Praktisch en betaalbaar

Snelle bezorging, vlotte reactie bij vragen Broeken zijn echt lang

Bin froh, diesen Shop entdeckt zu haben

Ich liebe die Sachen! Mit 1,88m rechnet man nicht damit, Hosen zu finden, die zu lang sind. Dieser online Shop ist jedoch nicht nur für tall girls ab 1,73m gedacht, sondern auch für wirklich große Frauen. Ich selber bestelle mir immer die kürzere Länge und es reicht vollkommen aus. Die Hosen sitzen perfekt, auch oben in der Taille. Der Versand geht auch super schnell, ich bestelle wieder!

Eindelijk de juiste broeken gevonden

Ik heb er altijd al moeite mee gehad dat broeken te kort voor mij zijn of niet passen, en tot nu toe zijn alle broeken die ik van the wildflowerclub heb echt top. Ik heb 5 jeans en 1 pantalon en ik loop er vrijwel elke dag in zonder de gedachte dat mn broek te kort is!

Super broeken

Mega blij met deze broeken. Ik ben 187 cm lang en ben wel voor de extra lange broeken gegaan, zodat ze een beetje op mijn schoenen vallen. Snelle levering en de broeken zitten heerlijk. Top prijs/ kwaliteitsverhouding.

Top!!!

Ik heb inmiddels heel veel broeken van the wildflower club en ze zitten allemaal perfect!

Ik heb aan aantal keer bij wildflower geshopt, en ben erg enthousiast over de kleding. Zit altijd goed, ben zelf heel lang, en blij met een site met tall jeans.

Globale positieve ervaring!

Ik heb een nieuwe website mogen ontdekken,en het assortiment sprak mij we l aan! Het belangrijkste was natuurlijk de lengte van de broeken en ook diverse modeartikelen! Hartelijke grtjs!Elena..

EINDELIJK hele fijne betaalbare echt lange broeken. Kwaliteit en de service is perfect. Vorige week een tegenvaller qua (verkeerde) maat jeans en dit hebben ze heel netjes opgelost. Ik bestel hier regelmatig iets met mijn 1.91 en lengtemaat 38.

Geweldige producten en snelle levering

Ik vind t echt een geweldige site, kan nergens anders zulke leuke broeken vinden met lengte maat 38.

EINDELIJK kleding die LANG en FASHIONABLE is

Ik was zo blij toen ik jullie site ontdekte! Eindelijk ook voor mij trendy huispak! Gewoon een joggingbroek met een gave sweater kon ik nooit ergens op maat vinden. Altijd te kort, te wijd, te slobberig en nu een pak waar ik ook nog mee de deur uit kan en mag! Volgende keer ga ik ook zeker naar de jeans kijken! Qua maat moest ik even zoeken, ik heb uiteindelijk de trui maat S geretourneerd en omgeruild voor een maat M, maar ook dit ging soepel. Ik begrijp de keuze voor zelf retourkosten betalen helemaal, dat werpt toch een drempel op waardoor je beter nadenkt over je keuzes. Kortom: ga zo door!

Kleding is top.

Zo blij dat jullie kleding maken op lengte. Altijd een zoektocht geweest om broeken te vinden. Aangezien mijn dochter nog langer is dan ik zijn we super blij met jullie. Zijn dus ook al dik geslaagd. Niet alleen broeken maar ook de truien, shirts zijn top. Kwaliteit en prijs zijn ook heel goed. Onze dank is groot.

Altijd willen bijbestellen

Ik ben het gewoon om iets te bestellen bij een nieuw bedrijf en dan maar één stuks te bestellen om te testen. Want meestal is het toch een aanfluiting. Bij dit bedrijf wil je een tweede bijbestellen, want de producten komen soms niet meer terug! Dus van de nieuwste joggingsbroeken heb ik er direct twee besteld en ik heb geen spijt. Zacht, goede kwaliteit en mooie pasvorm. De linnen broeken? Ook direct twee. Ik vind het leuk om eindelijk ook keuze te hebben, in plaats van maar te moeten schikken omdat er niks is. Heel blij met the wildflower club!

Super fijne broeken!

Hele mooie en fijne broeken voor als je lang bent!

Fantastische broeken!!!

Eindelijk broeken die ik kan kiezen op basis van wat ik mooi vind in plaats van of ze lang genoeg zijn. Ik ben al vanaf het begin een trouwe fan en het is super tof om te zien hoe het bedrijf steeds groter aan het worden is!

Fijne kleren voor langere meiden

Mooie foto’s, fijne levering, en goeie kwaliteit. Het enige vervelende vind ik dat mijn account gegevens niet onthouden worden, en als ik wat terug wil sturen ik hierdoor mijn bestelling niet kan vinden en wat retour kan sturen. Ik weet niet of ik de enige ben met deze ervaring, maar vind het toch erg vervelend.

Geweldige kleding voor lange meiden!

Ik heb nu al meerdere keren bestel bij The Wildflower club en ben echt super tevreden! Sinds ik klein ben heb ik al moeite gehad met het vinden van kleding en vooral broeken die lang genoeg zijn en heb het nu eindelijk gevonden!

De broeken van de wildflower club sluiten perfect aan ik ben al een lange tijd opzoek naar extra lange broeken want ik ben 1,82 en het was onmogelijk om ze überhaupt langer te krijgen tot ik deze dit had gevonden, ik ben super blij met de broeken en de shirts en truitjes, echt een top site!

Heerlijke lange broeken

Ik ben 42 jr 1.83 en heel blij met de broeken die jullie verkopen. Echt heerlijk lang! Geen twijfel over mogelijk. Ik bestel de L en dan de 'kortste lengte'. Qua truien bestel ikde volgende keer een L nu viel de armlengte mij wat tegen. Qua shirts is het lijf perfect!

Geweldig!

Eindelijk een webshop waarop alles, maar dan ook écht alles tall is! Zo fijn!! Broeken hebben de perfecte lengte.

Altijd top!

Ik heb nu al wat vaker broeken hier besteld. Het is van top kwaliteit, perfecte lengte en sluit mooi aan. Zeker een aanrader!!!

Top top top!

Heb nu 2 broeken bij jullie besteld, en ben beide keren super tevreden. Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en niet net te kort. Snelle levering en echt mooie broeken :)

Alleen nog maar kleding van The wildflower

Sinds ik het merk gevonden heb koop ik alleen nog maar kleding van The Wildflower. Weinig merken die zo goed aansluiten! Echt mega enthousiast en als mijn lange vriendinnen zijn ook al op.

Eindelijk een broek die echt past! als lange vrouw heb ik nog nooit zo blij een broek gedragen als

Ik ben lang en had altijd moeite om een broek te vinden die goed zat, ze waren of te kort, of gewoon niet mooi van pasvorm. Toen ik jullie broeken ontdekte, was ik echt opgelucht en superblij! Ze zijn lang genoeg, zitten heerlijk en zien er ook nog eens heel mooi uit. Voor het eerst voel ik me helemaal zelfverzekerd in mijn outfit! En krijg ik zo veel complimenten waar mijn broeken van zijn.

Snelle levering en top broek!

Eindelijk een (zomer)broek die lang genoeg is en zelfs aan de te lange kant, maar dat is makkelijker opgelost dan een hoogwater broek. Heel fijn, ik ga zeker vaker broeken kopen hier.

Ik ben zelf 186cm en heb altijd al moeite gehad met kleding die mij paste. Sinds ik The Wildflower Club heb ontdekt kan ik letterlijk niet meer zonder. De kleding valt perfect voor lange meiden en lengte maat 36 is soms nog wel eens te lang! De tops zijn ook altijd lang genoeg en de lange mouwen zijn top! Ik kan niet meer zonder en raad dit echt aan!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)