Toen ik de reviews las was ik bang dat de broeken toch te kort zouden zijn. Zoveel meiden van +-1.80 waren heel tevreden, maar ik ben toch nog even een stukje langer (1.93). Ik heb de ICONIC | STRAIGHT LEG JEANS | in XL gekocht. Misschien had ik een L kunnen hebben, maar hij zit heerlijk! En qua lengte is hij perfect! (Ik heb normaal gesproken broekmaat 30/38)
Hi Marit, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de broeken die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook ongeveer zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik ben 1.76 cm lang. Altijd als ik nieuwe broeken koop zijn ze te kort. Ik heb hier een zwarte pantalon en de licht blauwe en zwarte stretch straight leg besteld. Ze zitten alle drie perfect en de lengte vind ik geweldig. Ik laat normaal nooit reviews achter, maar ik ben hier zo door verbaasd dat ik graag een review wilde schrijven!
Hi Indy, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de broeken die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Prachtige ketting die tot nu toe niet verkleurt! Aanrader!
Hi Beau, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de ketting die je besteld hebt. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Leuke kleding voor de wat langere meiden. Duidelijke beschrijving en foto's. Wij komen vaker shoppen!!!
Hi Famke, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de items die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik zoek al jarenlang naar goede jeans die lang genoeg zijn en ook nog een trendy. Na jarenlang zoeken en teleurstelling na teleurstelling, bij jullie webshop terecht gekomen en wauw! De stretch broeken passen perfect! En dan ook nog eens een Nederlandse webshop, dat vind ik nog leuker. Kortom, ik ben mega fan! :)
Hi Chelsea, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de jeans die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
19-7 besteld en de volgende dag in huis! Fijne website om te winkelen en ofcourse helemaal naar mijn smaak :)
Hi Beau, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de items die je besteld hebt en dat je je pakketje snel in huis had. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik heb de tall iconic straight jeans gekocht en ben er zo blij mee! Ik ben 1.89 met een binnenbeenlengte van 89 cm en de jeans valt perfect lang, blootsvoets sta ik erop (nog nooooooit meegemaakt!) en met schoenen valt hij er perfect op. Kleur is heel mooi lichtblauw en jeans is een beetje midden zware stof. Echt zo onwijs blij mee :)
Hi Barbara, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de jeans die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook ongeveer zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Mijn bestelling was verkleurd, maar is snel en goed opgelost. Heel tevreden.
Hi Iris, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over de klantenservice. Bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
ik was zo blij toen ik dit tegen kwam en toen ik het had besteld en binnen gekregen nog blijer! Ik ben zelf 1.83 en strugglede heel erg met de perfecte straight jeans te vinden en hier hebben ze ze echt super! En de topjes zijn ook heel leuk en fijn met mouwen die lang genoeg zijn!
Hi Sylvie, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de broeken en tops die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen broeken en tops die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik zag The Wildflowerclub voorbij komen op Insta. Ik ben zelf best lang, wat het moeilijker maakt om broeken te vinden… Sinds ik The Wildflowerclub heb ontdekt ligt mijn kledingkast vol met mooie en super lange broeken:) Ik raad dit merk zeker aan voor alle lange meiden!
Hi Kiki, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de broeken die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
De broeken zitten fantastisch, ik ben 1,83 meter lang en ik heb nog nooit broeken gevonden die lang genoeg waren, deze zijn lang genoeg en er zit veel stretch in waardoor ze heel comfy zitten.
Hi Emmy, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de broeken die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Heel fijn dat ze leuke jeans voor lange meiden hebben, echt blij mee! Goede ervaring
Hi Hadassa, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de jeans die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik heb 2 shirtjes besteld, precies zoals op de foto. Zitten comfortabel en maat is ook goed. Snelle levering en zelfs een lief kaartje er bij!!
Hi Marlies, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met tops die je besteld hebt. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Jarenlang op zoek naar een lange broek en nog een mooie broek die bij mijn taille aansluit. Zeker nadat ik 16 kilo ben afgevallen was het tijd om m’n lichaam te showen met een mooie broek. Toen deze broek binnen kwam, was ik zo benieuwd. Eenmaal aangedaan, niet normaal verliefd. Alleen maar complimenten gehad. Zowel casual als netjes. Dit is zeker niet de enige broek die ik ga aanschaffen.
Hi Danielle, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de broek die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Super snelle levering en alles prachtig netjes verpakt. Ook super blij met de producten (kettingen en spijkerbroek). Prachtig lange broek :)
Hi Sannerien, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de broek die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik ben mega enthousiast over The Wildflower Club! De service is heel persoonlijk en de communicatie is erg goed. Daarnaast ben ik erg te spreken over de kwaliteit van de producten! Ik zal er zeker nogmaals bestellen!
Hi Sarah, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo te spreken bent over onze producten en de kwaliteit. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Super geholpen bij een bestelling die kapot was, heel netjes opgelost en heel snel ook!
Hi Julia, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je onze klantenservice zo waardeert. Bedankt voor je review en veel plezier van je bestelling 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik had 2 basic tops besteld in verschillende kleuren. Ze zijn heel mooi en de kwaliteit is echt heel goed. In 1 van de topjes zat een productiefout waardoor de verkeerde maat op het label staat maar dit was heel netjes op de verpakking aangegeven. Levering was ook heel snel en het is heel schattig ingepakt. Ik ga binnenkort zeker nog een bestelling plaatsen voor de tall broeken! Ga zo door!
Hi Melissa, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met wat je besteld hebt. Bedankt voor je lieve review en veel plezier van de tops 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Al een lange tijd ben ik op zoek naar lange broeken voor mijn lengte (1.84). Na een gouden tip heb ik bij The Wildflower Club eindelijk de perfecte broeken gevonden. De jeans zit heerlijk met stretch en is de perfecte lengte! Heel erg blij met deze aankopen, ik raad ze alle lange vrouwen zeker aan.
Hi Ardine, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de broeken die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Kleren die ik pas!!! Heerlijk grote bestelling geplaatst en alles zit top! Erg blij mee
Hi Amber, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met wat je besteld hebt. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Deze webshop komt haar belofte na! Daarnaast top kwaliteit en prijs kwaliteit geweldig. Als je in Rome wordt aangesproken waar je je outfit vandaan hebt dan gaat er iets goed toch? Nu alweer zin om te bestellen ❤️
Hi Tamara, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met wat je besteld hebt. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Zo blij met broeken die echt lang genoeg zijn! Ik ben 1.86 en alle broeken zitten perfect. Duidelijke omschrijving ook bij het kiezen van de maat.
Hi Lisa, Wat ontzettend leuk om te lezen dat zo blij bent met de broeken die je besteld hebt. We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik ben via een Insta reclame bij The Wildflower gekomen. Ik zag dat ze adverteerde met lange broeken voor lange meiden. Ik moet eerlijk zijn ik was sceptisch, dit komt omdat meerdere merken dit claimen en in werkelijkheid het niet zo is. Er staat dat hun broeken voor lengtes van 175cm tot 192cm gaan. Ik las dat het model op de foto zelf 183cm is en ik zelf ben 186cm lang. Dus ik wilde het toch proberen. Zelf heb ik maat 42 besteld, heb best brede bovenbenen en past perfect! Nou ben je natuurlijk benieuwd of de lengte oké is…. Zou ik zal je vertellen, die is top!!! Sinds ik zo lang ben heb ik nog nooit zo’n lange broek gehad. De pijpen zijn zelf bijna te lang voor mij!!! Moet je na gaan als je langer bent dan 186cm zit je nog steeds goed met deze broeken. Dus waar wacht je op?! Hun sieraden zijn overigens ook super leuk en mooie kwaliteit :)
Hi Floor, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo enorm blij met de jeans bent! We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Hopelijk zit hier ook nog iets leuks voor je tussen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
De kleding heeft een heerlijke stof en is top voor lange meiden! Al twee keer besteld en een derde keer zal zeker komen :)
Hi Anne, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je al 2 keer een bestelling hebt geplaatst en dat je er zo blij mee bent! We zijn druk bezig met nog veel meer nieuwe ontwerpen die ook zo lang zullen vallen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
Het was heel snel binnen en na een paar keer wassen zien ze er nogsteeds als nieuw uit
Hi Emy, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met de items en de kwaliteit ervan. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan 💕 Liefs, Jet | The Wildflower Club
De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)