Hele leuke mode en echt goede lange broeken.

Heel tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Ik ben vrij lang en echt genieten dat de broeken zo lang zijn. Heel tevreden en een aanrader

Zo blij dat ik eindelijk de perfecte broeken heb!

Via via bij dit merk gekomen. Heb nu al verschillende broeken en topjes & ben hier heel tevreden mee! Goed materiaal en de perfecte lengte. Mijn broeken ga ik voortaan hier bestellen!!

wel goed

Heb eerder broeken hier besteld zitten erg mooi en fijn. Laatste keer bestellen paste het niet dus had een maat groter besteld en deze zat weer te wijd. Jammer kan gebeuren. Vind het dan wel jammer dat ik 15 euro kwijt ben aan niks.

I love de broeken

Als lange vrouw van 1.90 draag ik bijna alleen maar broeken van the wildflower club. Ik vind het heel fijn dat veel van hun jeans stretch bevat én ook de hoge taille. Perfect is de keuze tussen twee lengtes! Ook de klantenservice is fijn. Snelle reactie ontvangen na een vraag over een ruiling. Top! Ik ben fan!

Echt een life saver voor lange meiden!

Echt een top merk voor lange meiden. Ik ben zelf 1.81 en kon echt nergens passende broeken vinden tot ik bij de wildflower club kwam waar ik overspoeld werd van leuke keuzes!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn

Ik had een pantalon en jeans besteld en waren echt goed lang. Verzending was ook snel! Wel had ik bij de pantalon dat er op verschillende plekken veel draden los hingen.

Mega snelle verzending

SUPER snelle verzending om 18.00 bestelling geplaatst volgende dag in huis

Er zat kleurverschil in de bruine co-oord set die ik besteld had. 1 mailtje en het werd opgelost. Echt super service

Mooie, lange broeken

De spijkerbroeken ben ik erg blij mee, ze hebben een goede lengte en fijne pasvorm. Ook de kwaliteit ben ik erg tevreden over. Ik had ook een joggingbroek besteld, deze vond ik minder fijn. De stof en lengte waren goed, maar het bovengedeelte vond ik in verhouding te groot. (Bij het kruis en de billen).

Fantastische mooie zwarte lange jeans

Mooie lange zwarte jeans. Kleed precies mooi af. Zeker een aanrader voor de lange meiden/vrouwen. Heel snel geleverd.

Geweldig! Eindelijk kleding voor mijn lengte!

Ik heb nu al 3 broeken van deze webshop besteld en ze zijn allemaal zo geweldig lang! En niet alleen zijn de broeken lang, ze gaan ook mee met alle mode trends!!

eindelijk een winkel met leuke lange broeken!!

leuke modellen broeken die lang genoeg zijn voor mij! ik ben erg lang en vindt het altijd lastig om broeken te vinden maar ik heb hier echt wat mooie gekocht

Super mooie lange jeans broeken. Ik loop eindelijk met te lange broeken inplaats van te korte...Heel blij mee en gelukkig betaalbaar.

FAN-TAS-TISCH!!

Ik heb laatst 2 hele leuke broeken gekocht. De lichte blauwe wide leg en de navy blauw gestreepte pantalon. De jeans zijn qua lengte echt perfect ik ben zelf 1.83 en ze zijn perfect. Ze zitten lekker en hebben een mooie pasvorm. De pantalon is qua lengte ook echt super en hij zit echt heel lekker. Dus super tevreden met mijn nieuwe broeken!!

Geweldige kwaliteit en goede en snelle levering.

De bestelling bij The Wildflouwer Club, is erg goed gegaan. Goede broek, prima stofkeuze, en bij retour levering alles correct afgehandeld.

EINDELIJK een broek die lang genoeg is!!

Ik ben zelf 1,83 en heb moeite met lange broeken zoeken. Ik kwam dit tegen op instagram en omg eindelijk een broek die te lang genoeg is en zelfs wat te lang is!!! Love it! Heb een zwarte linnen broek gekocht en een pantalon en beide in maat M-L36 zitten ze fantastisch! Kwaliteit is goed en schijnt niet door! Aanrader voor alle lange meiden

Eindelijk, broeken die lang genoeg zijn!

Ik zoek al jaren naar broeken die lang genoeg zijn. Ik ben zelf 185cm en mijn broeken zijn ALTIJD te kort. Tot ik op Wildflowerclub kwam, heb meteen 4 verschillende broeken besteld:) Nu aan het sparen voor de volgende 4! Ik ben en blijf fan van wildflowerclub! Xo Roos

Superblij met lengte en service!!

Zo blij met eindelijk variatie in model en lengte, vooral ik met mijn 1.93 maar ook keuze voor mijn dochter (1.81). En daarnaast ook goede kwaliteit en betaalbaar! Ze leveren ook snel en retourneren ook geen probleem en eenvoudig! Al regelmatig iets besteld

Amazing!!

Ik heb nog nooit echt goeie lange broeken gevonden en toen ik deze site vond heb ik er gelijk 2 besteld. Snel binnengekomen en ze zitten geweldig! Ik heb ook al zo veel complimentjes over de broeken gekregen!

My favorite shop

I discovered this shop on TikTok and I own almost every type of jeans from them. They are amazing, affordable and they are the best price. I have always struggled to find pants long enough, but this is a go to. Now I am just hoping for more designs, maybe some chocolate brown jeans or chocolate brown Marley pants. THANKYOU for creating this brand <3

Ik was overdonderd

Ik had een vraag over een ruil en ik kreeg direct een heel vriendelijk en hulpvaardig antwoord. Zo heb ik het nig niet veel meegemaakt. Proficiat aan het team!

Snelle levering van fijne broeken

Eindelijk fijne broeken die lang genoeg zijn :-)

Ik ben 190cm en heb altijd moeite gehad met broeken vinden tot ik op deze website kwam!

De verzending was super snel en de lengtemaat is perfect. Zelfs met mijn 190cm was lengtemaat 38 zelfs te lang! 36 was perfect en goede kwaliteit!!

Altijd moeite om leuke lange broeken te vinden , maar nu weet ik waar ik moet zijn. Broeken zitten als gegoten en de lengte is perfect. Ik ben 1.82 Snelle levering Zeer tevreden

Eindelijk een webshop voor dames met lange benen

Ik heb nu een paar broeken van Atje Wild Flower club en elke keer weer laat het me er aan herinneren hoe blij ik ben dat er eindelijk goede broeken zijn voor dames die lang zijn en lengtemaat 36 of 38 nodig hebbeb

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)