Heel tevreden.

Ontzettend blij eindelijk een fijne webshop te hebben gevonden waarvan de broeken ook echt lang genoeg zijn! Ook heb ik snelle reactie van de klanten service.

Hele fijne broek

De broek zit perfect, altijd lastig om lange broeken te vinden. Gelukkig past deze perfect en ben er echt super blij mee!

Eindelijk lange én leuke broeken gevonden!

Ik heb altijd moeite met het vinden van broeken die lang genoeg zijn en ook nog leuk en trendy zijn. Sinds ik the Wildflower Club heb gevonden wil ik niet meer terug. Zoveel leuke broeken die super lang vallen! En ze hebben ook nog blazers en tops met extra lange mouwen voor mijn lange armen. Ik ben dus super tevreden!

Goede service, maat viel voor mij niet goed

Heb hier een denim jeans besteld. Heel mooie kwaliteit en mooie wassing. Maat S zat echt te krap bij m'n heupen dus geruild voor M. Heel vriendelijke service! Maat M zat perfect bij m'n heupen maar echt veel en veel te wijd bij m'n taille. Erg jammer!

Fijne webshop, vooral extra tal!

Zelf struggle ik al hele lange tijd met goede en mooie broeken vinden bij mijn lange lengte. Toen ik jullie webshop een keer voorbij zag komen en jullie lange broeken zag, heb ik gelijk 2 spijkerbroeken gekocht om te proberen. Ze sloten perfect aan en waren erg lang. Als ik lange broeken zoek neem ik voortaan vaker een kijkje op jullie webshop!

Prachtige mooi lange én betaalbare broeken voor de lange vrouw!

Sinds een paar weken de Wildflower Club ontdekt. Met mijn 1.86cm perfect qua lengte. Daarnaast bij vragen een zeer snelle reactie per mail. Voor mij echt een toevoeging in mijn garderobe:) Btw ook echt een snelle levering wat fijn is!

Perfecte lange broek!

De broeken die ik heb besteld hebben de perfecte lengte. Daarnaast zijn ze betaalbaar en van goede kwaliteit.

Top! Perfecte lengte voor iemand zoals ik die 1.78m is.

Ik ben 1.78m, en deze broek heeft de perfecte lengte. Was in eerste instantie niet helemaal goed kwa maat. Contact opgenomen omgeruild. Fijn contact!

Super snelle levering en eindelijk goed betaalbare, lange broeken

Heb inmiddels meerdere broeken gekocht en ben er echt heel blij mee. Ze zijn echt heel mooi lang (ik ben 1.90 meter). Daarnaast wordt het de volgende dag geleverd en is het betaalbaar.

Geweldige broek

Ik ben al zo lang opzoek naar goede broeken die lang genoeg zijn. Met mijn 1,84 meter is dat vaak wel een opgave, maar deze broek komt bij mij tot op de grond. Het is echt een geweldige broek en ik ben er zo blij mee!

Eindelijk écht een lang broek

Heel erg blij met de lengte van de spijkerbroek en pantalon, tevens mooie kwaliteit!

Perfect voor lange vrouwen! Eindelijk een merk die snapt wat jonge lange vrouwen willen, mooie passende kleding. Top kwaliteit en lengte! Heb het al aan meerdere lange vriendinnen aangeprezen

Perfecte lange broeken voor lange meiden!

Ik heb vaak genoeg dat broeken mij veel te klein zijn en ik echt hoog water heb. Dankzij the wild flower club, heb ik de perfecte lange broeken gevonden! Ik ben vooral fan van de pantalons en heb ze in meerdere kleuren ingeslagen. Deze broeken zitten echt perfect!

Top kwaliteit

De leren broek is van goede kwaliteit. Ik ben zelf 1.83 en de broek is lang genoeg. De broek komt tot aan het eind van mijn schoen.

Stijlvol en lang genoeg!

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe broek (pantalon) van The Wildflower Club! Hij is niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens lekker lang, wat normaal gesproken moeilijk te vinden is. Ik kan niet wachten om hem te dragen tijdens de feestdagen en mijn outfit extra gezellig, mooi en chique te maken! Bedankt, The Wildflower Club!

Eindelijk een mooie jeans kunnen vinden die lang genoeg is! En ook nog eens snelle verzending :)

Al meerdere broeken van the wildflower club in mijn kast hangen. Zo blij mee! Eindelijk lang genoeg voor mijn 1.85. Volg ze al sinds begin van het jaar op instagram en komen vaak leuke nieuwe dingen online. Zeker aan te raden!

Goede kwaliteit én service

Ik heb nu 2 tall jeans met stretch waar ik super tevreden over ben. Lubbert niet uit en blijft na het wassen goed! Als je mailt reageren ze snel én denken met je mee en komen eventueel met een passende oplossing. Complimenten!

Een pantalon besteld

Ik heb laatst een pantalon besteld bij jullie en deze vond ik erg mooi. Het was een mooie stof en mooi lang precies wat ik nodig had! Helaas had ik hem in een maat te groot besteld en wilde ik hem in een maatje kleiner. Hiervoor moest ik hem retourneren en kwam ik erachter dat ik daar 6 euro voor moest betalen, dit vond ik erg jammer.

Erg fijn!

mooie broek die precies lang genoeg was voor mij!

Geweldige kleding voor lange meiden

Sinds ik de wildflower club heb ontdekt, koop ik nergens anders meer mijn broeken. Keer op keer slaag ik hier. Dikke tip voor meiden met lange benen zoals ik.

Simpel weg perfect!

Ik ben zelf nog niet heel lang (1.77) maar ik heb lange benen en het vinden van broeken was altijd een struggle. Toen zag ik dit bedrijf op TikTok voorbij komen en heb toen besteld, inmiddels zijn we 4 broeken en wat andere dingetjes verder en het zit allemaal perfect! Sinds de eerste keer hier een broek gekocht te hebben heb ik niet meer ergens anders een broek gekocht. Ik kan hier gewoon bestellen en zeker weten dat het de broek goed zit! Zeker een aanrader!

Mijn eerste bestelling was ontzettend snel verstuurd en de broeken zijn top! Met mijn lengte 1.83 hoef ik nu niet langer te zoeken naar de ideale broek. Met de levering van mijn tweede bestelling is iets fout gegaan maar daar word ik momenteel heel vriendelijk bij geholpen! :)

Super fijn!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn, zelfs een beetje te lang! Ben echt blij. Ze zitten ook echt mooi/fijn. Lekkere stretch ook. Super tevreden!

Top producten!

Snelle verzending en goed kwalitatieve broeken. Ik ben zelf 1.85m en altijd op zoek naar goede broeken met een goede lengte en deze broeken zijn perfect!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)