Top kleding

Super blij met deze lange kleding ,eindelijk broeken die lang genoeg zijn. Heerlijk

Super lange en mooie kleding !

Elke keer weer een perfecte broek, die de perfect aansluit met perfecte lengte!

Ik kon eerst nooit goede broeken vinden die lang genoeg waren tot ik bij the wildflower club kwam. De eerste broek die ik bestelde zat perfect. Was super snel in huis, waardoor je meteen van je nieuwe broek kon genieten!

Geweldige broeken!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn ook met hakken, goede pasvorm!

Wat een heerlijke broek

Goede en snelle service

Bij bestelling een snelle levering en een goede kwaliteit van de pantalon broeken. Heel tevreden, eindelijk broeken met de juiste lengte kunnen vinden

Geweldig eindelijk broeken die goed passen en mooi zijn!!

Snelmenu levering, goede kwaliteit, Eindelijk broeken die goed zitten en mooi zijn en zeker niet te duur

FAN-TAS-TISCH

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn! Altijd genoeg keuze. Zelfs leuke tops en dergelijke. Zelfs als ze te lang zijn, zijn ze makkelijk om te zomen met bijvoorbeeld een zoomband. Ik raad The Wildflower Club aan al mijn (lange) vriendinnen aan!

Unkompliziert

Super Lieferservice schnell und Verlässliche Lieferung. Unkomplizierte Bestellverfahren

Redelijk goed!

Ik ben heel blij met de tall broeken van de wildflower club! De foto’s van de producten vind ik wat minder, vind niet altijd dat het item tot zijn recht komt. Een nadeel vind ik ook wel dat je moet betalen voor een retour. Hierdoor ben ik minder snel geneigd een item in meerdere maten te bestellen waar ik niet zeker over ben. Maar over de broeken zelf ben ik heel erg tevreden. Een goede kwaliteit en een goede lengte! Liefs, Hilde

Mooie pasvorm en echt lang!!

Broeken zijn echt mooi en lang genoeg!!

Ik ben erg blij met de lange broeken, ik zou het fijn vinden als er iets meer ruimte in maten komt. (groter)

Super mooie kleding

Ik ben erg fan van de tall kleding

Vlot, prettige website, mooie kleren

De zoveelste bestelling en nooit problemen ervaren. Aanrader!

Nog nooit zo blij geweest met een broek

Als lange meid de eeuwige struggle voor een tot bijna op de grond vallende jeans net als de rest vd wereld. Maar door mijn lengte kwam ik altijd hoogwater uit en begreep geen enkel doorgaans merk hoe je voor lange meiden een goed passende broek maakt. Totdat ik voor kort de wildlowerclub tegenkwam, inmiddels ben ik 5 broeken rijker van dit merk en wil ik niks anders meer. Eindelijk zit een broek zoals deze hoort te zitten, mooi op lengte, fits like a grove, kortom, dit moet je doen. En ik word niet betaald voor deze review, dit meen ik oprecht.

Service & kwaliteit

Ik heb inmiddels mijn volledige broeken garderobe vervangen door broeken van The Wildflower Club. Ik ben altijd tevreden over hun snelle bezorging en de goede kwaliteit van de broeken! Ik zou het alle lange vrouwen aanraden :)

Heel tevreden, zo blij met broeken voor lange mensen. Snelle service. Super

Mijn ervaring met Wildflower Club is geweldig!

Het is super! De site is super overzichtelijk en je krijgt ook 10% korting op je eerste aankoop wat echt uitnodigend is vind ik! Ze hebben super leuke items en ik ga er zeker vaker bestellen! Ook als er iets fout is gegaan dan kan je aan mailtje sturen en daar zijn ze ook altijd super meedenkend en lief! Ik raad het aan om hier te bestellen!

Afslappet onlineshopping uden lange ventetider og hovedpine!!!

Jeg er virkelig imponeret over The Wildflower Club! Min ordre blev afsendt samme dag, som jeg lagde den, og pakken ankom hurtigt og i perfekt stand. Det er tydeligt, at der bliver lagt kærlighed i både produkterne og servicen. Da en buks ikke passede helt, var det super nemt at returnere – ingen bøvl, bare hurtig og problemfri behandling. Derudover har kundeservicen været helt i top. Jeg havde et par spørgsmål og fik lynhurtige og hjælpsomme svar på mine e-mails. Det føles virkelig, som om de lytter og tager deres kunder alvorligt. En fantastisk oplevelse fra start til slut – jeg handler helt sikkert her igen!

Al jaren op zoek naar broeken die lang genoeg zijn voor dames van 1.83 m. De maten bij deze broeken zijn zeer nauwkeurig en passen geweldig. Hier een heel tevreden klant en zal zeker nog meer bestellen.

echt geweldig! een hele snelle levering en de broeken passen perfect.

ik kwam laatst pas achter the wildflower club en had meteen een broek besteld. en ik was helemaal verliefd op de lengte van de broek!

Enige broeken die perfect zitten.

Bijna al mijn broeken komen van de Wildflower Club omdat de broeken prachtig en lekker lang zijn. Ik ben 1.81m en de broeken zijn de perfecte lengte. Echte aanrader als je opzoek bent naar een lange broek.

Zo ontzettend blij dat er voor mijn lengte super mooie broeken beschikbaar zijn!

Vroeger was ik altijd al onzeker over mijn lengte omdat ik de langste meid was van de klas. Wanneer ik met mijn moeder naar de stad ging om broeken te kopen, werd ik vaak emotioneel omdat niks bij pasten. Sinds dat ik Wildflowers heb ontdekt, merk ik dat ik minder onzeker ben geworden doordat ik mooie broeken kan aanschaffen die ik normaal gesproken nooit had kunnen halen vanwege de lengte. Super blij met Wildflowers!

Ik ben erg tevreden over de broeken die ik besteld heb.

Ik bestel hier best vaak broeken, omdat ik zelf 1,80 m ben. Ze zitten lekker. :)

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)