Eindelijk goede maten

Ik heb bij The Wildflower Club in eerste instantie 2 broeken gekocht, om te kijken of deze in mijn langtemaat waren zoals dat beloofd werd op de site. Ik was verbaasd en vol blijdschap toen ik de broeken aanhad. Ik heb ze meteen, toen ze weer op voorraad waren, in alle kleuren die ze nog hadden besteld. Mega blij dat ik nu ook broeken heb die over mijn sneakers vallen, zoals mijn vriendinnen dat ook hebben. Ga zo door meiden, ik blijf jullie zeker volgen!

Mooie lange broeken. Zelfs voor echt ongeveer meiden als ik, van 185cm! Heel blij mee!

Top kwaliteit!

Altijd op zoek geweest naar broeken en pantalons die lang genoeg zijn met goede kwaliteit… Eindelijk gevonden! Goede service, duidelijke site, fijne maattabellen & snelle levering! Ik ben fan en zal hier zeker met regelmaat blijven bestellen! ❤️

Eindelijk betaalbare broeken!

Altijd onwijs veel moeite gehad met gehad met goede broeken te vinden voor mijn lange stelten, tot ik op deze webshop stuitte. Door mijn brede heupen, lange stelten en smallere taille was het moeilijk om goedkopere broeken te vinden of broeken die lang genoeg waren en mooi aansloten. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Wat een heerlijke broeken! Daarnaast is de service van deze shop ook helemaal in orde, supersnelle verzending en duidelijke communicatie! Ga zo door! ☺️

Hele mooie broeken!

Echt het beste wat ik heb gevonden de lengte is top ben 1,87 en komt gewoon bijna aan de grond love it!

Eindelijk een goed zittende jeans voor mijn lengte!

Wat is het toch lastig om als lange vrouw een jeans te vinden die mooi is en ook mooi staat. Vaak is de lengte te kort of de stof te stug. Deze jeans heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben 185cm lang en de jeans zit echt perfect! Ook een heel fijn rekbaar stofje!

Super fijn!

Zit heerlijk en sluit mooi aan. Valt wel klein.

Perfect, hier ga ik voortaan al mijn broeken bestellen!

Super fijne broekjes. Vooral voor meiden van mijn lengte. Ik ben zelf 1,83 en deze broeken passen mij perfect! Echt een aanrader!

Eindelijk mooie lange broeken

Eindelijk jeans kunnen vinden die lang genoeg zijn! snelle levering en alles was goed beschreven op de site qua maat e.d. Enige min puntje vind ik dat de zwarte broek die ik heb ontvangen erg stinkt, waarschijnlijk zal dat door verf o.i.d komen.

Een nieuwe vaste webshop voor mij!

Op instagram kwam ik jullie tegen en hoewel ik via die manier eigenlijk nooit iets bestel, hebben jullie mij zeer positief verrast. De top kwam super snel binnen en is ook nog eens van super goede kwaliteit. Ik ga vaker bestellen!

Fijne website, snelle levering, top items!

De website is heel helder, overzichtelijk en informatief! Daardoor “durfde” ik een bestelling te plaatsen bij deze voor mij nog nieuwe winkel! En wat was het leuk om het pakketje open te maken, de broek te passen en met een grote glimlach in de spiegel te kijken! De broek zat fijn, heel mooi aansluitend en wat heerlijk dat een broek waarvan beweerd wordt dat het op lengte valt ook daadwerkelijk op lengte valt! Ik ga zeker de website in de gaten houden voor meer tall items en als ik in de buurt ben een keer langskomen in de winkel!

Echt TE fantastische broeken

Mijn ervaring met de tall jeans die ik hier bestelde is heel erg goed. Ik begon te twijfelen met mijn maat en toen maat 38 genomen. Ik hoopte echt de goede maat natuurlijk en ze kwamen binnen. Ik heb ze gelijk gepast en ja hoor, als gegoten. Ik ben heel blij dat ik deze website had gevonden , want met 1,82m is het super lastig. Ik ben er super blij mee, bedankt!!:) ik raad alle tall jeans van hier echt aan!

Na een lange zoektocht naar broeken die lang genoeg zijn én stretch hebben, eindelijk gevonden! Super blij met twee nieuwe spijkerbroeken en ik zal zeker nog vaker bestellen.

Geweldig!

Ik heb al jaren heel veel moeite met het vinden van een goede broek die lang genoeg was voor mij. Ik ben zelf 183 cm. En ik heb eindelijk een leuke webshop gevonden voor de perfecte broeken! Naast broeken heeft the wildflower club ook nog hele leuke andere dingen! De sieraden zijn ook echt prachtig. Als je twijfelt om iets te bestellen zou ik het zeker doen! Het is het echt waard en een goede vlotte levering!

Zo blij met de broek!

De broek zit heerlijk en is echt lang! Ik ben 1.78 en de broek is wellicht nog ietsjes te lang. Helemaal top! Ook snel in huis en hele schappelijke prijzen.

Fijne ervaring!

Duidelijke omschrijving van de producten. De broek die ik besteld had, had ik de volgende dag in huis. Helaas heb ik zelf de verkeerde maat besteld en moest ik de broek retouren. Ook dit ging enorm makkelijk. Ik ga zeker een ander model broek bestellen, zodra deze weer op voorraad is!

fantastisch

een 10 omdat ze top scoren op: kwaliteit, snelle verzending, klantenservice & aanbod. ik had een bestelling geplaatst en alle maten waren nog op voorraad zelfs de 42/44 wat zeer geliefd is bij stretch jeans omdat dames met curves of een maatje meer niet in de ‘populaire ketens’ hen broeken passen, ik zag wildflower bij een tiktok advertentie en waar wildflower het verschil maakt is dat zodra je op de advertentie drukt er nog wel alle maten op voorraad zijn. top! ik stuurde savonds een mail dat ik geen bevestiging had ontvangen direct de volgende ochtend antwoord met de oplossing. het aanbod is ook erg groot en voor ieder wat wils. ik had het op een avond besteld en de eerst volgende mogelijkheid dat het binnen kon zijn was het ook echt binnen en kon ik gelijk van mijn nieuwe artikel genieten en er mee shinen. ;) ik ben echt tevreden en ik raad deze webshop zeker aan bij mijn omgeving :)

Voor een lange vrouw zoals ik heb ik eindelijk de perfecte pantalon!

Ik ben een vrouw van 184 cm en ben altijd opzoek naar een goede, lange broek. Ik ben gek op high waisted pantalons en ik ben zo ontzettend blij met de broek die jullie verkopen. Daarnaast heb ik ook een beige schoudertasje van jullie waar ik regelmatig complimenten over krijg. Jullie aanbod past goed bij mijn stijl en lengte en dat vind ik tof!

Amazing

Ik zag jullie bedrijf voorbij komen bij een tiktokker die content maakt voor lange meiden die problemen hebben om broeken te kopen. Ik zit ook vaak met dit probleem ben zelf 1.80 en kan nooit perfecten broeken vinden, ik had een kijkje genomen op jullie website en heb meteen besteld. De spijkerbroek zat perfect en de pantalon ik kan niet meer zonder, sta op het punt om nog meer pantalons bij jullie te bestellen, de verzending was ook super snel. Ben er helemaal blij mee!! ;)

Ontzettend tevreden!

Ik ben erg tevreden over de levering. Prijs-kwaliteit verhouding is goed, snelle levering en goed retour beleid indien nodig. Ik ben zelf 1.85cm en alle broeken zaten perfect! Ik ga zeker nog eens bestellen.

Super goede en snelle service

Ik zag de broeken al een paar keer voorbij komen op social media, en zag dat deze perfect waren voor lange vrouwen. En dat was zo! Echt hele mooie, fijne en lange broeken. Toen ik een maat te groot had besteld, en vroeg bij mijn retour op gelijk een nieuwe op te sturen, gingen ze meteen aan de slag en werd die dezelfde dag nog verzonden! Echt super fijne service en goeie producten.

Een geweldige webshop met snelle levering en goede klantenservice.

Toen ik bij jullie een broek besteld heb en hem binnenkreeg was ik al in love. De broek zat perfect en met mijn lengte was het altijd zo’n gedoe om een mooie lange broek te vinden die op je schoenen valt. Nu ik eindelijk de juiste webshop heb kunnen vinden zal ik dat probleem nooit meer hebben. Ook was het betalen super gemakkelijk en is de levering verrassend snel. Jullie aanbiedingen zijn ook altijd leuk om in de gaten te houden. Ik ga hier zeker meer bestelling plaatsen en check elke week voor nieuwe items of kortingen. Dankjewel, voor het helpen van deze lang meid hier ;)

Fijne ervaring met snelle service

Voor het eerst een bestelling gedaan bij The Wildflower Club. Via social media bij deze webshop terecht gekomen, de stoute schoenen aangetrokken en besteld. Broeken snel ontvangen, helaas ontvangen met een vlek en draaipijp. Na mail contact gelijk tot een oplossing gekomen, nieuwe broek de volgende dag al binnen! wat een super service en een fijn contact! Ga zo door met jullie webshop!

Het is moeilijk om een mooie en betaalbare broek te vinden met lange, gespierde benen! Love it! Hopelijk komen er nog meer stijlen

Super goede service en mooie kleding en sieraden!

Altijd leuke dingen te vinden bij de Wildflowerclub. Ook vernieuwen ze veel en altijd goede service als iets niet goed is. Al met al, zoek je leuke sieraden of leuke basics neem even een kijkje!

Over The Wildflower Club

The Wildflower Club is een Nederlands fashionmerk gespecialiseerd in kleding voor lange vrouwen van 1.75m tot 2.00m. Van jeans en blazers tot co-ord sets en basics. Alles wordt ontwikkeld met extra aandacht voor pasvorm, comfort en lengte!