Duidelijk en snel

Ik kwam via Instagram bij the Wildflower Club terecht. Met mijn 1.90m sprak de lengte van de spijkerbroeken mij vooral aan. En ze zijn écht lang genoeg! Tijdens het bestelproces had ik wat vragen en via de chat was de klantenservice erg snel en behulpzaam.

Super voor mijn lengte!!

Ik ben 1.83 en deze broek kwam echt tot aan de grond! Goede kwaliteit en heel snel geleverd. Ik ga zeker nog meer bestellen!!

Snelle bezorging en overzichtelijke site

Mijn bestelling was snel binnen. Ook stond op de site al goed omschreven of de producten kleiner, groter of normaal vielen. Dit klopte naar mijn idee ook waardoor alles goed zat. Erg blij mee!

Echt OMG, een broek met stretch die bij mijn lengte van 1.85 past!!

Ik heb 1,5 week geleden een van jullie broeken besteld. Ben er echt zo mega blij mee. Mijn taille is wat smaller dan mn bovenbenen dus het is perfect dat de broek stretch heeft! Ik kom weinig broeken tegen die zo lekker zitten en de perfecte lengte hebben. Echt GE WEL DIG!!

Super fijn geholpen!

Na wat problemen met de maat, enorm fijn en behulpzaam geholpen, om uiteindelijk super fijne kleding te hebben ontvangen!

Zorg en aandacht verpakt in een pakketje

Blij verrast met mijn nieuwe broeken die én lang genoeg zijn, én super lekker zitten. De zorg en aandacht van de dames achter deze prachtige kledinglijn van wildflowers zitten, straalt van het pakketje af. Mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje. Bedankt lieve meiden

Trendy & tall!

Goede ervaring; snelle verbinding en mooie kleur. Zit heeeel lekker. De limiet ligt wel op 1.83/1.84 m. qua lengte. Bij mij is het echt nog nét binnen limiet. Wel wat draadjes hier en daar en voorzichtig wassen want de kwaliteit is niet AAA, maar dat mag ook voor deze prijs. Als ik iets aan de makers mee zou geven; ik zou makkelijk iets meer betalen voor net iets betere kwali. Other than that; jullie hebben een nieuwe vaste klant aan me.

Top kwaliteit

Eindelijk een broek gevonden die ook echt tall is. Super blij mee!

Fantastische broeken!

Ontzettend blij met de wide leg broeken. Ik ben zelf 1.78m en broeken zijn altijd te kort. Deze broeken zijn lang genoeg! Zelfs met allstar platform komt de broek tot op de grond. Ik heb hem in zowel maat 38 als in maat 36. In maat 38 zit de broek ietsje meer baggy en maat 36 zit hij aangesloten. Kortom; super blij mee!

Geweldige webshop met mooie artikelen

De jeans die ik heb besteld valt perfect! Nog nooit een broek gehad die zo mooi en lang valt. Ik ben 1.80 en het valt super mooi op mijn schoenen. Ook de croptop valt heel erg mooi. Super goede kwaliteit!

Helemaal tevreden!

Ik ben persoonlijk altijd sceptisch over ‘one size’ tops aangezien ik normaal maat m/l draag, maar de beschrijving klopt! De top zit perfect, heerlijk stofje en mooie kleur.

Ontzettend tevreden

De broeken zijn van goede kwaliteit en perfect voor lange benen. Helaas voor mij (1.78) net iets te lang. Heb hierdoor 5 van de 6 broeken terug gestuurd. De andere broek heb ik gehouden om met hakken te dragen, aangezien hij zo mooi zit! De verzending was erg snel, had de bestelling de volgende dag al in huis. Echt een aanrader!

Eindelijk een tall broek die ook echt tall is

Ik ben 1,85 en deze broek zit echt perfect! Ik wilde al zolang een straight fit broek die goed aansluit aan de boven kant en genoeg lengte heeft aan de onderkant dat die over de schoen heen valt ipv die awkward lengte erboven stopt. Ik ben er echt super tevreden over, wil ze graag in alle kleuren nu.

Fijne webshop

Erg fijne webshop met vaak acties en snelle levering. Mijn pakketje was eerder thuis dan ik van vakantie hihi.

Superfijne jeans én lang genoeg

Met mijn 1.88 meter zo blij dat er eindelijk eens een broek is die lang genoeg is. Heel blij mee! Hopend op nog meer van die artikelen :)

De tops zijn mooi, maar ik had twee kleuren besteld, een groene en een zwarte, beide dezelfde maat en van dezelfde stof (volgens het label). De ene viel goed en de ander viel een stuk strakker en voelde anders. Ik heb een andere ontvangen nav mijn mail hierover.

Fijne broeken en eindelijk lang genoeg!

Heel blij dat ik eindelijk mooi zittende broeken gevonden heb die lang genoeg zijn! Zowel de spijkerbroeken met stretch (zit heerlijk en blijft mooi) als de nette broeken voor naar werk! Super blij met de snelle service en nu al benieuwd naar nieuwe modellen en kleuren.

Heel erg blij mee!!

Ik ben zelf 1,83 en heb heb vrij lange benen vergeleken met mijn wat kortere torso. Een goede broek vinden is dus best lastig! Ik ben heel erg tevreden met de twee broeken die ik heb besteld :)

Fantastische shirtjes!

Echt fijne kwaliteit! Nu al mn favoriete shirtjes. Via instagram zag ik t merk en ik heb geen spijt dat ik t besteld heb. De klantenservice is ook erg meedenkend.

Super fijne broeken voor lange meiden!

Ik ben zelf 1.84 en had altijd moeite met het vinden van leuke lange jeans. Toen ik The Wildflower Club voorbij zag komen was ik meteen verkocht! De broeken zitten ook erg fijn.

Al jaren opzoek naar broeken die passen bij mijn lengte en mooi zijn.. Dat is eindelijk gelukt OMG!

Super mooie broeken die precies zijn zoals op de foto's. Ze zijn lang en getailleerd. Levering verliep super makkelijk. Had alles binnen 2/3 dagen binnen met een super leuk persoonlijke "note" Echt zo blij met deze site!! Ik ga er zeker vaker bestellen want ik wil alle broeken!

Mooie kleding en snelle levering

Ik ben zelf 1,79 meter lang en kan nergens mooie lange broeken vinden maar hier wel! Heel erg tevreden. Zou het zeker aanraden aan anderen!

Enig de penig

Super blij mee! Fijn als je lang bent :)

Snelle levering en fijne shirts! Met name de dubbele voering is erg fijn, wat maakt dat je hem altijd kan dragen. Zeker een aanrader!

De mooiste broek ooit!

Ik heb heel veel moeite met mooie lange broeken vinden die goed aansluiten! De broeken bij the wildflower club zijn echt prachtig. Ze sluiten super mooi aan en zijn echt heel mooi lang. De stof van de broek is ook echt heel mooi en fijn. Ik zou alle lange meiden the wildflower club aanraden!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)