken. Mijn broeken haal ik alleen nog hier!

Broeken vallen heel mooi

Altijd ben ik met mijn 180 cm op zoek naar broeken die lang genoeg zijn. Eindelijk deze site gevonden en de broeken vallen perfect! De maten van de broeken vallen soms wel heel verschillend maar over het algemeen erg tevreden!

Geweldig!

Ik heb bij normale winkels zoals zara, stradivarius enz altijd het probleem dat mijn broeken te kort zijn of ik krijg ze niet dicht of het zit te straks etc. Maar deze broek van The Wildflower Club zit echt amazing, ik heb hem zelf nog in moeten laten korten omdat hij zelfs TE LANG was! Ik ben er zo blij mee!! Ennnn de broek was echt super snel binnen, ik had hem laat in de avond besteld en de volgende dag was het al binnen, echt Top!!!!

Helemaal top

Ik heb de broek gekocht met dubbele knopen (naam even vergeten) en ik struikelde mijn eerste dag van mijn studie van de trap omdat de broek zo lang was dat ik er op stond nog noooit meegemaakt. Ik ben 1,81 en ik ben van plan hem zeker niet in te korten omdat ik verliefd ben op de lengte en een broek die eindelijk een keer te lang voor mij is hihi Mega blij mee! alleen voortaan niet meer on opgestroopt de trap van school mee oplopen …

Linnen broek is lang genoeg, maar krimpt heel erg, zelfs in koude was. Ook komen er snel gaten in.

Superfijne webshop; vooral voor lange meiden

Bestelde hier eerder vaak sieraden omdat de prijs-kwaliteit erg goed is. Later zijn ze lange broeken gaan verkopen die perfect zijn voor mijn lengte (1,83). Verder goede service!

Topservice en kwalitatieve lange kleding!

Ik heb hier onlangs broeken besteld en ben ontzettend tevreden! Ze hebben broeken met lengte- en breedtematen aanbieden, waardoor ik precies mijn maat kon kiezen en mijn broeken eindelijk lang genoeg zijn. Daarnaast werden ze binnen no-time bezorgd. Kortom ik ga hier zeker vaker bestellen!

Eindelijk echt lang genoeg

De broeken zijn echt lekker lang, voor mij met m'n 1.80 is lengte 36 lang genoeg maar er is zelf nog 38! Super! Wel zijn veel broeken aan de onderkant niet afgewerkt en dus rafelig. Dat zou nog wel netter kunnen maar verder erg fijne broeken en al meerdere keren besteld!

In een woord super!!

Al een jaar haal ik mijn broeken hier. Afgelopen keer 3 sets besteld en ik ben er zo blij mee!! Hele mooie lengte, dit is voor de eerste keer dat broeken echt tot de grond vallen. De kwaliteit is erg goed en de broeken met stretch zitten mij als gegoten. Dit is een blijvertje <3

Superblij met broeken die lang zijn!

Top producten voor een fijne prijs. Binnen een dag in huis. Zo blij met broeken die lang genoeg zijn!

Lifesaverr

Al mijn broeken waren te kort of was ik uit gescheurd en toen k bij jullie site uit kwam, scheelt t mij zoveel gedoe. Echt top broeken perfect lengte en soms zelfs iets te lang

Eindelijk een lange broek die past

Mijn dochter draagt maatje 27/28 en eigenlijk zijn alle broeken altijd te kort, maar deze broek zit weinig goed qua lengte!! Top!

s

Havenstraat 119

1736 KH Zijdewind

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)