Echt een top bedrijfje

Ik heb als eerste een pantalon besteld en ik was echt verbaasd. Ik ben 185 en kon nooit een pantalon vinden voor mijn lengte maar toen vond ik jullie. Ik was zo tevreden dat ik een week later weer een pantalon heb besteld in een andere kleur en gelijk een oranje ****je erbij voor Koningsdag. Daarbij heb ik ook nog een super leuke oranje bril gratis erbij gekregen. Super leuk! Ik ben dus super tevreden over jullie! En snelle verzending en ook makkelijk te contacteren!!

Fijn en oplossing gericht!

De levering is altijd mega snel en de service is super! Er was een probleem met een shirtje. Na melding was dit direct opgelost, waardoor ik het shirt direct opnieuw kon bestellen zonder extra kosten :)

Snelle levering en leuke top

Top bestelt en was een paar dagen later al binnen. Past erg goed

Super fijne prijs/kwaliteitsverhouding

De prijs/kwaliteitsverhouding is top. Ik heb de bekende lange mouwen shirts in twee kleuren besteld. Ben daar erg blij mee. Je ziet inderdaad geen bh o.i.d. erdoor heen en ik kreeg alleen maar complimentjes de eerste dagen dat ik deze droeg.

Snelle levering en mooi product!

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij The Wildflower Club. Erg tevreden over de snelle verzending/levering en de kwaliteit van de shirtjes met lange mouwen. Deze hebben een dubbele laag waardoor je eventuele oneffenheden van de bh niet meer ziet. Heel fijn!

In korte tijd meerdere bestellingen gedaan, omdat ik erg tevreden ben. Eindelijk broeken die lang genoeg zitten, maar verder ook nog mooi aansluiten!

Ik heb een long sleeve top besteld. Super snel verzonden en bezorgd. Vaak zijn met zulke tops de mouwen te kort, maar deze zijn perfect. De top zit top ;) Onwijs blij mee en ik denk dat ik m ook in een andere kleur nog bestel!

Goeie kwaliteit en snel geleverd.

Ik heb een setje oorbellen in het weekend besteld en het is super snel aangekomen. Het zijn goeie kwaliteit oorbellen die niet verkleuren. Het was heel mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. 10/10

Had een klein probleem met een levering wat vervolgens top is opgelost door de meiden. Erg fijne oplossingen geboden met zelfs keuze! Goede kwaliteit en top voor lange meiden.

Top top top!

Yes! Eindelijk mooie, kwalitatief goede pantalons voor lange meiden! Ik ben 1,80m en pantalons zijn vrijwel altijd te kort, mega duur of onvindbaar. Via social media kwam ik the wildflowerclub tegen en had direct een pantalon besteld. Super snelle verzending, netjes ingepakt en voor ik het weet lag het op de mat! Pasvorm was goed en de lengte perfect. Direct nog een broek besteld! Zo blij mee!

Mooie broek en goede service

Ik ben al zo lang bezig met het vinden van de perfecte lange pantalon en dit is hem dan! Ik heb altijd het probleem dat broeken te strak zitten bij mijn heupen en te los in mijn middel maar deze sluit perfect aan. :) Toen ik de broek net bestelde zat er helaas een gaatje in, na een mail gestuurd te hebben had ik na een paar dagen al een nieuwe broek binnen in goede staat. Fijn dat dit zo snel wordt opgelost. top!

Fantastische webshop

Fijn om een shop gevonden te hebben die zich richten op de lange dames. Bestelling wordt snel verzonden en mét persoonlijk kaartje! Ik hoop dat jullie je collectie verder uitbreiden, ik ben fan <3

Mooie oorbellen en super service!

Nadat ik mijn oorbellen geleverd had, was er een sluiting die niet volledig goed sluitte. Nadat ik ze benaderd had hierover, kreeg ik super snel antwoord en ook nog eens een nieuwe opgestuurd. Erg goede service en snelle reactie. Erg blij met de oorbellen!

Blij met eindelijk lange broeken!!

Goede en snelle service! De kwaliteit is goed en de maten kloppen perfect. Zeker een aanrader!!

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Ik had de Lizzy top besteld in het zwart. De top zit heerlijk, heeft een mooie lengte (niet te kort, niet te lang) en sluit mooi aan. Ik heb dan ook nog drie kleurtjes besteld!! Bovendien had ik de volgende dag mijn bestelling al in huis.

Geweldig!

De kleding die ik hier heb besteld is van goede kwaliteit, zit lekker en is lang genoeg voor meiden die lang zijn.

Kon niet beter!

Ik heb hulp en snel antwoord gekregen via de site. Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel erg twijfelde aan de prijs en betrouwbaarheid. Maar door de goede communicatie en beschrijving van het product is deze twijfel volledig afgenomen. Ik ben onwijs tevreden met de levering en de producten

Geweldig!!

Eindelijk mooie broeken die geschikt zijn voor lange meiden! Heel erg blij mee. Al jaren een probleem om leuke trendy broeken te vinden die qua lengte goed waren.

Erg mooie pantalon en geschikt voor lange meiden, is wel een dun stofje

Eindelijk mooie kleding met de juiste lengte! Heel klantvriendelijk!!

Ik ben echt blij met deze webshop. Leuke betaalbare kleding die qua lengte eindelijk een keer goed is. Ik had een verkeerde maat besteld en dat kon heel makkelijk omgeruild worden. Ik kon het de volgende dag al ophalen en kreeg er een leuke tas bij. Contact via instagram is heel snel en ook heel vriendelijk. Ze denken ook lekker met je mee. Ik ga hier zeker vaker shoppen en kan niet wachten op meer leuke items!

Super snel en fijn geregeld!

Ik wilde graag afhalen omdat ik de sieraden twee dagen na mijn bestelling wilde dragen en ik dacht dat dit sneller zou zijn (ik woon vlakbij). En ik kreeg een bericht dat het af te halen was tussen een bepaalde tijd en ik was net iets later dan dat dus vroeg of dat ook kon en ik kreeg super snel een antwoord dat dit geen probleem was en toen ik voor de deur stond werd ik super lief te woord gestaan en kreeg ik mijn bestelling zo leuk ingepakt! De kwaliteit van de sieraden is mega goed en ik vind het zo leuk dat deze meiden alles er aan doen om elke bestelling zo veel aandacht te geven! Echt een aanrader!

Eindelijk een mooie pantalon die lang genoeg is!

Ik ben zelf 1.88m en heb moeite met het vinden van goede, lange broeken. Deze pantalon zit echt als gegoten en valt mooi op mijn schoenen!!

Eerste keer dat ik als 185cm lange meid gewoon een pantalon pas. De broeken zijn van goede kwaliteit en mooie kleuren.

Super fijne ervaring!

Per ongeluk het verkeerde product besteld, een e-mail gestuurd en meteen super snel en vriendelijk geholpen!

Ontzettend snelle, fijne communicatie!

Ik heb na mijn bestelling via de chat contact gehad en dit verliep enorm snel en vriendelijk. Dit was de eerste keer dat ik iets bij The Wildflower Club heb besteld, maar ik zal het zeker nog een keer doen en aanraden aan anderen!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)