Ik kan niet meer zonder

Sinds ik The Wildflower Club heb ontdekt, heb ik nooit meer last van te korte broeken. Alles past perfect en zit heerlijk. Inmiddels al 15 (joggings)broeken en pantalons verder... Ga vooral zo door!!!

perfecte broek voor lange meiden

nu al regelmatig besteld hier en de broeken zijn echt perfect als je lange benen hebt. Ze zitten super lekker en staan ook nog eens mega leuk

Super kwaliteit

Super snelle levering

Een uitkomst voor alle “lange” meiden

Na vele teleurstellingen heb ik eindelijk de webshop gevonden waar ik AL mijn broeken koop! Snel verzonden en echt lang genoeg! Eindelijk meedoen met alle mode trends.

Ik heb er niet eens woorden voor, zo geweldig vind ik jullie!

De collecties zijn iedere keer top, alle broeken zijn echt lang waardoor ik nooit meer bang hoef te zijn dat mijn broek te kort is. Het bestellen gaat super soepel en de verzending is heel snel. Retour bestellingen worden heel erg snel verwerkt en je ontvangt netjes mails over de status van je bestelling. Mijn kledingkast bevat inmiddels voor een groot deel alleen maat WFC items. Dank voor dit geweldige merk meiden! Liefs een heeeeele vast klant

Super kleding en super communicatie

Ik had zelf een fout gemaakt in het adres van bezorging. Hierdoor ging er iets fout. Ik heb contact gezocht met de meiden en ze hebben mij gelijk geholpen. Het contact was echt super!!! Ze zijn gelijk voor mij aan de slag gegaan en ik heb inmiddels mijn broek ontvangen. Ook hier ben ik mega enthousiast over! Bedankt voor alles en ik ga hier in ieder geval nog veel vaker bestellen. De broek is ook echt heel mooi lang, wat wel fijn is als je 190 bent!

kan niet stoppen met bestellen

Jeeeee eindelijk een hele nieuwe garderobe bijna aangeschaft. Zo fijn dat iets een keer past nadat je het besteld hebt. Normaal stuur ik alles retour bij een internet bestelling en ben ik enorm teleurgesteld. Nu nog niets teruggestuurd want alles zit perfect. Pasvorm en lengte zijn top.

Eindelijk broeken die echt lang zijn. Met mijn 1.90m zelfs te lang. Alleen daarom is het al geweldig! Kwaliteit is top en prijs is prima. Zeer tevreden.

Hele fijne broeken en lengte

Super fijne, lange broeken. Enige minpuntje is dat je de zakken erg ziet doorschijnen bij de Nova Taupe en dat er bij iedere broek wat draadjes niet helemaal afgewerkt zijn. De zakken ga ik om die reden laten verwijderen bij de kleermaker. Desondanks mega blij met de broeken. Ik heb nog nooit zoveel complimenten gehad over een broek als over de Marley.

Alles is fantastisch!

Al meerdere bestellingen geplaatst hij the wild flower club en alles is werkelijk fantastisch. Recent nog het huispak besteld wat van goede kwaliteit is. Ik zal in de toekomst zeker nog vaker bestellen.

Zo super blij!!!!

Ik ben erg blij met the wildflowerclud ik ben 1.80 lang en kon nooit meedoen met de trends en de broeken dragen die ik mooi vond alles was te kort. Nu kan ik broeken bestellen die ik super leuk vind en ze vallen precies op lengte ik ben er zo super blij mee.

Past prima volgens maat

Snelle levering en de maat klopt. Heerlijk een broek die lang genoeg is.

Finally long enough and fashionable jeans

I have looked ages for jeans that are long and look nice. I am 188 and have very long legs so I ordered Size M L38. Jeans feel great and fit nicely. Would highly recommend.

Makkelijk en snel

ik ben erg blij met mij ervaring bij The Wildflower Club! Toen ik wat kleding had besteld en erachter kwam dat een kledingstuk niet paste, vond ik het heel erg fijn dat er een optie bestaat om bij het retourneren te vermelden dat je het artikel in een andere maat wil. Hierdoor heb ik 1x verzendkosten en 1x retourneer kosten moeten betalen in plaats van 2x. Ik ben erg blij met de kleding en vanuit the wildflower club worden er genoeg mailtjes gestuurd om de klanten op de hoogte te houden!!

The Wildflower Club is hét merk voor lange vrouwen, perfecte pasvorm en fijne kwaliteit.

Eindelijk een merk dat begrijpt wat lange vrouwen nodig hebben! De pasvorm is perfect en de broeken zijn écht lang genoeg. De kwaliteit van de stoffen is mooi en de kleding voelt comfortabel aan. Daarnaast snelle levering en netjes verpakt. Heel blij dat ik The Wildflower Club heb ontdekt!

Perfecte pasvorm, snelle levering, perfect

Ik ben erg blij met jullie kleding. Eindelijk kleding voor langere vrouwen. De prijs en kwaliteit us geweldig, zou eigenlijk de prijs nog omhoog mogen gezien de kwaliteit. Snelle levering. Meer dan tevreden. Kom elke keer weer terug

Super fijn!

Echt top broeken voor lange meiden!

Incompleet adres

Ik had mij adres niet goed ingevuld. Ontzettend snel een mailtje gehad om het adres te corrigeren. Mail verkeer is erg vrolijk en heel snel

Perfecte jeans voor lange mensen, snelle levering en topservice!

Dit zijn écht de enige broeken die me zo goed passen – en dat zegt wat, want ik ben best lang! De prijs is super vriendelijk, de verzending gaat altijd razendsnel en de klantenservice is gewoon top: vriendelijk én super behulpzaam. Ik heb inmiddels al 6 jeans van dit merk en ik blijf telkens weer blij verrast. Eindelijk een merk waar ik niet hoef te twijfelen – aanrader!

Perfecte jas

Mooie jas, top lengte bij de mauwen en de lengte van de jas. Ziet er mooi uit en is lekker warm.

Betaalbare kleding voor lange dames

Ik heb 2 jeans gekocht, lengtemaat 36 en die vallen onwijs goed. In reguliere winkels is L36 niet of nauwelijks te vinden. Bovendien betaal je normale prijzen. Dit was vast niet mijn laatste bestelling!!

Positief!

Was blij verrast door jullie Instagram advertentie. Heb vervolgens een bestelling geplaatst en die items draag ik heel graag. Mijn aanbeveling zou zijn om de portokosten voor retouren voor jullie rekening te nemen. Dat is nog net iets klantvriendelijker.

Ik ben 1,92 ik heb weer een jas die tot. Pijn vinger komt. En geen koude enkels in mijn trainingspak

Goeie lengte!

Goeie lengte! Wel veel stretch :)

Het is een goed opgezette site met duidelijke informatie. Het product geleverd voldoet aan de verwachtingen en omschrijving

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)