Mooie kleding en super snelle levering!

Mooie kleding en super snelle levering!

Fantastisch! Geen fishing, probeer het aub een keer uit als je lang bent

Ik was oprecht ZO sceptisch - je hebt tegenwoordig superveel fishing sites en ik vertrouw eigenlijk alleen dat handjevol websites als Zara, Zalando en Asos (Tall) als het gaat om online bestellen. Ik ben 1,87m met hele lange (smalle) benen. Eigenlijk was het allemaal net niets, de XL te breed en maar soms net lang genoeg, de L alweer te kort. Bij de Zara kun je het helemaal vergeten, om van te janken af en toe. Maar de broeken van Wildflower zitten mij, no joke, als gegoten. Ik kan zelfs mijn eigen maat M nemen omdat de lengte toch goed genoeg is, maar met een L valt de spijkerbroek ook nog eens in meerdere lagen (!) op mijn schoen. Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt. DIT IS GEEN FISHING, maar een FANTASTISCHE site als je lang bent en ook gewoon mee wilt met de trends.

Erg blij met de lange broeken!

Ik ben zelf 1,88 en ben zo blij met jullie broeken. De meeste broeken vallen goed qua lengte. De pantalon is wel wat aan de korte kant en vind ik ook persoonlijk tegenvallen ivm de kwaliteit. De keren dat ik bij jullie besteld heb, had ik het ook snel in huis. Erg tevreden hierover! Wat ik persoonlijk wel tegen vind vallen zijn de verzend- en eventuele retourkosten. En dat er dan bijv. 2 weken later weer een nieuwe collectie (broek) binnenkomt, wanneer je net een bestelling hebt gedaan

Perfecte pasvorm en lengte

2 leuke spijkerbroeken besteld! Dit was mijn eerste bestelling en ben er super blij mee. De broeken zitten heerlijk, hebben een mooie pasvorm en zijn lekker lang voor mijn 1.80.

Eindelijk een goede broek!

Jaren lang met broeken gelopen die te kort waren of niet mooi aansloten. Nu eindelijk een broek gevonden die lang genoeg is en die ook nog eens goed aansluit! Ik zal de broeken aan iedereen aanraden.

Zooo leukkk!!

Hooiihooiii Ik heb de glitter top in het donkerblauw, hij is zoo leukk! Hij kwam ook echt super snel binnen! De top haakt wel soms achter, maar dat hebben ze ook gezegd in de beschrijving! Super liefff dat ze dat in de beschrijving zeggen! Maar voor de rest is de top echt perfect! De lengte is top, en hij is precies zoals op de foto’s! Die pailletten zijn zo leukkk!! Echt een aanrader! Echt een leuk bedrijffff!!! Groetjesss Wiekeee

Fijn die lengtematen! Maar het valt allemaal erg klekn

Niet echt lekker voor mijn zelfvertrouwen dat ik bijna alle broeken moest retourneren omdat ze te strak waren bij mijn buik. Waar ik normaal prima weg kom met een L/XL of een 32/36 paste helaas geen enkele spijkerbroek dicht. Ook nog extra zuur dat de retour kosten dan ook nog eens voor mijn rekening zijn Dus helaas! Leuke broeken maar niet voor mij

Super goede, mooie, lekker zittende broeken en tops

Ik krijg mijn bestelling altijd snel binnen. Er is een erg goede communicatie binnen het bedrijf en jou als klant. Ook zijn het leuke items en zitten ze erg lekker.

Super goeie service !

De site en service is prima in orde. Als je wat besteld is het binnen 1 of 2 dagen binnen. Wat heel prettig is dat de retouren makkelijk terug te brengen zijn omdat we in de buurt wonen. Het retour bedrag is ook snel weer op de rekening. Het zou leuk zijn als er nog 1 maat groter aan de broeken kan worden toegevoegd. De modellen zijn smal en lang waardoor ik net iets te kort kom in de taille. Lengtes helemaal goed! Meiden ga zo door!

Erg prettig

Goede service en goede kwaliteit van de producten. Eindelijk een broek die niet te kort is, erg blij mee.

Mooiste en langste broeken ooit!

Ik heb vorige week voor het eerst bij The Wildflower club besteld en ik ben zo blij! Eindelijk een broek die lang genoeg is en tot de grond komt. Ik had de Lize pants besteld en deze is echt geweldig! De broek zit fantastisch en is van goede kwaliteit (de stof is mooi dik). Ik krijg er super veel complimentjes over en iedereen vraagt steeds waar ik de broek heb gekocht. Ook is de service fijn en zijn de meiden erg behulpzaam. Ik ga hier zeker nog meer broeken kopen!

Mooie lange broeken van goede kwaliteit

Enorm blij met de broeken van de Wild Flower Club. Hele mooie kwaliteit, perfecte lengte waar ik veel complimenten over krijg!

Beter kan niet!

Ik ben een lange meid van 1,83. Ik had altijd struggles met het vinden van een broek die lang genoeg was, aansluit en gewoon heerlijk zit. Nu ik een aantal broeken heb ben ik gelukkig en voel ik mij zelf fijn in de broeken!

Fantastisch!

De broeken zijn fantastisch, ik ben erg lang en was altijd al opzoek naar de perfecte broeken voor mij lengte, dankzij jullie heb ik nu wel 4 goeie broeken!

Super mooie en lange broeken, snelle levering

Vaak sluiten broeken die ik bestel of in de winkel pas niet mooi aan, of zijn te kort, maar deze zitten perfect! Voor het eerst besteld en gelijk 3 broeken gehouden. Daarna gelijk nog een bestelling gedaan! Ze zijn lang genoeg en er zit stretch in, waardoor ze mooi aansluiten. Eindelijk een kleding zaak waar ik de broeken pas, ik ben fan!

Lange broeken met lange lengtemaat voor lange vrouwen/ meiden

De broeken zijn echt lang. Ben 1.90 cm en de pijpen konen tot aan de grond met mijn schoenen aan. Super!

Super snel en goed!

Tegen gekomen via insta, een leuke top besteld en een dag later al binnen!!

Helemaal top

Ze doen echt alles voor hun klanten. Voor het eerst in mijn leven een broek die te lang was en paste. Daar wordt een mens zo blij van!!

echt super goed!

hele fijne webshop en super leuke broek

Hele goeie ervaring

Ik was al een lange tijd op zoeken naar echt lange broeken toen ben ik via tiktok hier terecht komen en deze broeken zijn zo mooi lang en zitten prachtig

Eindelijk een tall girl webshop!

Hoe blij kun je zijn? Een shirtje met extra lange mouwen! Of een cropped shirtje die niet tot onder de bh komt. Deze webshop is 100% tall girl (1.87cm hier). Ik ben positief verrast en zal zeker hier weer bestellen.

De broeken zitten als gegoten. Extra lang en mooi aansluitend bij mijn (holle) rug, haha!

Omdat ik lang ben en dun, was het vaak een raadsel welke broek mij als gegoten zou zitten. Maar de broeken van The Wildflowerclub zitten perfect. Extra lang en het sluit mooi aan bij mijn (holle) rug. Vaak staan broeken bij mij open, aan de achterkant.

EIN-DE-LIJK HIPPE BROEKEN MET LENGTE

Zo zo zoooo blij dat ik deze website heb ontdekt. Eindelijk hippe kleding die ook voor meiden met lange benen leuk zijn. Soms is het lastig om met de mode mee te gaan, helemaal nu de extra lange broeken helemaal in zijn. Maar aan dat probleem is door Wildflower een eind gekomen. Kreeg zoveel complimenten op mijn broek (ook van de hippe 20ers ;)..) dat ik meteen een 2e kleur heb besteld. Happy me!

Geweldig! Nog nooit broeken gehad die zo mooi vielen. Eigenlijk zelfs te lang ahah.

Ze zitten zo mooi. Kwaliteit is zeer goed! Begint wel wat te pluizen na wasbeurten. Maar draag de broeken ook super veel. Dus dat is ook wel logisch. Maar zeker een aanrader.

Fantastische broeken!

Ik ben zelf 1.82m en vind het er lastig om broeken te kopen. Meestal passen ze niet of zijn ze ontzettend duur. Ik zag The Wildflower club op tiktok voorbijkomen en was benieuwd naar de prijs van de broeken en vooral de lengte. Ik had een bestelling geplaatst en de volgende dag was het al bezorgd! De broeken sluiten echt perfect aan en zijn ook nog een betaalbaar! Ik zou hier zeker nog een keer bestellen!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)