Hele fijne ervaring

De verzending van mijn wildflower pakketje was heel snel verzonden en bij dhl ook De tall jeans zit heerlijk

Hele leuke webshop

Hele snelle levering + reactie. Top webshop. Ga zeker vaker bestellen

Slecht

Mijn broek is te groot en wil een nieuwe bestellen maar voor terugsturen moet je 6,7 betalen vind dat erg duur, en als ik dan weer een nieuwe moet bestellen ben ik weer 5 euro aan verzend kosten kwijt.

Snelle levering van top producten

Goede producten die geschikt zijn voor langere meiden van boven de 1,80m. Eindelijk een adresje gevonden voor broeken die daadwerkelijk lang genoeg zijn. Met mijn 1,85m is dit namelijk altijd drama. Zeer tevreden en inmiddels een echte vaste klant.

Perfecte pasvorm en lengte

Twee broeken gekocht, jeans en pantalon. Zitten beide perfect. Jeans van stevige stretch denim. Materiaal van de pantalon voelt misschien ietwat dun en is wat kwetsbaarder (voor haakjes en ogen enzo). Ziet er overigens ontzettend goed uit als ik hem aan heb, dus verder helemaal blij mee! Zeker met mijn lengte (1.83) mn nieuwe vaste adresje

Happy girl

Ik ben zo blij dat ik deze site heb ontdekt! Mijn eerste broek van hier is een feit en ik weet zeker dat er meer bestellingen aan zullen komen! Ik heb de leren broek gekocht en draag hem echt elke dag. Hij zit heerlijk en is meeeega lang! Heb het gelijk aan m’n (lange) vriendinnen verteld! :)

Perfect match!

Via Instagram maakte ik voor het eerst kennis met The Wildflower Club. Eerlijk gezegd vond ik het allemaal een beetje te mooi klinken om waar te zijn. Ik ben zelf 1,83 meter lang en ken het probleem maar al te goed dat de meeste broeken helaas altijd net iets te kort zijn. Nadat een vriendin die ook best wel lang is mij vertelde over haar bestelling bij The Wildflower Club, wilde ik de online shop ook heel graag uitproberen. En ik ben helemaal enthousiast! Ik ontving mijn pakket al na één dag en zowel de broek als het shirtje pasten perfect en waren precies zoals beschreven. Vanwege een nabestelling heb ik ook nog contact opgenomen met de klantenservice, die supersnel reageerde en erg vriendelijk en behulpzaam was. Voor zover ik weet is het een klein familiebedrijf dat is opgericht door twee zussen. Super leuk! Dat was zeker niet mijn laatste bestelling! Aan alle lange meiden en vrouwen die nog twijfelen: Wacht niet te lang! :-)

Zooo blij met lange broeken!

Waauw, eindelijk een brand met lange broeken én stretch! Zooo blij mee!!

Echt een super lengte

Na mijn jarenlange zoektocht naar een broek die lang genoeg ik voor mijn lengte (1,84) heb ik het eindelijk gevonden! Ik ga nooit meer broeken in de winkels kopen. Mooi lang en goede kwaliteit. Ze zitten top en hebben een lekkere stretch waardoor die perfect aansluit. Echt super blij. Dikke aanrader!<3

Beste kleren en service!

Bij The Wildflower Club koop ik tegenwoordig al mijn broeken lang genoeg, zo lang naar op zoek geweest! Een keer is een broek wat gekrompen in de was, na een mailtje aan de klantenservice kreeg ik een kadobon. Het was erg netjes opgelost!

Een bestelling geplaatst voor de meest comfortabele en mooie pantalon, volgende dag al geleverd! En door deze pantalon niet meer in een andere broek willen lopen dus meer bestellen is de enige optie.

Ik heb altijd het probleem dat mijn broeken te kort zijn, als ik dan een goede lengte heb gevonden zijn ze bij mijn heupen weer veels te groot. Deze broek is leuk voor een feestje maar ook gewoon voor een dagelijkse outfit. Het enige jammere is dat de steentjes vrij snel loslaten, gelukkig zitten er zoveel op dat het niet opvalt!

Top voor meiden met lange benen!!

Bij de Wildflower club schop ik graag, omdat ze niet alleen kleding verkopen, maar een hele ervaring bieden. Elke outfit is als een handgeplukt boeket, zorgvuldig samengesteld om mijn unieke stijl te weerspiegelen. Het is alsof je elke keer dat je hun kleding draagt, een wandeling maakt door een prachtige bloementuin vol kleur en geur. Dus eigenlijk koop je niet alleen kleren, maar investeer je in een bloeiende garderobe-ervaring!

Super goed

Het was snel verzonden, goeie kwaliteit

Super fijne broeken!

Ik ben 1.83 en ik heb hier nu 1 pantalon en 3 jeans gekocht. De pasvormen de lengte is perfect! Ik ga voortaan al mijn broeken hier vandaan halen!!

Top broek

Wat een geweldige broek echt heel lang eindelijk

De service was top! De broek was super snel binnen en goed verpakt. De broek zit ook geweldig. Hij is zelfs iets te lang voor mij (185cm) nog nooit gebeurd. Verder zit die als gegoten en is hij erg mooi

Goed!

Het pakket was erg snel bezorgd. Ik had de broek met diamantjes besteld. Deze was erg mooi! Alleen helaas te groot bij de waist voor mij. Ik heb jullie 4 sterren gegeven en niet 5 omdat ik geen bevestiging heb gehad dat jullie het retourpakket hebben ontvangen en ik niet weet wanneer ik het aankoopbedrag terug gestort ga krijgen. Over het algemeen goede service (pakket wordt snel ingepakt en verstuurd) en mooie artikelen! Fijn dat jullie een tall webshop hebben! Alleen jammer voor mij dat de broek ook als ik een maat kleiner dan normaal bestel bovenaan te wijd is. De lengte was top!

Blij

Ik was zo blij met mijn eerste pantalon, dat ik er nog twee heb besteld in andere kleuren. Ik schrok er wel even van dat de ene pantalon wijder zit dan de andere pantalon (terwijl ik dezelfde maat bestelde), maar ik begreep dat dit door het verven komt en dat dit ook vermeld staat op de website. Al met al blij mee!

Waanzinnig!

Na tientallen teleurstellingen van broeken die ik uiteindelijk terug moest sturen omdat ze of te los zaten in de taille of te kort waren. Ben ik nu waanzinnig goed geslaagd bij de Wildflowerclub! Ik had een pantalon en een spijkerbroek besteld en beide zitten ze perfect. Ben helemaal blij!

Dit is mijn beste aankoop van 2023!

Ik ben zelf 183 en heb nog nooit een wijde spijkerbroek gedragen die tot de grond komt. Ik dacht eerst: Daar heb je weer zo een site, ik geloof er helemaal niks van…. totdat me bestelling binnenkwam. De broeken zijn van goeie kwaliteit en precies de goede lengte. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis en was er erg blij mee.

Life changer voor lange meiden <3

Ik ben zelf 1,75 ( ik heb HELE lange benen… benen van 115 cm, heup tot de grond. En even voor jullie beeldvorming, de gemiddelde vrouwen been is 73 cm :/ ) Nooit kan ik iets vinden wat lang genoeg is en bij m’n taille past.. lengte maat 34 is te kort en langer dan dat hangt (voor zover ik weet) niet in de winkels, dat maakt goeie broeken vinden echt heel lastig, maar deze broeken.. WAUW!! Ik was heel sceptisch omdat ik nog goeie broeken heb gehad die lang genoeg zijn en goed bij m’n taille zitten maar ik ben echt positief verrast, ze zitten PERFECT bij de taille en vallen tot de grond. Ik zou dit zeker aanraden! Ik ben zo blij ermee!

De broeken zijn ook écht lang genoeg!

Ik ben heel tevreden over Wildflower club. De broeken zijn ook echt lang genoeg. Vaak is dit bij mij niet het geval. Als webshops zeggen dat het tot 1,90 cm draagbaar is, is het voor mij (1,83 cm) alsnog te kort. Bij wildflower club zijn de broeken lang genoeg en ook nog is een goede prijs-kwaliteit verhouding. Buiten de producten is de service ook goed. Snelle verzending!

Heel Blij! ⭐️

De omschrijving online zijn duidelijk en kloppen. Duidelijke foto’s! En erg blij met mijn nieuwe broek.

Amazing!!!

Zo enorm blij met mijn nieuwe pantalon! Ik als lange vrouw vind het altijd enorm moeilijk om leuke hippe broeken te kunnen vinden die ik pas, maar nu heb ik eindelijk een adresje gevonden! Super blij mee, ik heb jullie gelijk aangeraden aan mijn vriendinnen :))

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)