Goed!!!

Goed snelle verzending en retour als dit nodig is

Super leuke items en snelle levering!

Zelden z’n fantastisch bedrijf ontmoet

Ik had via tiktok het account van dit bedrijf gevonden. Zodoende kwam ik op de website en heb ik gelijk twee topjes gekocht. Naast de perfecte kwaliteit van dit topje, is de klantvriendelijkheid ongekend. Ik had een fout gemaakt met de verkeerde maat en was in paniek. Ik heb via de chat box dit aangeven en binnen 2 minuten was alles geregeld en de dag later kreeg ik de juiste maten binnen. Buitengewoon.

super leuke kleding voor lange meiden

Ik heb al heel veel kleding besteld en het past allemaal perfect. Snelle levering en snelle reactie

Mega snelle verzending. Top winkel

Super website met super verzending

Ik had op TikTok hun broeken voorbij zien komen en als lang meisje was ik erg benieuwd. Ik bestelde er een en de volgende dag was die al binnen. Ik was erg verbaasd met hoe snel het ging en paste de broek ook nog perfect. De zelfde dag bestelde ik er nog en en de volgende dag was die er al weer, super snelle levering en super fijne broeken voor lange meiden ga zo door!!

Geweldige sieraden en goeie service!

Al meerdere keren bestellingen geplaatst, altijd goede service, mooi materiaal en op gestelde vragen heel snel antwoord. Ruim assortiment en voor iedereen iets

De perfecte lange broek waar ik naar zocht!

Ik vond het altijd heel lastig om goede lange broeken te zoeken die wel mooi aansluiten in de taille en deze zijn voor mij perfect! Zelfs bijna te lang :). Enige minpuntjes er zijn niet zo heel veel kleuren en mijn pantalon kreeg snel wat rafeltjes. Verder echt super blij mee!!

Supergoede kwaliteit!

Dit was mijn eerste bestelling bij the wildflower club. Ik ben superblij! De broeken zijn echt lang genoeg, terwijl ik 1,81 ben. Daarnaast van goede kwaliteit. Heb al veel complimentjes genad.

Superr

Mooi lang en goede pasvorm xxxx

Wat foutjes, maar super service en fijne broeken!

Ik had twee broeken besteld, hier ging qua levering een aantal dingen mis. De service die hierop volgde was goed, missende broek nagestuurd. Retourlabel ontvangen voor de broek die terug moest. En alles binnen een paar dagen geregeld. De reacties op de mailtjes waren allemaal binnen een paar uur. Broeken zitten perfect en erg fijn voor meiden die wat langer zijn (1.80m). Al met al na wat leveringsfoutjes super tevreden.

Top! Goede service

Snelle levering, volgende dag in huis. Ook een retournering gedaan. Die werd ook super snel verwerkt en terug betaald. Echt top! Eindelijk een winkel gevonden die leuke broeken heeft voor de wat langere dame.

Prachtige sieraden en heel lieve medewerkers

Het zijn echt hele mooie (subtiele) sieraden! De pakketjes zijn super leuk verpakt en ook de verzending is erg snel! Ik ben fan!!!!

Super kwaliteit

Ik draag verschillende gouden ringen al meer dan een jaar en ze verkleuren niet. Prijs kwaliteit kan niet beter! Ook heel mooie ontwerpen :)

Top broek!!

Eindelijk een broek die lang genoeg is!

Sehr gute

Schöne Produkte. Super toll für große. Einfache Abwicklung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top!!

Ik ben super blij met mijn bestelling! De lange broeken zijn top!

Geweldige site voor lange meiden!

EINDELIJK een site met leuke broeken voor lange meiden! Ik ben zelf 1,85 en heb al zolang ik weet echt moeite met goede maar vooral ook leuke broeken vinden. En hier ben ik eindelijk goed geslaagd. Alles zit top en is ook nog eens helemaal mijn style. Zo blij mee!!

Wild flowerclub the best

Super fijne winkel, heel overzichtelijk, snelle levering, hele leuke producten die nooit teleurstellen. Altijd happy als ik jullie pakketjes binnen krijg ook met hoe leuk het is ingepakt !!

Zolang gezocht voor een tall straight jeans ben namelijk 1,82, zo blij met deze broek echte geweldig en super snelle levering! Super erg bedankt <3

Geweldige webshop

Echt super fijne webshop. Via Instagram ook paar keer contact gehad en ze hebben mij ook geholpen met het kiezen van de juiste maat! Reageren super snel en komen ook met goede voorbeelden en adviezen. Bestelde 2x de pantalon en echt waar, de lengte is geweldig voor mijn lange benen!! Nog nooit hebben pantalons zo perfect gezeten! Ik raad het echt aan iedereen aan!

Heel fijn dat jullie broeken perfect lang zijn!

Ik heb nou al twee broeken van jullie besteld en ze zaten echt perfect! Ook allebei de keren was het leuk ingepakt.

Werkelijk waar heeeele fijne broeken

Ik ben zelf 1.80, waardoor broeken shoppen voor mij echt moeilijk is.. Maar toen ik op tiktok the wildflowerclub zag, bleef het de hele tijd in m’n hoofd rondspoken. Uiteindelijk heb ik twee broeken besteld (straight jeans en een linnen broek) en ik ben echt helemaal verliefd!! De straight jeans past echt precies en valt zo mooi over mijn schoen wat ik nog nooit zo heb gehad! De linnen broek is ook precies hetzelfde; lekker over mijn schoen :) ik hou deze site zeker in de gaten! <3

Betaalbaar, goede kwaliteit, snelle service, wat wil je nog meer?

Ik ben ontzettend blij dat ik de advertenties tegen kwam op TikTok. Ik zocht al een lange tijd naar mooie jeans en pantalons voor mijn lange benen. De zoektocht is eindelijk voorbij! Kan niet wachten op nieuwe collecties !

Super goed!

Als iemand van 1.82 is het altijd vreselijk om broeken te vinden die de goede lengte zijn en lekker zitten, maar dit zijn ze!! Wel iets om rekening mee te houden is dat de pantalon van een redelijk dun materiaal is gemaakt, waardoor een lichte kleur redelijk tekenend is (schijnt alsnog niet door). Maar verder zitten ze echt super lekker, hebben veel stretch en zijn de perfecte lengte. Toen ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik een mailtje waarin mij werd aanbevolen een andere maat te nemen gebaseerd op de andere broeken in mijn bestelling, en gelukkig heb ik dat advies opgevolgd want ze zitten allemaal perfect. Hele goede zorg, en snelle bezorging, ronduit top.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)