Super fijne broeken voor lange meiden met goede kwaliteit.
Hi Renske, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broeken die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je items :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Eerst een broek gekocht hier die super mooi en fijn zit, toen deze zonder gaten uitkwam ook meteen besteld!
Hi Dionne, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broeken die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je items :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Eindelijk de perfecte tall parachute pants gevonden!!
Hi Femke, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broek die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Hele mooie kleding! En super klantenservice. Erg goed geholpen door lieve meiden! Ik koop hier graag :)
Hi Larissa, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de kleding en onze klantenservice! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Snelle verzending! Hele mooie broek!
Hi Frederique, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broek en de snelle verzending! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Als lange meid (1.81 m) is broeken kopen altijd een enorme struggle, maar de broeken van The Wild flower club zijn fantastisch. Lang genoeg en zitten heerlijk! Ook de service is megagoed en je wordt snel en vriendelijk geholpen bij vragen. Ik heb de site na mn eerste bestelling direct bij al mn vriendinnen getipt en nog een bestelling geplaatst!
Hi Roos, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broeken die je besteld hebt! En wat lief dat je ons bij al je vriendinnen hebt aangeraden. Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Hele mooie broek van linnen. Enige kleine nadeel is dat deze lichtelijk doorschijnt. Verder super blij mee!
Hi Sabine, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broek die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Hele snelle levering en de broeken zitten fantastisch!! Zeker een aanrader!!
Hi Sylvana, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broeken die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Heel blij met de parachute pants en de tall jeans! Ze zitten perfect, ook in de lengte! Aanrader.
Hi Lisa, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broeken die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
De pre-order duurde langer dan verwacht, wat erg jammer was. Maar jullie waren transparant hierover en zorgden voor goede een service. Jeans is nog beter in het echt dan op de site, lang en stretchy!
Hi Maaike, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broek die je besteld hebt! Onze excuses voor de vertraging bij de broek. Bedankt voor je review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Altijd struggles gehad met broeken die te korte waren. Maar sinds ik deze webshop heb ontdekt, echt een verademing. Goede kwaliteit, snelle verzending en goede services. Bedankt meiden!
Hi Eline, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broeken die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ben altijd op zoek naar lange jeans maar meestal zijn die te kort, kan bijna nergens een goede vinden. Deze is mooi lang en heel mooi model. Ber er helemaal blij mee! In naam van mijn dochter van 17! :)
Hi Laura, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broek die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
De kleding is precies zoals omschreven, ben er zo blij mee! ik ben een lange meid, dus broeken kopen is lastig. De broeken van de Wildflower Club zijn perfect lang en sluiten heel mooi aan bij je heupen.
Hi Noor, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broeken die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik heb hier een broek besteld en wow… ik ben zo blij verrast. Als lange meid kan het soms best lastig zijn om mooie broeken te vinden die lang genoeg zijn maar deze is echt perfect. Echt een dikke aanrader om hier ook iets te bestellen!
Hi Lynn, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broek die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
als tall girl is het zo moeilijk om een goeie broek te vinden. Deze zit echt perfect! Genoeg stretch erin en comfortabel. Zelf met bukken niet bang dat hij gaat scheuren.
Hi Lonneke, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de broek die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je bestelling :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik heb nu twee keer oorbellen besteld bij The Wildflower Club. De service is goed en ik had de oorbellen heel snel binnen. Ik vind het ook heel leuk dat het een small business is. De sieraden zijn van goede kwaliteit en ik vind ze persoonlijk heel erg mooi. Een van de dingen die ik de laatste keer heb besteld, zijn de 'oorbellen stud diamond butterfly'. Ik wilde deze heel graag omdat ze me deden denken aan een quote, namelijk, 'enjoy the butterflies'. Ik wilde al een tijdje sieraden die me aan deze quote deden denken en deze oorbellen doen dat! Ik ben heel erg blij met mijn oorbellen en sinds ik ze heb ontvangen heb ik ze niet meer uitgedaan!
Hi Senta, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de items die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je items :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik heb voor het eerst besteld bij the wildflower club. En wat een goede keuze was dit! Ik bestelde de basic tank top in 2 kleuren. De stof is mooi dik en niet doorschijnend. Ik ga ook de tops bestellen met lange mouwen! Er zat ook een super lief kaartje bij de bestelling. Als extratje had ik ook een gouden zegel ring besteld, die ook super mooi is. Dit is mijn nieuwe favoriete online winkel!
Hi Sanne, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de items die je besteld hebt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je items :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Super leuk armbandje voor een vriendin haar verjaardag besteld. Leuk verpakt en ze was er helemaal blij mee :)
Hi Carola, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je vriendin zo blij was met haar cadeautje! Bedankt voor je review :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Hele leuke tops besteld. Mooie kwaliteit, goeie pasvorm, leuke kleuren. Heel blij mee!
Hi Aniek, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je tops! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Alles wat ik gekocht heb op jullie webshop is gewoon perfect. Ik heb eindelijk een pantalon die lang genoeg is. Hele leuke nieuwe sieraden en ik heb nu een super leuk tasje met een nieuwe band. Ga zeker door met dit bedrijfje, want het word alleen maar leuker en groter.
Hi Nienke, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de items die je al hebt besteld! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankopen :) Liefs, Kim | The Wildflower Club
Ik kwam the wildflower club tegen via Tiktok. Zelf zocht ik al een langere tijd naar een straight broek alleen dan voor lange benen. Uiteindelijk een broek besteld en ben er helemaal verliefd op ! Perfecte lengte, zit lekker dus zeker een aanrader voor lange meiden
Hi Shireen, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Tall broek! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik heb bij ontzettend veel winkels pantalon broeken gepast en besteld, nooit was er een broek die mooi zat én lang genoeg was. Ik zag de advertentie van The Wildflower Club voorbij komen en heb gelijk de broek in een aantal kleuren besteld. Ze zitten echt prachtig en voor de eerste keer een broek die niet boven mijn enkels hangt. Ik ben blij!!
Hi Jill, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je de pantalon je perfect zit en dat je er zo blij mee bent! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
goede communicatie , goede kwaliteit , snelle levering !
Hi Terra, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de kwaliteit en de service! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankopen :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik heb nog nooit zulke mooie/leuke broeken gehad die ook nog eens lang genoeg zijn!!
Hi Femke, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe tall broek! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Goede, snelle levering. Netjes verpakt en blij met mijn aankoop. Precies zoals ik had verwacht!
Hi Rose, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je blij bent met je bestelling! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)