Goeie site, met hele goede tall broeken.

Hele fijne ervaring gehad met jullie, de bestellingen werden snel verzonden en je werd goed up to date gehouden. De tall broeken zijn echt geweldig en zijn de enige broeken die echt goed bij mij zitten en eindelijk lang genoeg zijn. Echt een top site om te shoppen met hele leuke kleren.

Eindelijk de perfecte broek voor mijn dochter!

Wij hebben zeker al 20 verschillende soorten spijkerbroeken geprobeerd. Overal besteld, verschillende winkels geweest, maar nergens een broek met lange pijpen. Mijn dochter is 1.80, maar heeft hele lange benen. De broeken van jullie zijn echt GE-WEL-DIG! 2 besteld op de gok en ze zitten perfect. Mijn dochter van 14 is super blij en kan niet wachten om nog meer broeken bij jullie te bestellen!

Super fijn!

Ik had echt een super mooie broek besteld! Tall jeans zijn oprecht heel lang! Ik ben zelf 1,81 en hij was voor mij te lang! Helaas was het model niet goed en heb ik hem netjes kunnen retourneren. Ik heb toen een tijdje niks gehoord, contact opgenomen en bleek het dat ik een mail had in mijn ongewenste e-mail! Ik ben alsnog super geholpen en hebben ze mij een track and trace van de retourzending gestuurd!

Eindelijk dé broek gevonden!

Na een jarenlange zoektocht voor een mooie lange broek, toch maar weer die enkel lengte accepteren of nèt niet lengte. Maar toen zag ik jullie advertentie voorbij komen op Instagram. Zou het dan toch?? Wat een snelle service, en ja! Eindelijk dé broek gevonden! En lang!! Super blij met de kwaliteit, de snelle service en de fantastische broek! Heb direct mijn mede lange-benen-vriendinnen geïnspireerd!

Geweldige broeken voor lange meiden!

Ik ben zelf 1.83 en elke broek van the wildflower club valt perfect bij mij. Zeker aan te raden.. vooral de donkergrijze straight leg jeans. Hier zit super veel stretch in en zit hierdoor fantastisch :)

Eindelijk: alles wat ik zocht!

Ik ben vrij lang, 1.78. Voor mij was het dus altijd een drama om broeken te kopen die mooi zaten, aansloten en lang genoeg waren. Sinds ik The Wildflower Club heb ontdekt, hangen er alleen nog maar broeken van hun in mijn kledingkast. De broeken zitten zo fijn, sluiten goed aan en zijn ook nog een heerlijk lang, zelfs voor mijn lengte. Naast de broeken, waar ik zeer over te spreken ben, zijn de tops ook van goede kwaliteit en een aanrader! Vooral de basics.

Superfijne webshop met een perfecte tall collectie!

Al jaren opzoek geweest naar fijne stretch jeans/broeken voor meiden met lange benen, toen kwam ik deze webshop tegen en was het meteen raak! Al mijn jeans hier besteld, en de collectie wordt steeds uitgebreider. Keep on going! A loyal happy customer

EINDELIJK mooie lange lekker zittende broeken voor lange meiden!! Echt zoooo blij mee. Echt mijn favorieten broeken!

Heel blij met mijn aankoop

Snelle levering en fijne kwaliteit! Top voor Tall meiden

Geweldige broeken en fijne service

Ik heb zelf lange benen en kon nooit de perfecte broek vinden, tot ik the wildflowerclub tegen kwam. Genoeg verschillende tall collectie broeken en jeans, goede kwaliteit en de perfecte pasvorm. Super blije klant!!

De broeken die ik bestel zitten altijd goed en de lengte is perfect . Ik bestel altijd de tall broeken . De broeken zijn mooi en van mooie kwaliteit

Walhalla voor lange vrouwen

Met mijn 1.84 is het soms lastig om aan goede lengte kleding te komen. Laat de wildflower club daar nou de oplossing voor hebben en dan ook nog is met de trend van nu. Hippe kleding, van goede kwaliteit en de juiste lengte. Wat wil een lange vrouw nog meer?! Ohja, vergeet de sieraden niet!!!

EINDELIJK LANG GENOEG!

Na jaren zoeken heb ik dan eindelijk een bedrijf /merk gevonden waar ik me niet meer druk hoef te maken over de lengte van mijn broeken. Het was het gewoon altijd net niet…. Eindelijk perfecte lengtes en nooit meer hoogwater! In 3 woorden…: Top top top!

Super goed geholpen en erg blij met de broeken!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en ook nog is modieus! Er zijn genoeg keuzes en ik ben super vriendelijk geholpen.

Eindelijk de site voor mijn lange kleding gevonden

Een geweldige ervaring, prachtige betaalbare, hoge kwaliteitseisen items. Dé oplossing voor lange dames, jong en oud!! Ook op Tik Tok reclame maken dames!! Daar zit de jeugd, en die hebben vaak het geld niet om hoge bedragen voor broeken te betalen. Ik ben meer dan tevreden, en jullie komen nooit meer van mij af. Heel blij met jullie

De broekenhemel voor alle lange meiden!!!

Deze meiden hebben een top webshop! Al heeeeel lang zoek ik de juiste lange broeken want ik ben 1,84 met een binnenbeen lengte van 89cm. Jeans met lengtematen kan je wel vinden zo hier en daar maar pantalons eigenlijk amper/niet. MAAR THEWILDFLOWERCLUB HEEFT ZE BEIDE!!! En ook nog is precies de mooie pasvormen. En dan dacht je dat dat het was? Nee! De kwaliteit en de prijs is ook nog is perfect!! :) Het aanbod is groot genoeg dus voor ieder wat wils! Ik ga zeker mijn collectie uitbereiden met broeken van deze meiden! Nog een niet geheel onbelangrijk punt, de klantenservice is ook heel goed! Werdt gelijk goed geholpen toen ik een vraag had. Ook het bestellen en retouneren gaat gemakkelijk en snel. Kortom de broekenhemel voor alle lange meiden!!!

eindelijk goede lange broeken voor lange meiden!

Eindelijk heb in de perfecte broeken gevonden voor lange meiden. Ik ben 1.91 en pas de meeste broeken. Sommige broeken vallen wat kleiner, waardoor je een maar groter nodig hebt, maar de lengte stelt je de niet teleur! Ik blijf zeker meer broeken kopen !

Eindelijk een winkel voor langere vrouwen!

Ik was al zo lang op zoek naar broeken/pantalons voor langere vrouwen en nu eindelijk gevonden! En dan ook nog eens super leuke en hippe kleding!

Fijne lange broeken

Perfecte lengte en zitten heel goed. De naden scheuren alleen aan de onderkant

Geweldig!

Snelle verzending en hele goede service. Binnen 1 uur reactie op mijn email. Ga zo door! :)

Super snelle levering

Echt top voor lange meiden nog nooit zo’n lange broek gevonden en echt zelfde dag verzonden en volgende dag in huis geweldig!

Zeer enthousiast over de broeken

snelle verzending, goede kwaliteit.

De broeken zijn top!

Ik heb altijd moeite gehad om goede broeken te vinden die lang genoeg zijn, maar door jullie heb ik al 8 broeken die top zitten en echt goed lang zijn. Er komen ook steeds meer verschillende broeken in het assortiment waar ik heel blij van word.

Volwaardig tall en super snel geleverd

Betaalbare kleding voor lange vrouwen. Afgestemd op 1,80+ m, waar veel andere winkels met hun tall collectie totaal niet bij in de buurt komen. Regelmatig nieuwe producten en goede communicatie met de klant via social media.

Ik ben zelf heel lang en heb ook super lange benen. Hierdoor is het nog weleens moeilijke om mooie broeken zoals pantalons te vinden voor mijn lengte. Toen ben ik The Wildflower Club tegen gekomen op TikTok. Geweldig hoe lang en mooi hun broeken zijn en ook voor een mooie prijs. Wanneer de andere broeken weer op voorraad komen bestel ik hier zeker meer vandaan. Zeker een aanrader voor lange meiden. :))

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)