Everything was perfect

Super-fast delivery to Germany. Ordered on Thursday evening, and the parcel arrived on Saturday. The trousers are great quality and look fantastic. I ordered lenght 36 and I'm 1.82 m tall. It's a completely new experience for me to have to shorten them, but that's no problem. So I definitely recommend buying them! I will definitely order again.

Zo tof om eindelijk eens een broek te hebben die royaal op je schoenen valt!

Via instagram kwam ik uit bij de site van Wildflower en was direct enthousiast. Ik heb een bruine pantalon en colbert besteld en ben er heel blij mee. Moest de broek zelfs iets KORTER maken ;-)

Perfecte kleding voor lange meiden

De broeken sluiten mooi aan. De lengte is perfect, en rond mijn middel zitten de broeken altijd goed.

Geweldig!

Wat fijn dat er comfortabele en leuke kleding is die wel echt lang genoeg is, ook voor vrouwen van 1.90. De broeken zitten heerlijk, de jurkjes hebben een perfecte lengte en de matchende pantalons met blazers zijn geweldig! Ook de joggingpakken zijn echt top. De kwaliteit is ook goed. Zo blij met deze meiden!

Fijne kwaliteit voor lange dames!

Ik ben heel blij dat er eindelijk een goed merk is voor lange dames. Met broeken kon ik nooit wat vinden en deze kwaliteit is ook echt heel fijn! Ik hoop dat ze snel ook met meer rokjes en jurkjes komen. Helemaal blij mee!

Eindelijk een broek die gewoon klopt, je merkt dat hier echt over is nagedacht.

Ik heb mijn hele leven al moeite met het vinden van broeken omdat ik 1m87 ben. Te kort, verkeerde pasvorm, het is bijna altijd net niet. Bij The Wildflower Club had ik voor het eerst het gevoel dat er wél aan lengte en pasvorm is gedacht. De broek zit goed, voelt fijn aan en ik hoefde geen compromis te sluiten. Bestellen ging makkelijk, de levering was snel en alles kwam netjes verpakt aan. Ik ben oprecht blij dat ik dit merk heb gevonden, dit scheelt mij een hoop frustratie. Ik zal zeker vaker hier bestellen in de toekomst.

Fantastisch voor de lange vrouw!

Mooie lange broeken waar ik al jaren naar zocht. Nu toch echt gevonden en erg tevreden!

Geweldig, fijne stof en eindelijk een broek die lang genoeg is!

Ontzettend fijn! De bestelling was snel verwerkt en bezorgd, de bestelling zat in een fijne zak en de broeken zijn mooi, lang en van goede kwaliteit. Al sinds mijn tienerjaren is het zo’n irritatie dat ik nooit een broek kan vinden die lang genoeg is. Met deze broeken is dat probleem helemaal opgelost!

Finally, my ankles are not showing anymore!

Finally, jeans that acknowledge my ankles exist but don’t insist on putting them on display all the time! I ordered two pairs of jeans and, miracle, they’re actually long enough. No cold drafts around my calves anymore! Comfortable, well cut, and the right length. My ankles and me thank you!

Kan niks anders zeggen dan dat ik de perfecte (spijker)broeken heb gevonden

Al jaren ben ik opzoek naar lange spijkerbroeken. Ik ben zelf 1.81 en 9 van de 10 keer zijn de ‘lange’ spijkerbroeken alsnog te koet. Tot ik jullie instagram tegen kwam! Op de website staan duidelijk alle maten zodat je zeker weet dat elke broek goed bij je past. Ik ben heel blij met mijn bestelling en zal zeker snel opnieuw bestellen, ga zo door toppers!

Snelle levering van perfecte broeken

Heel blij dat ik The Wildflower Club heb ontdenkt. Ik ben 1.81 cm en heb lange benen. The Wildflower Club heeft hele mooie en fijne broeken in lengtematen. Ik heb nu 4 broeken van hen en ze zitten als gegoten en staan ook nog geweldig!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn

Eindelijk heb ik een webshop gevonden die speciaal voor lange dames kleding maken. De pasvorm is perfect. De lengte is prima(nu zien andere mensen niet mijn sokken) De klantenservice reageerd snel,heldere communicatie. In 1 woord SUPER

Echt super mooi!!!

De broek is echt een goede lengte voor mij! De stof is mooi! Er zit een goede stretcht in, en het vormt ook mooi mee met je lichaam! Dus heel blij!

mooi lang!

Ik kan nooit mooie lange spijkerbroeken vinden, maar hier wel! Ze zijn mooi en van goede kwaliteit. Super blij mee!

Helemaal top!

Goede kwaliteit, snelle levering en de broeken zijn zeker lang genoeg! Wel goed kijken naar de tailleomvang want die verschillen wel per broek!

Stijlvolle kleding met perfecte lengte voor lange mensen

Wat een verademing! The Wild Flower Club is écht een feestje voor lange mensen. Eindelijk kleding die niet alleen mooi is, maar ook perfect valt. De lengtes kloppen, de stoffen zijn fijn en de stijl is vrouwelijk en krachtig. Je voelt dat dit met liefde en oog voor detail is gemaakt. Hier voel je je gezien.

Helemaal top! Eindelijk is mn broek lang genoeg!

Meestal moest ik de zoom uit mn broek halen en dan was het net lang genoeg. Nu kan ik zelfs mn broek een stukje omslaan als ik wil. Kwaliteit is top en de pasvorm ook. Maatvoering top!

fantastisch

Ik heb zoveel moeite gehad met het vinden van mooie (baggy) broeken die lang genoeg zijn. Ik ben zelf 1,78, maar heb hele lange benen in verhouding, waardoor veel standaard broeken al snel te kort voor mij zijn. The wildflower club heeft niet alleen jeans die lang genoeg zijn, maar ze zijn ook nog eens stijlvol en trendy! De kwaliteit is daarbij ook goed. Ik kan eindelijk leuke trendy broeken dragen die mooi tot de grond vallen, zelfs met laarzen eronder! Ik koop tegenwoordig al mijn broeken hier. Ik ben fan!

Snelle levering - goede service

Mooie kleding! Maten zijn zoals beschreven. Snelle levering en super service!

Superleuk!

Echt superleuke kleding en snel geleverd ondanks de drukte rondom de feestdagen. Helemaal blij!

Gekke maten.

Mooie kleren maar de maten vallen heel klein uit.

nog nooit zo’n topsite ontdekt❤️

Ik had altijd moeite met lang genoege broeken vinden. Tall broeken van andere sites waren wel lang, maar niet zo mooi lang als dat ik het wilde. Deze broeken zijn gewoon top! Ik had het gevonden via tiktok en heb er gelijk 3 broeken besteld die ook mijn 3 lievenlingsbroeken zijn nu. Ik heb een linnen broek en 2 balloon jeans die perfect zijn.

In love met de nieuwe collectie!!

Zoooo happy met broeken die EINDELIJK lang genoeg zijn!! En volop keuze uit verschillende modellen, kleuren en stoffen.

Super Leuke lange kleding

Hele leuke kleding voor lange vrouwen. Ik heb de website ongeveer 1 jaar geleden ontdekt en het viel gelijk in de smaak! Nog nooit zulke lange broeken gehad en ze zijn ook nog is super leuk.Ik ben zelf 1,87 en heb altijd problemen met broeken kopen, nu heb ik het eindelijk gevonden en koop nooit meer ergens anders. De lengte van de mouwen van de tops en truien zijn ook super. Zit echt fantastisch !Mijn hele kledingkast is inmiddels the wildflower club.

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn!

Het is een fijne webshop met duidelijke maatvoering en veel keuze in kleding! Het is zo fijn om zeker te weten dat m'n broeken niet hoog water zijn en ik ze gewoon pas! De levering is ook snel en eventuele retouren worden snel en adequaat verwerkt. Dus echt een aanrader voor lange vrouwen

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)