Ik heb een goede ervaring gehad, helaas dat de pantalon bij de taille te wijd was, maar wel heel blij met het shirtje! De levering was goed en ook het retourneren ging gemakkelijk.
Hi Marjolein, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met je nieuwe top en de service! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Kim | The Wildflower Club
Ik ben niet abnormaal groot maar heb wel mega lange benen en het is al jaren z’n uitdaging om broeken te vinden, laat staan: toffe broeken! Ik heb nog nooit zo veel keuze en variatie gehad. 1 voor 1 top stuks! Ik heb van elk model 1 stuk + de tops (zonder mouwen en met lange mouwen) zijn echte musthaves! Enorm tevreden, de service is ook uitstekend x
Hi Jitse, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met de bestellingen die je hebt geplaatst! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankopen :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Geweldige service en super mooie broeken! EINDELIJK een lengte die mij echt past! Keep on going meiden!
Hi Melissa, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling met lange broeken! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
I needed help choosing a size and I was promptly helped by a customer service representative online. The top I received is pleasant to the touch and looks amazing on! Great quality, exceeded my expectations! Also, the package came with a little note. Fantastic shopping experience. I am adding this store to my list of favourites!
Hi Rebecca, Lovely to read that you are happy with your order and our customer service! Thank you for your amazing review and enjoy your purchase :) Love, Jet | The Wildflower Club
Zeker aan te bevelen. erg leuke kleding van goede kwaliteit. snelle verzending ook en met een lief kaartje in het pakketje! ik ben zelf ook erg lang (183 cm) dus het is fijn dat er ook aan de lange meiden onder ons gedacht word (gezien kleding kopen soms erg moeilijk voor ons kan zijn)! de mouwen vielen bij het jasje die ik gekocht heb wel te kort maar verder zat deze goed. hierom heb ik geen 5 sterren gegeven omdat er altijd ruimte is voor verbetering.
Hi Amber, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Super leuke en betaalbare kleding! Verzending is ook super snel!
Hi Felice, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik bestel al een paar jaar bij the wildflowerclub en vind ze nog steeds geweldig. Echt m’n favoriete webshop voor sieraden. De sieraden gaan ook super lang mee en hebben een mooie prijs. Helemaal tevreden.
Hi Anouk, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je elke keer zo blij bent met je bestellingen! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je sieraden :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Super fijn dat er een leuk aanbond aan broeken is voor lange meiden!
Hi Anna, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze tall broeken! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Super fijne broeken, na één te hebben besteld direct 2 andere kleuren na besteld. Na veel broeken van verschillende merken te hebben gepast eindelijk een juiste lengte met 183 cm! Super kwaliteit en zeker een aanrader voor lange meiden
Hi Sanne, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Tall broeken! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankopen :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Leuke kleding van goeie kwaliteit met een persoonlijk kaartje!
Hi Kirsten, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik kwam julie website tegen en daar stond dat jullie pantalons voor lange dames verkochten. Aangezien ik 1,90 ben zijn de "normale" pantalons vaak te kort. Ik stuurde een berichtje naar jullie met wat vragen . Ik werd heel snel geholpen en kon de pantalon daarna meteen bestellen. Uiteindelijk bleek die ook nog eens lang genoeg te zijn voor mij. IK ben super blij met de aankoop en de pantalon zit als gegoten!!
Hi Dian, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Tall Broek! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik ben echt mega enthousiast over deze site. Ik heb hem pas gevonden maar heb al een aantal broeken in mijn kast liggen. Ik ben 1.80 en heb altijd moeite gehad met het vinden van een broek die lang genoeg is. Bij deze site is dat niet meer nodig! Ook sieraden zijn echt cute, en verkleuren niet :)
Hi Jasmijn, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Tall Broeken en sieraden! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankopen :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik struggle al sinds mijn 16de met het vinden van broeken die lang genoeg zijn. Elke keer bij bestellen of passen van broeken liep ik er tegen aan dat ze echt veel te kort waren. Pas geleden zag ik een reclame voorbij komen van The Wildflowerclub en wist niet hoe snel ik dit moest testen. Maar wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Deze pantalons zijn ECHT lang genoeg en ze vallen echt perfect. Dus dankjewel!
Hi Hanne, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Tall Broeken! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankopen :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Nog nooit eerder een broek gehad die tot de grond kwam. Ik ben fan!
Hi Melissa, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Tall Broek! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Geweldig, altijd een goede kwaliteit en heerlijke sieraden! Heb de meiden ooit ontmoet op de markt in Volendam, wat een leukerds! Ik ben hier vaste klant! :))
Hi Sjors, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestellingen en wat leuk dat je ons kwam bezoeken op de markt! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankopen :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik kreeg me pakketje al snel binnen en hoe ik het binnen kreeg vond ik heel lief heel blij met me pakketje
Hi Charlotte, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Super tevreden over de aangeboden tall collectie voor een betaalbare prijs. Meestal is de tall collectie van andere ketens/webshops alsnog te kort en geschikt voor maximaal 1,78m, maar doordat de eigenaressen de kleding op zichzelf (1,80+ m) afstemmen zijn menig lange dames erg tevreden. Dat valt ook wel te merken aan het animo voor de producten. Daarnaast tot nu toe alleen maar levering de volgende dag meegemaakt. Top! Ook erg leuk dat ze via hun Instagram input vragen van de volgers over nieuwe producten of kleuren. Zo ben je meer betrokken bij het hele proces en wie weet is jouw voorstel/idee binnenkort te bestellen. Super Webshop!
Hi Laura, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestellingen! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Mijn pakketje was helaas niet aangekomen door een fout bij PostNL. Ik stuurde 1 mailtje naar wildflower en ik kreeg meteen een nieuw pakketje opgestuurd. Super communicatie en super service!
Hi Celeste, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze klantenservice! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Volgende dag al in huis en heel mooie en originele sieraden! :)
Hi Indi, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling en onze snelle levering! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Precies wat je verwacht van een winkel! Snelle levering, goede kwaliteit en mooie kleuren. Retour proces ging ook heel snel, binnen een week kreeg ik de melding dat ze het terug hadden ontvangen. Ik bestel zeker opnieuw:)
Hi Ivana, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling en dat je ons retourproces fijn vind werken! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Hele fijne service via dm , super leuke broek bij jullie geshopt. Veel stretch zit super leuk!!
Hi Kyara, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Alles wat ik tot nu toe besteld heb is zeer snel binnen, en zo leuk verpakt. Leuke betaalbare kleding en ontzettende mooie sieraden. Ik hou ze stiekem om tijdens douchen ( dat wordt afgeraden), maar ze blijven mooi .
Hi Leny, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
The Wildflower Club is een geweldige webshop met hele leuke items. Ik ben sinds kort verliefd geworden op de zwarte pantalon, want ik heb nog nooit zo’n fijne broek gedragen. Ook de combinatie met de gekleurde tops is zo leuk. Daarnaast verliep de levering goed en vond ik het contact omtrent de levering heel prettig. Ik zou deze webshop 100% aanraden, want ik gun iedereen zo’n fijne pantalon.
Hi Leontine, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je bestelling! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik had helaas een item die kapot was en de klantenservice ging hier super goed mee om en ik ben enorm goed geholpen. Daar ben ik super blij mee!
Hi Inge, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met onze klantenservice! Bedankt voor je lieve review :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik ben 178 en heb altijd moeite met het vinden van een broek die lang genoeg is, deze is perfect en zit mega lekker.
Hi Dionne, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe broek! Bedankt voor je lieve review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Jet | The Wildflower Club
De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)