Super enthousiast!

Ik heb altijd moeite met lange broeken vinden en nu komen ze gewoon bijna op de grond zonder schoenen! Sluiten ook bovenin heel mooi aan en goed materiaal :)

Eindelijk een broek die alles heeft!

Eindelijk een broek gevonden die lang genoeg is, gemaakt is van een mooie stof, mooi zit en ook nog eens mega lekker zit! Snelle levering, dus helemaal tevreden en blij met mijn aankoop.

Goede snelle levering, super mooie broek

De broek was snel binnen. Super mooie pantalon en heel lang. Ik ben zelf 1.78 en paste perfect! Ook bij het pakketje goede uitleg over retourneren ! Super leuke kleren.

Helemaal geweldig!!!

In 1 woord geweldig! Mijn dochter is helemaal happy.

Top ervaring!

Ik zocht al maanden de perfecte broek voor mijn lengte,omdat ik lange benen heb en toen kwam de the wildflower club voorbij en meteen sloeg ik over! En ja hoor het zit perfect met mijn lange lengte :) raad het zeker aan voor alle meiden met langs benen!

Zo fijn!!

Zo fijn om eindelijk een webshop te hebben voor grotere dames. De broeken zijn zo fijn om te dragen en ik moet geen schrik meer hebben dat mijn broek te kort is. De klantenservice is goed, ik heb heel erg snel hulp gekregen.

Tevreden

Ik kende wildflower club nog niet, maar kreeg het toevallig als reclame op instagram. Toen kwam ik de Lizzy long sleeve top tegen en gelijk maar zo goed als alle kleuren hiervan besteld, en wauw :) Wat een fijne, mooie shirts! Enorm tevreden mee. Ook de levering was heel snel!

Ontzettend fan

Totaal 4 broeken gekocht en zo tevreden. Jullie hebben me echt geholpen met een probleem wat ik al jaren heb: lengte broeken. Ga zo door!!

Zou willen dat ik het eerder had ontdekt!

Met mijn 1,83, brede heupen en smalle taille is het moeilijk mooie passende broeken te vinden. Maar blijkbaar niet onmogelijk! De broeken van The Wildflower Club zitten perfect! En als leuke bijzaak ook nog leuke sieraden en tops! Love it!

Great quality

I love the tops I ordered so far and necklaces. Tops are good quality and look so chic’

Geweldige service

Snelle levering en ein de lijk een broek die lang genoeg is!!!!

Heel lang gezocht naar een broek die past: mooi aansluit en lang genoeg, en eindelijk gevonden :))) Daarnaast ook nog snelle levering en makkelijk geretourneerd (had meerdere maten besteld) dus topppp!!!!

Helemaal geweldig!

Echt top voor mensen van 181cm! Eindelijk echt lange broeken die heel mooi zitten voor een betaalbare prijs. Bestellingen zitten leuk ingepakt en dus altijd een cadeautje om uit te pakken :)

Perfect!

Ik ben 1,85 en was altijd al opzoek naar de perfecte lange broek. Ik heb deze besteld bij jullie en gelijk gepast toen hij binnen was, hij is echt perfecte lengte en ook nog is veel strech! Echt de beste aankoop voor mij❤️ ik heb gelijk me andere lange vriendinnen een foto gestuurd van deze broek dat ze hem echt moeten gaan bestellen

Geweldig bedrijf

Ik kreeg een broek opgestuurd met een foutje, werd binnen een uur antwoord geven op mijn mailtje en gelijk tot een oplossing gekomen, deze meiden zijn enorm lief en meedenkend. Ben bizar blij dat ik met mijn 185 cm en lange benen in verhouding tot mijn torso eindelijk een broek heb kunnen vinden die perfect past.

Erg blij met mijn aankopen tot nu toe!

Goede kwaliteit en echt perfect voor als je wat langer bent. Daarnaast is de levering snel.

Mooie, lange mode!

Mode die echt lang genoeg is! Duidelijke omschrijving van de producten, erg blij mee!

Kan niet beter heb heel lang gezocht naar goede lengte broeken die ook nog is veel stretcht bevatten dit is precies wat deze broeken hebben ben er echt heeeeeel blij mij kan elke keer niet wachten tot ze weer uit de was zijn

mooie broek

het was een mooie broek zat wel een scheurtje in maar is goed opgelost

Snelle levering, kleding precies op maat ter bevestiging ben zelf 189cm en broeken vallen alsnog tot de grond

Geweldig!

Als lange vrouw struggle ik vaak met het vinden van goede en leuke trendy tall kleding en dan voornamelijk broeken. Tot dat ik jullie tegen kwam. Ze hebben leuke items die ook echt lang vallen.

Deze broek is mijn beste aankoop van het afgelopen jaar!

Ik (1,87 lang) heb altijd veel moeite met het vinden van een pantalon die lang genoeg is. Ik heb de Molly pants in cream besteld (maat L) en het zat gelijk perfect. De broek valt echt als een pantalon, tot halverwege m'n voet. Ik ben enorm blij met deze broek!

Mooie kleding!

Leuke kleding voor langere meiden. Mooie broeken, fijne shirts in 1 woord super!

PERFECT!

Echt altijd een struggle gehad met het vinden van DE perfecte broek. Ik ben 1.70cm maar ik heb vrij lange benen in verhouding. Ik heb een smallere taille waardoor broeken maat S altijd te kort vallen. Ik dacht ik probeer het gewoon, nou het was ECHT het proberen waard. Ik ben helemaal enthousiast. Zodra ze weer op voorraad zijn shop ik gelijk weer een erbij.

Geweldige kleding voor lange dames en snelle levering

Geweldige kleding voor lange dames! Ik zag het al vaak voorbij komen op tiktok de tall jeans maar bijna nergens zag ik ook eentje die een donkere kleur hadden. Deze broek zit echt geweldig nog langer dan ik verwacht had. Ook had ik een topje besteld en die zit ook super fijn en schijnt helemaal niet door! De levering ging ook super snel wat extra fijn was. Alle kleding zit zo fijn vooral als je moeite hebt met kleding te zoeken voor lange dames :))

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)