Hele mooie broeken met perfecte lengte voor mensen die wat langer zijn!

Echt perfect!!!

Ik ben zelf 1.85, en als ik broeken koop zijn ze of te kort, of te wijd bij m’n taille. Maar ik gaf The Wildflower Club een kans en ik ben er echt zo blij mee! Ik heb de straight leg jeans gekocht en ik wil geen andere broek meer aan. Ook de stretch is beter dan verwacht. Als je nog twijfelt zou ik het zeker toch een kans geven.

Perfecte lengte!

Met mijn 1.83m altijd problemen met de lengte en taille van een broek. De iconic straight leg jeans is eindelijk lang genoeg voor mij! Nog iets wijd bij de taille maar verder perfect!

Altijd een struggle voor mij om de juiste broeken te vinden. Ik ben 1,82. Ik heb een pantalon besteld en echt, wauw! Kwaliteit en verzending ook top. Ii ga hier zeker vaker bestellen!

geweldig!

Ik heb altijd vanaf ik klein ben moeite met broeken kopen en dit heeft me vaak heel onzeker gemaakt over mijn lengte. Broeken stonden mij niet hetzelfde als anderen en waren altijd veel te kort. Ik ben zo ontzettend blij dat ik The wildflower club heb gevonden en eindelijk broeken heb gevonden die zelfs mij heel lang zijn. Echt een lifesaver!

Love it!!!

Eindelijk een broek die te lang is! 1.83.

Super mooie kleding!

De broeken van de The Wildflower Club zijn kwalitatief super goed en echt lang genoeg voor meiden met lange benen. De levering is snel, dus helemaal TOP!

Eindelijk weer zelfverzekerd!

Voor een zeer lange periode heb ik moeite gehad met het vinden van broeken die lang genoeg zijn. Ik voelde mij vaak oncomfortabel, omdat mijn broeken gewoon te kort waren. Toen ik The wildflower club ontdekte was ik eerst een beetje sceptisch.. maar dat veranderde meteen toen ik de eerste broek binnen kreeg!! Ik koop sindsdien nooit meer ergens anders een broek.

Fantastisch!!

Ik heb erg lange benen en veel moeite met goeie broeken vinden. Deze broeken zijn super langs en heel veel stretch echt perfect !!

Heel blij mee

Nog nooit een broek gevonden die zo mooi zit qua lengte. Echt super blij mee!

Super positief

Duidelijke site en producten voldoen aan de omschrijving. Super blij met de producten.

Geweldig! Snelle levering en goede kwaliteit.

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en ook nog eens super lekker zitten! Snelle levering en genoeg updates.

Top webshop voor lange meiden :) l

Ik ben zelf 177 cm en struggle heel vaak met broeken maar nu ik deze webshop ken is het veel gemakkelijker. Je hebt hier echt van alles en dat is gewoon top. Ik ga hier zeker vaker bestellen <3 en het is ook nog is vet snel binnen

Wat een uitkomst!

Momenteel bestaat heel mijn kledingkast uit broeken van The Wildflowerclub. Ik ben 1.75 m maar mijn benen zijn in verhouding veel langer dus al mijn broeken waren altijd te kort. Paar maanden geleden besloten het toch te proberen en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Broeken die echt ECHT, lang genoeg zijn. Maar bovendien ook mega leuk zijn. Ik zal hier nog heeeel lang shoppen! Thanks Kim en Jet!

Prachtige webshop, duidelijke info en supermooie broek!

Via TikTok ben ik als lange meid geinfluenced en werd ik naar de website van The Wildflower Club gelokt. En wat ben ik daar blij mee!! Super mooie en duidelijke webshop met goede informatie over bijv. het materiaal en de maten. Ik heb zelf nog even gemaild omdat ik twijfelde over de maat en kreeg supersnel reactie met goed advies. Uiteindelijk dus een broek besteld, die snel in huis was en als gegoten zit!! Heel blij mee want ik heb altijd problemen met het vinden van een goede broek (lang genoeg, smalle taille en dikkere benen). Ik ga de broek nu dus in alle kleuren bestellen! En zal zeker vaker terugkeren naar de webshop. Kortom: fijne service en mooie spullen. Aanrader!

Snelle verzending en product voldoet aan verwachtingen

Broek zit mooi en is mega lang.

Fantastisch geschenk voor lange meiden

Ik ben zoooooo blij met deze broeken. Mijn hele volleybalteam is fan, eindelijk geen blote enkels meer!!! Wij willen niks anders meer!

Uniek

Eindelijk heb ik een broek gevonden met veel stretch en de goede lengte! Je kunt de broek makkelijk op maat knippen dus echt helemaal top!

Hele fijne broeken voor lange meiden!

Valt echt mooi over je schoenen en echt hele goede kwaliteit!

Echt super goede kwaliteit. Ik ben zelf 1.80 en alle broek vallen perfect!!

Ik heb al meerdere keren besteld en ben echt super blij met alle kleding. Ik zeg bestellen maar!!

Amazing

Het pakketje komt super snel binnen! Ik heb lange benen en kan never nooit broeken vinden die goed passen en ook nog eens lang genoeg is. De pantalons van de wildflowerclub zijn fantastisch! sluiten mooi aan en vallen gewoon over mijn schoen. Een bepaalde spijkerbroek die ik bij deze site heb besteld daar loop ik letterlijk boven op en dit heb ik echt nog nooit gehad. Ik raad iedereen met lange benen het aan om een broek te proberen van de wildflowerclub. Ik heb al nog meer broeken op het oog en ga er zeker nog wat bestellen! Love ittt

Goede kwaliteit en snelle levering

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn! Vaak is lengtemaat 34 nog te kort en deze broeken zijn echt een uitkomst. Heel erg blij mee!

Perfecte lange broeken

Ik heb altijd moeite met het vinden van broeken die voor mij lang genoeg zijn (ik ben 1,80) en deze broeken zijn echt perfect:)) mijn nieuwe favorieten

Eindelijk een broek die lang genoeg is!

Ik ben 1.80 en kan nooit mooie broeken vinden die lang genoeg zijn en ook nog voor een mooie prijs!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)