Geweldig!

Ik ben 1,81 met lange benen en heb altijd moeite met het zoeken naar lange broeken. Deze broeken zijn lang genoeg en zitten ook echt geweldig! Heb er meteen 3 besteld.

Super fijne broeken voor lange meiden!

Broeken vinden is altijd een ding. Alles is te kort of te wijd. Nu heb ik eindelijk een webshop gevonden met mooie, lange en fijne broeken. De levering is snel, dus dat maakt het allemaal nog fijner.

Eindelijk een broek met lengte maar die ook gewoon goed aansluit

Perfect ik heb altijd broeken die te kort zijn maar als je dan van de tall besteld niet goed aansluiten dat is hier totaal niet het geval is echt perfect

Item nog niet ontvangen

Ik heb mijn items nooit ontvangen.. DHL geeft aan dat het geleverd is, maar heb nooit een pakket ontvangen. Gemaild en ze zijn bezig met een onderzoek voor mij. Goede communicatie! Ik hoop dat mijn pakket terecht komt!

Super fijne broeken!

Ik ben 183 en de broeken zitten echt heerlijk. Ze zijn super lang en valt bij mij helemaal over m’n schoenen.

Broek passen perfect voor lange benen! Fantastisch

Ik heb altijd strijd met mijn lange benen maar love de broeken van wildflowerclub die prachtig zitten.

Top prijskwaliteitsverhouding.

Eindelijk mooie lange pantalons besteld voor een goede prijs ! Makkelijk te combineren en zitten heel lekker. Ga hier zeker vaker bestellen. Verzending was daarnaast ook heel erg snel.

Super mooie shirtjes

Shirts zitten prachtig en de wollen trui is heerlijk warm! Bedankt! Ben heel blij met mijn aankopen!

Fantastisch!

Het is voor mij altijd al lastig geweest een een mooie broek te vinden die ook lang genoeg is. Ik ben zelf 1,84m lang. Nu heb ik eindelijk een hele leuke we shop gevonden met super leuke broeken. Ik ben heel erg te tevreden met mijn aankoop. Mega goede service en de volgende dag in huis. Ik ga zeker meer broeken hier bestellen!

Eindelijk perfect passende broeken voor lange meiden bij The Wildflowerclub!

Ik ben enorm onder de indruk van The Wildflowerclub. Als een lange meid van 1.77m, heb ik altijd moeite gehad om broeken te vinden die écht lang genoeg zij en goed passen. Deze webshop belooft broeken voor lange meiden, en ze leveren absoluut! Het aanbod aan tall broeken is geweldig. Ik bestelde twee broeken en was aangenaam verrast door de kwaliteit van de stoffen en de pasvormen. Wat me het meest verbaasde, was dat de broeken voor mij zelfs iets te lang waren. Dit gebeurt mij bijna nooit! Het bestelproces was simpel en de levering was snel en efficiënt. Al met al, The Wildflowerclub is een top webshop voor lange vrouwen op zoek naar stijlvolle, goed passende broeken. Ik zal hier zeker weer bestellen en kijk uit naar hun eventuele nieuwe collecties.

Aanrader!

Echt altijd gestruggeld met het vinden van mooie en leuke broeken die lang genoeg zijn, goed zitten en niet te duur zijn. De broeken van de wildflowerclub waren al een paar keer voorbij gekomen en ik dacht, lets try!! Vanaf nu is dit mijn nummer 1 plek van het scoren van leuke broeken! Kan niet wachten tot er nieuwe broeken in het assortiment komen :) lekker bezig meiden

Echt een aanrader voor lange meiden!

Pas geleden 2 pantalons besteld, ze passen perfect! Ben zelf 1.82 en zelfs de lengte is voor mij echt perfect. Hij valt net iets over mijn schoenen heen. Ga zeker vaker bestellen bij The Wildflower Club en raad het alle lange meiden aan!

Geweldig!

Eindelijk de perfecte broeken gevonden voor mijn lengte. Ze staan prachtig, echt super blij mee!! Ik ben fan geworden van The Wildflower Club.

Super leuke en kwalitatieve kleding!

Omdat ze niet alleen kleding verkopen, maar een hele ervaring bieden. Elke outfit is als een handgeplukt boeket, zorgvuldig samengesteld om jouw unieke stijl te weerspiegelen. Het is alsof je elke keer dat je hun kleding draagt, een wandeling maakt door een prachtige bloementuin vol kleur en geur. Dus eigenlijk koop je niet alleen kleren, maar investeer je in een bloeiende garderobe-ervaring!

Hele fijne ervaring

De verzending van mijn wildflower pakketje was heel snel verzonden en bij dhl ook De tall jeans zit heerlijk

Hele leuke webshop

Hele snelle levering + reactie. Top webshop. Ga zeker vaker bestellen

Slecht

Mijn broek is te groot en wil een nieuwe bestellen maar voor terugsturen moet je 6,7 betalen vind dat erg duur, en als ik dan weer een nieuwe moet bestellen ben ik weer 5 euro aan verzend kosten kwijt.

Snelle levering van top producten

Goede producten die geschikt zijn voor langere meiden van boven de 1,80m. Eindelijk een adresje gevonden voor broeken die daadwerkelijk lang genoeg zijn. Met mijn 1,85m is dit namelijk altijd drama. Zeer tevreden en inmiddels een echte vaste klant.

Perfecte pasvorm en lengte

Twee broeken gekocht, jeans en pantalon. Zitten beide perfect. Jeans van stevige stretch denim. Materiaal van de pantalon voelt misschien ietwat dun en is wat kwetsbaarder (voor haakjes en ogen enzo). Ziet er overigens ontzettend goed uit als ik hem aan heb, dus verder helemaal blij mee! Zeker met mijn lengte (1.83) mn nieuwe vaste adresje

Happy girl

Ik ben zo blij dat ik deze site heb ontdekt! Mijn eerste broek van hier is een feit en ik weet zeker dat er meer bestellingen aan zullen komen! Ik heb de leren broek gekocht en draag hem echt elke dag. Hij zit heerlijk en is meeeega lang! Heb het gelijk aan m’n (lange) vriendinnen verteld! :)

Perfect match!

Via Instagram maakte ik voor het eerst kennis met The Wildflower Club. Eerlijk gezegd vond ik het allemaal een beetje te mooi klinken om waar te zijn. Ik ben zelf 1,83 meter lang en ken het probleem maar al te goed dat de meeste broeken helaas altijd net iets te kort zijn. Nadat een vriendin die ook best wel lang is mij vertelde over haar bestelling bij The Wildflower Club, wilde ik de online shop ook heel graag uitproberen. En ik ben helemaal enthousiast! Ik ontving mijn pakket al na één dag en zowel de broek als het shirtje pasten perfect en waren precies zoals beschreven. Vanwege een nabestelling heb ik ook nog contact opgenomen met de klantenservice, die supersnel reageerde en erg vriendelijk en behulpzaam was. Voor zover ik weet is het een klein familiebedrijf dat is opgericht door twee zussen. Super leuk! Dat was zeker niet mijn laatste bestelling! Aan alle lange meiden en vrouwen die nog twijfelen: Wacht niet te lang! :-)

Zooo blij met lange broeken!

Waauw, eindelijk een brand met lange broeken én stretch! Zooo blij mee!!

Echt een super lengte

Na mijn jarenlange zoektocht naar een broek die lang genoeg ik voor mijn lengte (1,84) heb ik het eindelijk gevonden! Ik ga nooit meer broeken in de winkels kopen. Mooi lang en goede kwaliteit. Ze zitten top en hebben een lekkere stretch waardoor die perfect aansluit. Echt super blij. Dikke aanrader!<3

Beste kleren en service!

Bij The Wildflower Club koop ik tegenwoordig al mijn broeken lang genoeg, zo lang naar op zoek geweest! Een keer is een broek wat gekrompen in de was, na een mailtje aan de klantenservice kreeg ik een kadobon. Het was erg netjes opgelost!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)