Zo blij met dit merk !

Onwijs blij mee , sinds ik dit merk ken is mijn leven kwa kleding echt veranderd! Ik kon voor een lange tijd geen fatsoenlijk broeken krijgen voor mijn lengte. Ik zal het iedereen aanraden boven de 1.75 ! Ook kwaliteit en prijs zijn goed in verhouding.

Heel goed!

Mijn bestelling was er snel en de broeken vallen heel mooi en ze zijn natuurlijk heel mooi lang ik ben 184 en ik heb niet eens de langste lengtemaat voelt ook wel eens fijn!

Altijd als ik mooie broeken zie zijn ze te kort en deze webshop is gewoon fantastisch mooie broeken en bij mij gwn te lang soms!

Heel fijne site en snelle bezorg van leuke kleding

Mooie tall broeken

Geweldig!

Ik heb oprecht ZOOO lang gezocht naar 1: een goede broek qua maat & 2: een goede broek qua lengte. En tot mijn grote verbazing zijn de broeken hier perfect voor mij! Mijn complimenten naar deze website, lang genoeg voor de lange meiden! En ik ben helemaal verliefd op mijn panterbroek :)

Super!!!!

Bestelling word snel geleverd en de kleding is top, helemaal blij mee.

Leuk assortiment maar gekke pasvorm

Leuk assortiment maar gekke pasvorm. Valt heel klein aan de heup en retouren is best prijzig.

De kleren en vooral de broeken zijn allemaal zo mooi en ze passen perfect! Het is zo fijn om als lange meid een goede en betrouwbare site te hebben voor tall jeans! Ik had altijd de grootste hekel aan broeken vinden, en nu heb ik helemaal geen problemen meer ermee!

Ik heb meerdere keren broeken besteld hier, en nog nooit gehad dat een broek te kort is. Ik heb zelf lange benen en daardoor is broeken vinden lastig, maar door deze website heb ik die problemen niet meer. De broeken zijn een goede prijs en de kwaliteit van de broeken is ook erg fijn.

Echt super fijn!

Super fijn dat er eindelijk een leuke webshop is voor lange meiden!

Ge - wel - dig!!!

Dit zijn mijn fav jeans! Elke keer als er een nieuwe kleur bij komt bestel ik deze meteen! Inmiddels heb ik 3 jeans van jullie en wil echt geen andere meer! Kan niet wachten op alles wat nog gaat komen! Lengte is perfect soms nog wat te lang ookal ben ik 1,77 maar gelukkig ben ik handig en kan ik ze zelf inkorten! Maar in de taille sluit het echt perfect aan!! Jullie mogen trots zijn op jullie merk!

YES!

Blij jullie webshop te zijn tegengekomen op Instagram. Ik ben 1.81 en dus lange benen waarbij ik lengtemaat 36 of 38 moet hebben. Die lengtemaat is vrij schaars in de reguliere winkels en gemiddelde prijsklasse, maar nu heb ik mijn winkel voor broeken gevonden! Yes. Ik heb de pantalon Nova in 2 kleuren en de cargobroek. Ze zitten als gegoten, goede kwaliteit en dus lengtemaat 36/38!

Tot nu toe heb ik 3 keer besteld en alles wat ik heb besteld staat echt perfect. De lengte is goed en de maat ook. Daarnaast is er snelle levering. Dus tot zover erg tevreden en eindelijk een goede site om leuke broeken te bestellen die lang genoeg zijn!

Top!!

Super fijn om eindelijk mooie en goede broeken te hebben, die zeker lang genoeg zijn. Zitten super mooi en blijven ook mooi als je ze vaker aan hebt. Ik heb nu al meerdere keren besteld en ben er elke keer weer blij mee!

Geweldig!

Prachtig zittende broeken. Super blij mee! Ik bestel voortaan mijn broeken alleen nog maar hier. Snelle levering. Goede service.

Super goed

Hele leuke online winkel waar je als lange dame ook gwn echte hele leuke lange broeken kan halen.

Amazing!

Eindelijk mijn favoriete online boutique gevonden! Ik heb altijd het probleem gehad dat broeken te kort vallen of dat ze open blijven staan bij de rug. Ik heb afgelopen week meerdere pantalons besteld en deze zitten bij mij perfect! Ze zijn lang genoeg en sluiten erg mooi aan. Ik ben helemaal tevreden en raad het de tall girls zeker aan! Ik ga hier zeker meer broeken bestellen!

Niet snel

Levering is wel snel maar het terug betalen van de retour totaal niet terwijl het eigen zo gedaan is ik zit er al een week op te wachten en nog geen geld terug gekregen. Zal het vast wel krijgen maar het moet zo lang duren

Geweldig! <333

Zelf heb ik altijd super veel problemen met een lange broek vinden. Alles is te kort dus ik had mijn broek besteld, maar zag nog het niet helemaal vrolijk in qua lengte. De roze satin pants binnen gekregen en waaauw! Hij staat perfect :)) Echt een aanrader en veeele bestellingen die ik en m’n vriendinnen nog gaan plaatsen <33

Inmiddels heb ik al meerdere broeken van The Wildflower Club en het is zó fantastisch. Eindelijk kan ik broeken dragen die lang genoeg zijn (L38), passend bij de trends én daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Ben er zo blij mee !!

Geweldigg

Wat een fijn merk. Eindelijk broeken die lang genoeg zijn! En ze zitten nog lekker ook en sluiten goed aan. Erg blij mee!

Top site!

Ik was al jaren op zoek naar broeken die lang genoeg zijn. Toen ik deze website tegen kwam waren alle broeken eindelijk lang genoeg. Ik ben zelf 1.80 met lange benen dus tall versies van broeken bij populaire merken waren ook al niet lang genoeg, maar bij deze zijn de broeken met lengtemaat 36 al lang genoeg

Top, duidelijk, snelle levering en lang genoeg.

De website is overzichtelijk, goede prijs en goede kwaliteit. Voor dames die langer zijn dan 175/180cm is het vaak heel moeilijk om een goede lange broek te vinden die ook nog een beetje mee gaat in de trend. Toen ik deze site ondekt had heb ik nog geen andere site gebruikt voor mijn broeken. Soms vind ik het lastig wat nou precies mijn maat is, met de maatlabel is de maat bij mij tot nu toe altijd kloppend geweest. Met alles er op en eraan ben ik hier zo enorm blij mee!! Het is zeker een aanrader om op deze site te bestellen.

Deze site heeft mijn leven zoveel beter gemaakt! Alle broeken zitten heerlijk en nooit meer hoog water broeken i love it! Dankjewel the wildflower club.

Top webshop met perfecte kleding

Ik had met de sale 3 tall broeken gekocht en 1 top. Allemaal perfect voor lange meiden zoals ik. En heel erg goedkoop. Snelle verzending. Ik zal hier het liefste elke dag willen bestellen :)

Havenstraat 119

1736 KH Zijdewind

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)