Super positief

Duidelijke site en producten voldoen aan de omschrijving. Super blij met de producten.

Geweldig! Snelle levering en goede kwaliteit.

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en ook nog eens super lekker zitten! Snelle levering en genoeg updates.

Top webshop voor lange meiden :) l

Ik ben zelf 177 cm en struggle heel vaak met broeken maar nu ik deze webshop ken is het veel gemakkelijker. Je hebt hier echt van alles en dat is gewoon top. Ik ga hier zeker vaker bestellen <3 en het is ook nog is vet snel binnen

Wat een uitkomst!

Momenteel bestaat heel mijn kledingkast uit broeken van The Wildflowerclub. Ik ben 1.75 m maar mijn benen zijn in verhouding veel langer dus al mijn broeken waren altijd te kort. Paar maanden geleden besloten het toch te proberen en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Broeken die echt ECHT, lang genoeg zijn. Maar bovendien ook mega leuk zijn. Ik zal hier nog heeeel lang shoppen! Thanks Kim en Jet!

Prachtige webshop, duidelijke info en supermooie broek!

Via TikTok ben ik als lange meid geinfluenced en werd ik naar de website van The Wildflower Club gelokt. En wat ben ik daar blij mee!! Super mooie en duidelijke webshop met goede informatie over bijv. het materiaal en de maten. Ik heb zelf nog even gemaild omdat ik twijfelde over de maat en kreeg supersnel reactie met goed advies. Uiteindelijk dus een broek besteld, die snel in huis was en als gegoten zit!! Heel blij mee want ik heb altijd problemen met het vinden van een goede broek (lang genoeg, smalle taille en dikkere benen). Ik ga de broek nu dus in alle kleuren bestellen! En zal zeker vaker terugkeren naar de webshop. Kortom: fijne service en mooie spullen. Aanrader!

Snelle verzending en product voldoet aan verwachtingen

Broek zit mooi en is mega lang.

Fantastisch geschenk voor lange meiden

Ik ben zoooooo blij met deze broeken. Mijn hele volleybalteam is fan, eindelijk geen blote enkels meer!!! Wij willen niks anders meer!

Uniek

Eindelijk heb ik een broek gevonden met veel stretch en de goede lengte! Je kunt de broek makkelijk op maat knippen dus echt helemaal top!

Hele fijne broeken voor lange meiden!

Valt echt mooi over je schoenen en echt hele goede kwaliteit!

Echt super goede kwaliteit. Ik ben zelf 1.80 en alle broek vallen perfect!!

Ik heb al meerdere keren besteld en ben echt super blij met alle kleding. Ik zeg bestellen maar!!

Amazing

Het pakketje komt super snel binnen! Ik heb lange benen en kan never nooit broeken vinden die goed passen en ook nog eens lang genoeg is. De pantalons van de wildflowerclub zijn fantastisch! sluiten mooi aan en vallen gewoon over mijn schoen. Een bepaalde spijkerbroek die ik bij deze site heb besteld daar loop ik letterlijk boven op en dit heb ik echt nog nooit gehad. Ik raad iedereen met lange benen het aan om een broek te proberen van de wildflowerclub. Ik heb al nog meer broeken op het oog en ga er zeker nog wat bestellen! Love ittt

Goede kwaliteit en snelle levering

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn! Vaak is lengtemaat 34 nog te kort en deze broeken zijn echt een uitkomst. Heel erg blij mee!

Perfecte lange broeken

Ik heb altijd moeite met het vinden van broeken die voor mij lang genoeg zijn (ik ben 1,80) en deze broeken zijn echt perfect:)) mijn nieuwe favorieten

Eindelijk een broek die lang genoeg is!

Ik ben 1.80 en kan nooit mooie broeken vinden die lang genoeg zijn en ook nog voor een mooie prijs!

Gigigamazing

Wauw! In een woord. Wat zijn dit prachtige kledingstukken. Ik heb nu al 3 broeken hier vandaan en ze zijn allemaal perfect. Ik ben ern lang meisje en ik kan nooit de perfecte lange broek vinden. Meestal dnek ik het gevonden te hebben maar dan valt hij net niet mooit dus moet ik de onderkant losmaken zodat hij langer wordt de struggle is real;). Daarom ben ik super blij met deze website ik had ook dieraden een keer besteld maar eentje kwam een beetje verdraaid aan door de post. Ik had een berichtje gestuurd en kreeg direct antwoord met dan ik gelijk mijn geld terug kreeg! Echt top service wil zeker nog een keer bestellen!!!!

Top!!!

Zo blij met mijn broeken. Ze zijn lekker lang. Ik ben 1.90 en ze bij mij altijd net te kort terwijl ze toch voor lange vrouwen zijn. Deze zijn dus TOP!!!

Fantastisch super mooie kleding en snelle levering.

Ik heb nu al een aantal broeken besteld en de broeken zijn echt perfect. Lekker veel stretch en super goede kwaliteit. Ook erg snelle levering en retour. Als er iets is met je bestelling helpen ze je heel goed en vriendelijke samen kom je tot een goede oplossing! Dus als je nog niet wat heb besteld doe het snel!!

Ik ben enorm blij dat ik jullie ben tegengekomen. Ik ben voor een dame best lang en vooral lange benen. Ik ben 1,82m en heb eindelijk door jullie website broeken gevonden die lang genoeg zijn. Een cargo broek die gewoon lang genoeg is!! Echt topp!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn

Moeite met lange broeken vinden, vaak tall broeken bestellen maar nooit lang genoeg. 2 broeken besteld en beide zijn erg lang en zitten erg fijn.

Broeken zijn top voor lange meiden

Heel veel broeken zijn te kort voor mij en deze broeken hebben de perfecte lengte en zijn voor mij soms nog te lang wat ik juist fijn vind

Eindelijk is broeken passen en kopen leuk!

Op jullie site kan ik gewoon kijken naar welke broek vind ik leuk, in plaats van welke broek is lang genoeg! Top!

Heel fijn contact gehad met de meiden via Instagram. Reageerden snel met duidelijke informatie. Ze dachten echt met je mee. Daarnaast heel blij met de broeken, zitten als gegoten en super dat ze zo lang zijn.

hele leuke broek binnen gekregen perfect voor lange meiden

Ik bestel vaker broeken bij de Wildflower club omdat ik lange benen ik ben tot nu toe iedere x heel erg tevreden over de broeken dus echt top

Ge wel dig

Ik ben zelf 1,85m en heb benen van 1,17 cm lang ik heb nog nooit een broek gevonden die zo perfect over mijn hak valt en er zit een perfecte stretch in echt heb bijna alle broeken al :) echt een aanrader!!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)