Het is de perfecte tall store, broeken zijn lang genoeg tops of shirts hebben lange mauwen en ook de jassen zijn helemaal tall proof. Als er iets is met een bestelling reageren ze mega snel, op insta maar ook over de mail. Een super klantenservice. Ik ben altijd erg tevreden als ik bij the wildflower club bestel <3

Eindelijk broeken die mij passen

Nog nooit mooie broeken gehad die me ook daadwerkelijk passen. Gelukkig mens. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende aankoop :)

Eindelijk passende kleding!

Voor het eerst in mijn leven kan ik leuke kleding shoppen, die ik daadwerkelijk goed pas. Helemaal blij!

Fantastisch!!!

Ik heb nu al meerdere malen besteld bij de Wildflowerclub, de broeken zijn eindelijk lang genoeg voor mij!! De maten van modellen op de foto’s staan duidelijk aangegeven wat het makkelijk maakt om jou ideale maat te kiezen. Echt super blij met mijn mooie broeken!

Perfekt voor meisjes/ dames met een langere lengtemaat!!!

Wat mijn dochter zei: " Mama, die kleding voelt zich alsof het op maat gemaakt is, de armen zijn lang genoeg, zalig!!!" Bovendien betaalbare Mode en snel geleverd, ook naar Duitsland. Ik zou zeggen doe zo voort , en graag ook kledij voor mannen ;-). Top

Zelfs een 46 jarige moeder wordt er blij en hip van!

Mijn dochter van 20 jaar koopt hier regelmatig haar broeken en is super tevreden. Op haar aanraden ook wat broeken gekocht en ben er super blij mee. Zelfs mijn zoon van 17 (behoorlijk kritisch) vond de broeken top staan

Prachtige jeans voor mijn lengte!!

Ik ben 1,81 en deze broek zitten als gegoten!! Prachtige pasvorm en echt de perfecte lengte:) Enorm blij mee! Bedankt<3

Hele fijne broeken eindelijk iets in mijn maat!

De perfecte lengte en pasmaat. En keuze zat!

Goede kwaliteit snelle levering

Hele goede ervaring met de Wildflower Club, snelle levering en mooie kwaliteit kleding. Heb altijd moeite met broeken kopen maar hier is het geen probleem meer en zijn de broeken soms zelfs te lang! Heel blij dat ik deze website ontdekt heb.

Meeega lange jeans!

Super snelle levering en de broek zit als gegoten. Normaal gesproken altijd moeite met het vinden van broeken die lang genoeg zijn en deze valt tot helemaal op de grond! Super blij mee en zit veel stretch in! :)

Lang(er) zijn en gewoon een broek kunnen kopen

Ik ben blij met de ruime keuze broeken. Alle maten staan erbij dus je weet al dat een broek zal passen, heel fijn!

Hele fijne broeken voor lange meiden!

Ik ben 180 en heb vrij lange benen maar dat is geen probleem meer! Dankzij the Wildflowerclub heb ik een uitgebreide garderobe aan broeken! De broeken zijn leuk, zitten lekker en zijn lang! Zou het alle lange meiden aanraden

Kei goed!

Mooie lange broeken, goede pasvormen. En niet onbelangrijk..fijne prijzen!

De broeken zijn mooi en lang genoeg!

Ik scrolde op TikTok en kwam een reclame tegen, ik zag dat meiden van 1.90 en langer een broek aan hadden die hun prachtig stond! Dus twee broeken besteld en ongelooflijk, de lengte perfect (ik ben 1.88) sommige zelf te lang maar dit vind ik juist mooi! Ook bij mijn rug sluit de broek heel goed aan, door mijn bolle billen en holle rug staan broek vaak af, de broeken van the Wildflower Club doen dit niet. Ik heb inmiddels mijn 4e en 5e broek gekocht, ben er heel blij mee!

De broek die ik onlangs gekocht heb zit prachtig. Hij is lang genoeg en er zit een beetje stretch in waardoor hij enorm comfortabel zit.

Trouwe klant bij de Wildflowerclub.

Sinds ik de lange broeken heb ondekt, draag ik niet meer anders. Vind alleen de retourkosten hoog, helemaal nu je per product extra moet betalen. Jullie maten verschillen erg in de broeken. De ene spijkerbroek draag ik M, de ander weer L. Ik bestel dus vaak meerdere maten maar moet nu veel retourkosten betalen. Dit weerhoud mij wel van bestellen…

Fantastische kleding!

Voor de 2de keer besteld en het zijn zulke mooie broeken! Zelfs iets te lang en dat heb ik nog nooit mee gemaakt, en ook makkelijk intekorten als je handig ben met naald en draad. Mijn collectie is weer aangevuld! (:

Einfach unglaublich

Die Bestellung war super schnell da und ich war echt begeistert über die Qualität der Produkte, außerdem war es das erste Mal in meinem Leben dass die bestellten Hosen auf Anhieb gepasst haben und lang genug für mich waren. Liebe Grüße aus Deutschland

Mooie broeken van goede kwaliteit, snelle levering en eindelijk broeken op lengte! Heel fijn.

Mooie kleding, maar afwerking kan beter.

Snelle bezorging en de kleding ziet er mooi uit. De prijs is prima, maar de kwaliteit kan beter. Ik had een wollen kledingstuk gekocht, maar de knoopjes sluiten slecht doordat de knoopsgaten te groot zijn.

De perfecte lange broeken met een geweldige fitting, ILOVEIT!!!

Super levering, geweldige broeken, zitten mooi, meer hoef ik niet te zeggen gewoon perfect!!

Top broek!

Heerlijk zittende broeken die allemaal op maat vallen. Geen gedoe en snelle levering. Echt een aanrader

Zo blij als een kind

Mijn eerste bestelling ontvangen en er gaan er zeker méér volgen. Heerlijke broek, voor het eerst van mijn leven zonder enige twijfel lang genoeg. Hopelijk eindigt hiermee mijn troosteloze zoektocht naar lange lange broeken. Snel bezorgd, netjes verpakt.

Perfecte broek

Perfecte broek voor een perfecte prijs met een perfecte pasvorm. Wat wil je nog meer. Ga zeker nog meer broeken bestellen.

Wunderbare Entdeckung!

Ich habe the Wildflower Club zufällig auf TikTok entdeckt und muss sagen, das sind die besten Jeans die ich jemals gefunden habe. Ich hatte mir zuerst nur eine, dann direkt noch zwei weitere Jeans gekauft. Absoluter Hammer!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)